Προς το περιεχόμενο

Laptop Lenovo G40-30 - 14" (N2840/2GB/500GB/HD) 229E@Puplic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα 230 ευρω χωρις τα σχολικα ειδη,νομιζω ειναι καλη ευκαιρια για καποιον που θελει ενα απλο λαπτοπ καινουριο για δουλειες γραφειου

Προσθεθηκε το link

http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-lenovo-g40-30-14-n28402gb500gbhd/prod7710318pp/

Skroutz 259  http://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?keyphrase=Lenovo+G40-30

• Like 1
Δημοσ.

Δε χρειάζεται να το χεις στην κατοχή σου για να το καταλάβεις, τα specs είναι πολύ χαμηλά ακόμα και για browsing. Και αν δεν είναι τόσο για φέτος θα ναι για του χρόνου. Laptop μιας χρονιάς είναι.

Δημοσ.

Το εχεις στην κατοχη σου?

Έχω δουλέψει πολλά τέτοια. 

Youtube στην μία καρτέλα, στην επόμενη πάω σε slow motion.

Δεν. Ο επεξεργαστής βαράει για πλάκα κόφτες.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι για αυτά τα χρήματα.

Έχουμε δυο turbo x steel mini (ίδια χαρακτηριστικά απλά με τον λίγο πιο αργό N2808 είναι) και πάνε μια χαρά, έχοντας βάλει και στα δυο πλέον 4gb ram. Βασικά το πρώτο το πήραμε απευθείας με 4 αλλά το άλλο επειδή θα ήτανε μιας θείας, το αφήσαμε με 2 και όντως ψιλοσερνότανε και στο browsing (αν και έτρεχε ικανοποιητικά πχ το pop corn time σε 720 συνδεδεμένο με hdmi στη tv και γενικά με αρκετή υπομονή έκανες τη δουλειά σου και σε 2-3 άλλες εργασίες... ήθελε υπομονή όμως).

Δημοσ.

Μια χαρά είναι για αυτά τα χρήματα.

Έχουμε δυο turbo x steel mini (ίδια χαρακτηριστικά απλά με τον λίγο πιο αργό N2808 είναι) και πάνε μια χαρά, έχοντας βάλει και στα δυο πλέον 4gb ram. Βασικά το πρώτο το πήραμε απευθείας με 4 αλλά το άλλο επειδή θα ήτανε μιας θείας, το αφήσαμε με 2 και όντως ψιλοσερνότανε και στο browsing (αν και έτρεχε ικανοποιητικά πχ το pop corn time σε 720 συνδεδεμένο με hdmi στη tv και γενικά με αρκετή υπομονή έκανες τη δουλειά σου και σε 2-3 άλλες εργασίες... ήθελε υπομονή όμως).

Πέρυσι στα ίδια χρήματα έπαιρνες με τον 1005m επάνω που είναι αισθητά καλύτερος.

Προσωπικά δεν θα συνέστηνα πλέον celeron cpu για καμία χρήση.

Δημοσ.

Ok, πάσο, ο καθένας κάνει τις επιλογές του, ξέρει την τσέπη του και το τί θέλει να κάνει αυτό που θα πάρει..

Πάντως, αν εγώ ήμουν κάποιος που ήθελα απλά να μπαίνω κανα fb, να βλεπω κανα youtube, κανα pop corn time, να διαβάζω στο ιντερνετ και κανα word/excel το έπαιρνα και του έβαζα 4gb ram απλά..

ΥΓ: Με 4gb δεν έχω δει να κολλάει με 4-5 καρτέλες κλπ.

Δημοσ.

Υπόψιν ότι όλα αυτά με celeron έχουν 1 σλοτ για μνήμη οπότε για να το αναβαθμίσεις πας σε 1x4gb και δεν παίρνεις εξτρά 2άρα για αναβάθμιση.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, και στο turbo x steel mini που λέω, έτσι είναι, 1 σλοτ.. απλά το παίρνεις εξαρχής με 4 και απλά σου χρεώνουν μόνο την 4αρα και κρατάνε στο πλαίσιο την 2αρα (βασικά είναι άδειο και τους λες πόση ραμ να βάλουν κλπ... όμως στο εν λόγω λάπτοπ του θέματος.. ναι, θα σου μέινει η 2αρα να κάθεται..)

Δημοσ.

Ναι, και στο turbo x steel mini που λέω, έτσι είναι, 1 σλοτ.. απλά το παίρνεις εξαρχής με 4 και απλά σου χρεώνουν μόνο την 4αρα και κρατάνε στο πλαίσιο την 2αρα (βασικά είναι άδειο και τους λες πόση ραμ να βάλουν κλπ... όμως στο εν λόγω λάπτοπ του θέματος.. ναι, θα σου μέινει η 2αρα να κάθεται..)

Το ξέρω καλά το steel mini. Έχουν περάσει 4 από τα χέρια μου για γνωστούς μου.

τουλάχιστον εκείνο παρότι σερνόταν έχει οθονάρα (για τα χρήματα του). Μέχρι και m.sata ssd δέχεται επάνω (έχει και κεραία για 3g αν θυμάμαι καλά αλλά ή βάζεις m.sata ή το 3g).

End of offtopic.

Καληνύχτα σας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...