Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεγαλυτερο; το παιρνεις σε διαστασεις σαν το δικο σου με την εξης πατεντα,τα σιδερα της βασης του μισου να μπαινουν στο αλλο μεσα, να αυξομειωνει το μηκος.

Δημοσ.

Είναι "αδελφή" ( με την καλή έννοια! :P )

Δε νομιζω,εκτος αν ξερεις και αλλον ιδομενεα ''αδελφη'' με τη καλη εννοια...

Δημοσ.

ΛΕΩ ΝΑ ΤΣΥΜΠΗΣΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ 50 ΕΥΡΩ... ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ.... ΝΑ ΤΑ ΝΤΑΝΙΑΣΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΛΕΤΑ...

Δημοσ.

πλατυσκαλο δεν εχεις? παρε 2 καδους μικρους. βαλε εκει καποια. αλλα στο μπαλκονι και στην ταρατσα. βαλε καινεναν καδο μεσα στο σπιτι αν θες(διπλα/κοντα στο τζακι)

Δημοσ.

ΛΕΩ ΝΑ ΤΣΥΜΠΗΣΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ 50 ΕΥΡΩ... ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ.... ΝΑ ΤΑ ΝΤΑΝΙΑΣΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΛΕΤΑ...

Αλλη μια πώληση, έβγαλα μεροκάματο και σήμερα :P

• Like 3
Δημοσ.

Αλλη μια πώληση, έβγαλα μεροκάματο και σήμερα :P

ναι λες να εχω θεμα? εσενα ποσα παιρνει περιπου μισο τονο τον βαζεις? γεματο? 

Δημοσ.

'Αμα το τιγκάρεις παίρνει μισό τόνο, αλλά εγώ βάζω συνήθως και σε ένα καλάθι που έχω δίπλα στο τζάκι και αφήνω και ένα σακί spare. Βασικά δεν το τιγκάρω μην πέσει κανένα κούτσουρο σε καποιο περαστικό από κάτω. Αλλά ότι παίρνει μισό τόνο, τον παιρνει.

Δημοσ.

Δε νομιζω,εκτος αν ξερεις και αλλον ιδομενεα ''αδελφη'' με τη καλη εννοια...

Αφού το έχει πει πολλές φορές ότι είναι γυναίκα :)

Δημοσ.

Αφού το έχει πει πολλές φορές ότι είναι γυναίκα :)

H διαστροφη εχει χτυπησει κοκκινο.Ιδομενεας γυναικα,Πηνελοπη αντρας κ.ο.κ...

Σορυ για το οφ τοπικ!

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπον αγοραστηκε η βαση.... και τοποθετηθηκαν και 500 κιλα ξυλα στο μπαλκονι μαζι και μενα μουσαμα και περιμενουμε....:)

Δημοσ.

Εγω πηγα στα πρ@@@@κερ διαφημιση δεν κανω και την πηρα γυρω στο 50αρικο βολευει την στηνεις μονος σου και χωραει 500κιλα ξυλα ανετα εως κ ανετοτατα αν πατησεις στο google επεκτεινομενη βαση γι ξυλα θα στη βγαλει....

εμενα αλλο με φοβιζει λετε μηπως με σταθερο βαρος 500 κιλα να λυγισει το μπακονι? Βεβαια ειναι σε 2,20 μηκος χ 30 βαθος χωρισμενο ντανιασμενο κ προς τη μερια του τοιχου οχι στην ακρη του μπαλκονιου...

βρεχει αλλιως θα εβγαζα φωτο

quote name="SwAToNeR" post="54294115" timestamp="1442927612"]idomeneas7

και 

xampos20

Δώστε καμια πληροφορία για την μεταλική βάση plz.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...