Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Θα ήθελα μια βοήθεια αν μπορείτε να μου προτείνετε καμία βιτρίνα για τις φιγούρες;

Έχω μεγάλες φιγούρες όπως The Order, The Witcher 3 και Guild Wars αλλά και μικρές.

Κατά την γνώμη σας ποια βιτρίνα λέτε ότι είναι καλύτερη;

Να είναι σε τζάμι για να φαίνονται και όσον αφορά για το μέγεθος δεν έχει σημασία θα το κοιτάξω.

Βασικά στο μέρος που μένω είναι αρκετά μικρό το δωμάτιο αλλά μπορώ να βγάλω σιτάρια ή ντουλαπάκια.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Με τζάμι και να κλείνουν τα πορτάκια αλλιώς θα τις φάει η σκόνη τις φιγούρες.

DETOLF Ντουλάπι βιτρίνα απ'τα IKEA:

0.jpg?v=0

• Like 3
Δημοσ.

0.jpg?v=0

DETOLF

Ντουλάπι βιτρίνα

€ 59,99
Διαστάσεις Προϊόντος

Βάθος: 37 cm
Ύψος: 163 cm
Πλάτος: 43 cm
Μέγιστο φορτίο/ράφι: 6 kg

• Like 2
Δημοσ.

Το έχω αυτό, έχω βάλει και φωτάκι και είναι μούρλια. Αλλά σου βγαίνει η πίστη να το καθαρίσεις, τρέμει αρκετά.

Δημοσ.

σε εμένα δεν τρέμει , λίγο δύσκολη στη συναρμολόγηση , αρκετά καλό γυαλί ως προς την αντοχή του , μπαίνει σκόνη  .

Για τα λεφτά της είναι αρκετά ικανοποιητική 

Δημοσ.

Φυσικά και μπαίνει σκόνη και μετά που πας να το καθαρίσεις τρέμει με το τρίψιμο. Νικ, πως δεν τρέμει σε σένα? Εμένα μόνο αμα βγάλω τα ράφια απλά τρέμει λιγότερο.

Δημοσ.

Τίποτα δεν έκανα λάθος, την επόμενη φορά που θα πας στο ΙΚΕΑ να βρέξεις ένα χαρτομάντηλο και να τρίψεις το γυαλί εσωτερικά να δεις.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με τζάμι και να κλείνουν τα πορτάκια αλλιώς θα τις φάει η σκόνη τις φιγούρες.

DETOLF Ντουλάπι βιτρίνα απ'τα IKEA:

0.jpg?v=0

Ξέχασα για αυτό το θέμα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και για το θέμα που λέτε οι άλλοι όχι δεν τρέμει. Αν το φτιάξατε σωστά δεν θα το κάνει. Αυτά και είμαι ικανοποιημένος. Με το που έβαλα τις μεγάλες φιγούρες δεν έχει άλλο χώρο πια :D.

• Like 1
Δημοσ.

Humor me, πάρε ένα πανι και τρίψε το λίγο εσωτερικά σαν να το καθαρίζεις. Αμα δεν τρέμει θα σε παραδεχτώ.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Υπάρχει κάτι παρόμοιο αλλά σε μορφή γυάλινου, ή έστω πλαστικού "κουτιού" από plexiglass, για επιτραπέζια βιτρίνα;

Πού θα μπορούσα να βρω κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

Προτεινω και την λυση ενος ενυδρειου!!ναι..ενος ενυδρειου.Απο σκονη μηδεν,εχει φωτισμο αν κανεις κεφι,σταθεροτητα.Εχω ενα οπου ειμαι ικανοποιημενος και αν επελεγα παλι ενυδρειο θα επελεγα

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, sixfeetunder είπε

Προτεινω και την λυση ενος ενυδρειου!!ναι..ενος ενυδρειου.Απο σκονη μηδεν,εχει φωτισμο αν κανεις κεφι,σταθεροτητα.Εχω ενα οπου ειμαι ικανοποιημενος και αν επελεγα παλι ενυδρειο θα επελεγα

Τέλειο! Ούτε καν μου πέρασε απ' το μυαλό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...