Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγα εχθες στον οαεδ για να ρωτησω για το επιδομα των 70ευρω/5μηνες για ανεργους νεους 20-29 ετων. Είμαι 22 ετων με καρτα ανεργιας απο το 2013. Με εστελναν απο το ενα γραφειο στο αλλο. Το ενα γραφειο μου ειπε οτι εχω πολλη ανεργια και δεν το δικαιουμαι και το αλλο γραφειο οτι ειμαι 22 ετων και δεν το δικαιουμαι διοτι δεν εχω πτυχιο. Και το τριτο γραφειο οτι ειναι μονο για 20χρονους και για 29χρονους.

Οι προυποθεσεις που ειναι στην ιστοσελιδα του οαεδ ειναι οι εξης :

Να έχουν συμπληρώσει το 20ο έτος της ηλικίας τους ή να έχουν αποκτήσει πτυχίο ή να έχουν απολυθεί από το στρατό.
•    Η προθεσμία είναι τρίμηνη από την συμπλήρωση του 20ου έτους της ηλικίας ή την απόκτηση πτυχίου ή την απόλυση απ’ τον στρατό.

Είμαι κοπελα οποτε δεν εχω στρατιωτικη θητεια και δεν εχω επιδοτηθει για ανεργια.

Αραγε δικαιούμαι η οχι το επιδομα; Η υπηρεσια με μπερδεψε περισσοτερο και λεω μπας και δεν καταλαβαινω τι διαβαζω... 

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

'Ετσι όπως το καταλαβαίνω, έπρεπε μέσα σε 3 μήνες από τότε που έγινες 20 να κάνεις την αίτηση. Τώρα για να το δικαιούσαι θα πρέπει να πάρεις πτυχίο και σε 3 μήνες από τότε να κάνεις αίτηση.

Νομίζω άργησες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...