Uberalles_gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα, έχω δει μια κουζίνα* αλλά το κόστος της ξεπερνάει αρκετά το budget μου. Που μπορώ να απευθυνθώ, ώστε να τους δείξω ποια κουζίνα θέλω και να μου την φτιάξουν; Είμαι στην Αθήνα. Ευχαριστώ. * Όταν λέω κουζίνα δεν εννοώ την συσκευή.
idomeneas7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Ποιο είναι το budget σου? Υπάρχουν πολλοί μαραγκοί που το κάνουν, αλλά ίσως να σου βγει ακριβότερα (εκτός και αν έχεις δει καμιά Ιταλική πολυτελείας).
Uberalles_gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν έχει σημασία το budget μου. Άρα να μιλήσω με κάποιον μαραγκό λοιπόν.
idomeneas7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 'Εχει σημασία γιατί αν είναι πολύ μικρό, ίσως σε συμφέρει κανένα ΙΚΕΑ. Αν είναι μεσαίο και θέλεις να βάλεις μια πολύ καλή και ακριβή κουζίνα, τότε σε συμφέρει ο μαραγκός ή ακόμα και να φέρεις την επώνυμη κουζίνα από εξωτερικό (γνωστοί μου έφεραν από Γερμανία κουζίνα που τους πήγε 20.000 με όλες τις εντοιχισμένες συσκευες συν ταξιδιωτικά έξοδα και φόρους ενώ εδώ ζήταγαν 30.000 για την ίδια ακριβώς)
Uberalles_gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Σε ευχαριστώ idomeneas για τις απαντήσεις και τον χρόνο σου.
zio10 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 'Εχει σημασία γιατί αν είναι πολύ μικρό, ίσως σε συμφέρει κανένα ΙΚΕΑ. Αν είναι μεσαίο και θέλεις να βάλεις μια πολύ καλή και ακριβή κουζίνα, τότε σε συμφέρει ο μαραγκός ή ακόμα και να φέρεις την επώνυμη κουζίνα από εξωτερικό (γνωστοί μου έφεραν από Γερμανία κουζίνα που τους πήγε 20.000 με όλες τις εντοιχισμένες συσκευες συν ταξιδιωτικά έξοδα και φόρους ενώ εδώ ζήταγαν 30.000 για την ίδια ακριβώς) Σπίτι ολόκληρο παίρνεις με τόσα λεφτά, όχι ντουλάπια και πάγκους! 1
bluesattack Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν έχει σημασία το budget μου. Άρα να μιλήσω με κάποιον μαραγκό λοιπόν. Ε ναι με μαραγκο.Μπορει να μην ειναι ο μαραγκος της γειτονιας απαραιτητα αλλα επιπλοποιια που εχει ετοιμες συνθεσεις αλλα φτιαχνει και οποιο σχεδιο-μετρα-χρωματα-υλικα θελει ο πελατης
NikosKallithea Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Οι κουζίνες σημερα ειναι σαν παζλ αγοράζει τα κουτιά, τα πορτακια και τον πάγκο τα συνδέσεις και είσαι έτοιμος Πχ http://xyloefarmoges.com/μελαμινεσ/κουτιά-κουζινασ/ 1
chrisxkar Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 εγω με προσφατη εμπειρια σε 3 κουζινες ,με μικρα μαγαζια και μαραγκους δεν ξανασχολουμε. Χιλιες φορες ΙΚΕΑ που αν κανουν μαλακια τους παιρνεις τηλ και τους λες να ερθουν για να μην τους παρει ο διαολος,Ενω ο μαραγκος μπορει και να σου πει τωρα με πληρωσες παρτα @ρχιδια μου, η απλα να μην στο σηκωνει 1
nickarmy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 εγω με προσφατη εμπειρια σε 3 κουζινες ,με μικρα μαγαζια και μαραγκους δεν ξανασχολουμε. Χιλιες φορες ΙΚΕΑ που αν κανουν μαλακια τους παιρνεις τηλ και τους λες να ερθουν για να μην τους παρει ο διαολος,Ενω ο μαραγκος μπορει και να σου πει τωρα με πληρωσες παρτα @ρχιδια μου, η απλα να μην στο σηκωνει γιαυτό δεν πληρώνεις μπροστά όλο το ποσό
chrisxkar Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Γενικοτερα οι κουζιναδες πλεον ειναι απαραδεκτοι...Για να συναγωνηστουν τις τιμες στα μεγαλα καταστηματα φερνουν πλεον οτι ποιο χαλια υπαρχει απο ξυλα μηχανισμους με αποτελεσμα χαλανε σε χρονο ρεκορ. Αρκετοι προτιμησαν μικρες επιχειρησεις που ειχαν ακουσει οτι ειναι καλοι με το επιχειρημα σιγα μην παρω τα ψευτικα του "ταδε μεγαλου καταστηματος" (μην κανουμε και διαφημηση) ,χαλανε γρηγορα ,ειναι χαλια κτλ κτλ. Και αποδειχτηκε οτι ηταν η χειροτερη κινηση που θα μπορουσαν να κανουν πληρωσαν αρκετα παραπανω και μεσα σε λιγο καιρο καποια ντουλαπια κρεμασαν,οπου ειχε λαμινε ξεκωλησε,οι μηχανισμοι ηταν στα προθυρα του ξεχαρβαλωματος,οποτε εγω δεν το ρισκαρω 1
idomeneas7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Συμφωνώ κι εγώ με Chris, όταν είπα "μαραγκό" εννούσα σχετικά μεγάλα μαγαζιά που φτιάχνουν κατά παραγγελία ντουλάπια και σε μέγεθος είναι σαν τις εκθέσεις τύπου Alta Linea, Scavolini, κλπ. Οι περισσότεροι μαραγκοί της γειτονιάς είναι ακριβοί και κάνουν χάλια δουλειά. Στο πατρικό που είχαν φωνάξει συγγενή τους μαραγκό και όχι μόνο τους έγδυσε στο οικονομικό, αλλά τους έφτιαξε την πιό καρακιτσάτη κουζίνα που γινόταν. Κακοτεχνίες, προχειρότητες, ασχήμια, όλα μαζί. Με τα λεφτά που έδωσαν θα έβαζαν Nobilia ή παρόμοια αλλά οχι, προτίμησαν το έκτρωμα. Φυσικά αντε να βγάλεις άκρη με τον μαστροχαλαστή μετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα