xampos20 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια χαρα σε ολους, Αντιμετωπιζω το παραπανω προβλημα καθως ειμαι ιδιοκτητης 3ου οροφου διαμερισματος με αποθηκη στο υπογειο... δυστυχως το σπιτι δεν εχει ασανσερ και εγω εμνω στο 3 και 4ος ειναι ταρατσα. Περσυ παραγγειλα τα ξυλα και τα εβαλα στην αποθηκη αλλα η αποσταση υπογειο - 3ος ειναι πολυ δυσκολη και ποσα ξυλα να φερεις μονος σου.... τι θα μ προτεινατε να κανω για φετος ... σκεφτηκα να βαλω 500 κιλα στο μπαλκονι και αλλα 500 στην ταρατσα... Τι θα μ προτεινατε???
Liverpool89 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μισο τονο στο μπαλκονι; Εγω θα σου προτεινα να βαζεις μερικα στο μπαλκονι και καθε σαββατοκύριακο να τα αναπληρωνεις 2
idomeneas7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Εμείς έχουμε ένα τέτοιο στο μπαλκόνι. Επεκτείνεται ανάλογα τα ξύλα που έχεις και χωράει σίγουρα μισό τόνο. Δεν σου κλείνει το μπαλκόνι γιατί είναι λεπτό και αν δεν έχεις τέντα το σκεπάζεις με κανένα μουσαμά. Κάποιοι στην πολυκατοικία έχουν έναν σιδερένιο κύβο που τα βάζουν, αλλά είναι βλακεία γιατί σου κλείνει πολύ χωρο (για ταράτσα θα ήταν οκ πάντως). Αυτό το επεκτεινόμενο το είχαμε πάρει κάπου 40 ευρώ αν θυμάμαι καλά. 4
bluesattack Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξερω τι λεει ο κανονισμος αλλα σιγουρα θα εχεις να αντιμετωπισεις και την υγρασια την βροχη.Ενταξει τα σκεπαζεις θα μου πεις.Για το μπαλκονι εγω θα ρωταγα μηχανικο Μεσα στο σπιτι δεν εχει χωρο ? Βαζεις ενα ωραιο μεγαλο μπαουλο στο σαλονι , βαζεις μεσα ξυλα και το εχεις και τραπεζακι Πως θα τα μεταφερεις απο το υπογειο στην ταρατσα ? Ποσοι τονοι ειναι ? 1
xampos20 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 να σας πω κατι? αν βαλω ενα τετραγωνικο στη ταρατσα τονο, θα αντεξει ? η πλακα η λετε να εχω προβλημα?? και θα βαλω μερικα στο μπαλκονι απο την ποσοτητα... τι λετε να εχω προβλημα? στην ταρατσα εχουμε ηδη 2 τονους ντεποζιτα...πετρελαιου...
zio10 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξερω τι λεει ο κανονισμος αλλα σιγουρα θα εχεις να αντιμετωπισεις και την υγρασια την βροχη.Ενταξει τα σκεπαζεις θα μου πεις.Για το μπαλκονι εγω θα ρωταγα μηχανικο Μεσα στο σπιτι δεν εχει χωρο ? Βαζεις ενα ωραιο μεγαλο μπαουλο στο σαλονι , βαζεις μεσα ξυλα και το εχεις και τραπεζακι Πως θα τα μεταφερεις απο το υπογειο στην ταρατσα ? Ποσοι τονοι ειναι ? Εντάξει δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, πες ότι είναι 3-4 άτομα έξω στο μπαλκόνι (δεν χρειάζεται να βάλει και μισό ή ένα τόνο)
xampos20 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στο σπιτι μεσα δεν εχει χωρο παρα μονο για λιγα... να σας πω κατι? αν βαλω ενα τετραγωνικο στη ταρατσα τονο, θα αντεξει ? η πλακα η λετε να εχω προβλημα?? και θα βαλω μερικα στο μπαλκονι απο την ποσοτητα... τι λετε να εχω προβλημα? στην ταρατσα εχουμε ηδη 2 τονους ντεποζιτα...πετρελαιου...
idomeneas7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Ούτε εγώ νομίζω να έχει πρόβλημα, εκτός κι αν είναι καμιά ετοιμόρροπη πολυκατοικία. Δεν έχεις δει τόσο κόσμο που βάζει στο μπαλκόνι κούνιες, τίγκα γλάστρες, καναπεδάκια, τραπεζάκια, σκατάκια? Γιατί άντε, πες τα άτομα κουνιούνται, δεν ασκούν συνεχή πίεση σε ένα σημείο. Εχουμε και μηχανικό στο κτήριο, θα μας έλεγε κάτι αν ήταν θέμα. Η ταράτσα σας επίσης είναι σχεδιασμένη να αντέχει από έναν ηλιακό ανα διαμέρισμα (πάλι υποθέτωντας ότι δεν είναι καμιά πανάρχαια πολυκατοικία) συν διάφορα άλλα φορτία. Δεν ξέρω πόσο θα σου αρέσει να ανεβοκατεβαίνεις σκαλια μες τον ψόφο όμως για να μεταφέρεις ξύλα. Εδω εμείς στο μπλακόνι τα έχουμε και με ασανσερ τα ανεβάζουμε και το βλέπουμε αγγαρεία.
xampos20 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Αρα τι προβλεπεις και τι θα ηταν καλο να κανω ??
idomeneas7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ κάνω διαφήμιση σε αυτό που έχω και με βολεύει. Ούτε ποσοστά να έπαιρνα από τις επεκτεινόμενες ξυλοθήκες δηλαδίς.
tony81 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Στέκονται κ έτσι τα ξύλα γιατί να πάρει κάτι για το μπαλκόνι?
idomeneas7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Για να μπορεί να το πλένει χωρίς να σαπίσουν και να μην υπάρχει κίνδυνος να σωριαστεί ο σωρός από τον αέρα. Μπορεί να κάνει και πατέντα με μουσαμάδες, αλλά αισθητικά θα είναι χάλια.
bluesattack Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Τοσο περιποιημενα και συμμετρικα ομως δεν στεκονται.Ουτε χρειαζεται να προσεχεις στο σφουγγαρισμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα