Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΜΟΝΟ ΕΣΥ!

τι εννοείς μόνο εγώ; όλος ο κοσμος τους φοβαται

απλα εγω κανω και wind surfing και ξανοιγομαι πολυ στη θάλασσα σε σημείο που είσαι μονο εσυ και το απεραντο γαλάζιο.

ο πατέρας μου βλεπει συνεχεια και δελφινια κοντα του και χελωνες

επισης μ'εχει κουράσει το ειρωνικό υφάκι και η αγένεια του καθένα εδώ μέσα, να προσπαθουν να σε προσβάλλουν και να πετάξουν την εξυπνάδα τους

κομπλεξαρες

and im not kidding

about my father

Δημοσ.

τελικά εσύ που ξεκινησε το τοπικ τι φοβασαι το μπουλινγκ;

Σκληρή..

ε μαλακιες ακομα μαθαινω, αλλά σε παει μέσα ρε συ, αν δεν ριξεις το πανι θα σε παει στην αλλη ακρη

Δημοσ.

Πάντως απ'το μπουλινγκ περισσότερο φοβάμαι το μποουλινγκ γιατί η μπαλα είναι βαριά. <br>

Και το wind surfing φοβάμαι. Μην πέσει κάνα πανί πάνω μου και με εγκλωβισει μες στη θάλασσα κ πνιγώ από πανικό.<br>

Και την μαγειρική φοβάμαι. Τα καυτά λαδια που πεταγονται και τα κοφτερα μαχαίρια.

Και μην πατήσω σκατα φοβάμαι.

Α! Και μην με κουτσουλησει περιστέρι.

Δημοσ.

η θάλασσα όπως και να το κάνουμε είναι ένας ολόκληρος άλλος πλανήτης ο οποιος δεν έχει εξερευνηθεί

υπαρχουν είδη τα οποια δεν τα γνωρίζουμε καν και οταν είσαι στο γηπεδό τους φοβάσαι

στην τελική η θάλασσα μια ειναι, δεν έχει συνορα, και που ξερω εγώ ότι κανας καρχαρίας δεν ξεβραστεί καταλάθος προς τα δω;

Δημοσ.

Και μην πατήσω σκατα φοβάμαι.

Το χρήμα που θα ρέει άφθονο όμως μετά, σύμφωνα με τη λαϊκή σοφία, δε φαντάζομαι να σε χαλάει...

Α! Και μην με κουτσουλησει περιστέρι.

Οι ιπτάμενοι αρουραίοι, ναι, πρέπει να πεθάνουν!!!

• Like 1
Δημοσ.

τι εννοείς μόνο εγώ; όλος ο κοσμος τους φοβαται

απλα εγω κανω και wind surfing και ξανοιγομαι πολυ στη θάλασσα σε σημείο που είσαι μονο εσυ και το απεραντο γαλάζιο.

Στα λόγια μου έρχεσαι.  :D   Ουψ.. είχα ξεχάσει πως είσαι αθλητικός τύπος, βγάλε μια serfie και στείλτη μου.  B)

Ε τι άλλο να εννοώ εκτός από αυτό  :P

όλος ο κοσμος τους φοβαται

Για παράδειγμα, εγώ φοβάμαι τους καρχαρίες, αλήθεια τους φοβάμαι

Στο ''αλήθεια τους φοβάμαι'' δάκρυσα, αλήθεια δάκρυσα. 

• Like 1
Δημοσ.

Ο φοβος μου με τα εντομα ξεπεραστηκε οταν στην σχολη μου ειχαμε μαθημα εντομολογια.. και εργασια στην βαλσαμωση αυτων.. Οποτε οποτε δω κατσαριδα τρεχω να την πιασω με γυμνα χερια.. :P

Πλάκα κάνεις. Εσύ είσαι ο άνθρωπος που πρέπει να φοβούνται όλες οι κατσαρίδες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...