Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ορισμένα μεταπτυχιακά που με ενδιαφέρουν έχει μια ερώτηση στην αίτηση περι επαγγελματικών σχεδίων και στόχους.. τι ακριβώς θα έπρεπε να γράψω; Γενικα με ενδιαφέρει να συνεχίσω και για διδακτορικές σπουδές, να το αναφέρω αυτό η θα το πάρουν στραβά; Πως μπορώ να βοηθηθώ κάπως για το τι να γράψω;

Δημοσ.

Κανεις μια εκθεση μιας σελιδας περιπου οπου ξεκινας περιγραφοντας τον εαυτο σου σαν μινι βιογραφικο κ επειτα γραφεις τι θελεις να πετυχεις κ με ποιο τροπο θα σε βοηθησει το συγκεκριμενο μεταπτυχιακο να πετυχεις το στοχο σου. Καλο θα ηταν πιστευω να αναφερεις καπου για το μελλοντικο σου βιογραφικο. Το κειμενο λεγεται κ αυτοπεριγραφικη εκθεση αν θες να ψαξεις να δεις τι περιπου πρεπει να γραψεις

Δημοσ.

Κανεις μια εκθεση μιας σελιδας περιπου οπου ξεκινας περιγραφοντας τον εαυτο σου σαν μινι βιογραφικο κ επειτα γραφεις τι θελεις να πετυχεις κ με ποιο τροπο θα σε βοηθησει το συγκεκριμενο μεταπτυχιακο να πετυχεις το στοχο σου. Καλο θα ηταν πιστευω να αναφερεις καπου για το μελλοντικο σου βιογραφικο. Το κειμενο λεγεται κ αυτοπεριγραφικη εκθεση αν θες να ψαξεις να δεις τι περιπου πρεπει να γραψεις

Έχω βρεί τέτοιες εκθέσεις, απλά η αίτηση έχει καμιά 10ρια σειρές, δε σου ζητάει να γράψεις έκθεση... και στο έχει μεταξύ άλλων για εμπειρία κτλ

Δημοσ.

Για ορισμένα μεταπτυχιακά που με ενδιαφέρουν έχει μια ερώτηση στην αίτηση περι επαγγελματικών σχεδίων και στόχους.. τι ακριβώς θα έπρεπε να γράψω; Γενικα με ενδιαφέρει να συνεχίσω και για διδακτορικές σπουδές, να το αναφέρω αυτό η θα το πάρουν στραβά; Πως μπορώ να βοηθηθώ κάπως για το τι να γράψω;

ναι , ειναι πολυ θετικο

Δημοσ.

Μπορεις να τα γραψεις κ επιγραμματικα αλλα απειδη θα τη ελεγξουν την αιτηση μια επιτροπη καθηγητων καλυτερα να γραψεις εκθεση τους αρεσει περισαοτερο

Δημοσ.

Και κάτι ακόμα.. οι συστατικές πρέπει να είναι σε φάκελο; Γιατί μου τις στείλαν με email.. 

Ανάλογα,σε ένα πανεπιστήμιο τα έστειλα όλα μέσω email/portal γιατί δεν δεχόντουσαν αλλιώς,σε άλλο ήθελαν όλα εκτυπωμένα & με το ταχυδρομείο και σε τρίτο όσα είχα με το απλό ταχυδρομείο και τα λοιπά με email.

Έτσι ρώτα καλύτερα την γραμματεία ώστε να είσαι σίγουρος.

edit:Δεν ξέρω για τα Ελληνικά πανεπιστήμια που σε ενδιαφέρουν και έτσι μην λάβεις το παραπάνω υπ' όψιν.

Δημοσ.

Διάβασα "ερώτηση μεταπτυχιακού για στόκους".

Γράψε μια περίληψη των ακαδημαϊκών και επαγγελματικών σου στόχων που να είναι περιεκτική, να μην είναι πολύ μακροπρόθεσμα όσα θέλεις να κάνεις και να μην είναι υπερβολικά. Με άλλα λόγια έχεις φιλοδοξίες, αλλά δεν νομίζεις ότι είσαι και Σούπερμαν.

Δημοσ.

Το βιογραφικό να είναι μπρος πίσω ή να είναι δύο διαφορετικές σελίδες;

τοσα πολλα εχεις να βαλεις μεσα στο βιογραφικο ? βαλε μια σελιδα και αν τους αρεσει..... εγω μια εβαλα περιεκτικη

Δημοσ.

Κανονικά μία είναι και εμένα (και σιγά τα πολλά που έχω) αλλά εκεί που διάβασα ήθελε διάστιχο 1,5 και φούσκωσε λίγο. Γραμματοσειρά έχω βάλει 11. Θέλουν και ένα δεύτερο χαρτί με την περίληψη της πτυχιακής μου, θέλουν και φωτογραφίες (δηλαδή άμα δεν είναι κάποιος ωραίος δεν τον παίρνουν; Θέλουν μια 5σέλιδη αίτση που έχει μέσα και μίνι εκθεσούλα γιατί το θες..  έλεος δηλαδή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...