Προς το περιεχόμενο

vickmall ερωτηση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το vickmall σαν καταστημα ειναι αξιοπιστο ή μπορει να υπαρχει και μια πιθανοτητα να την πατησω; να μου στειλουν κανενα ανακατασκευασμενο ή οτιδηποτε αλλο; 

Επισης, ειδα σε συγκεκριμενα κινητα οπως lenovo k3, redmi note 2 πολλα ελληνικα σχολια απο κατω που γραφουν διαφορα οδηγειες προς το καταστημα, ειναι απαραιτητες;

και κατι τελευταιο, παιζει ρολο πιο κινητο θα επιλεξω ή ολα ειναι το ιδιο ασφαλη ως προς την ποιοτητα;

ευχαριστω εκ των προτερων! 

Δημοσ.

Αξιόπιστο μαγαζί έχω πάρει 4 κινητά ως προς την ποιότητα των κινητών και φυσικά δεν είναι όλα τα ίδια 

Δημοσ.

το vickmall σαν καταστημα ειναι αξιοπιστο ή μπορει να υπαρχει και μια πιθανοτητα να την πατησω; να μου στειλουν κανενα ανακατασκευασμενο ή οτιδηποτε αλλο; 

Επισης, ειδα σε συγκεκριμενα κινητα οπως lenovo k3, redmi note 2 πολλα ελληνικα σχολια απο κατω που γραφουν διαφορα οδηγειες προς το καταστημα, ειναι απαραιτητες;

και κατι τελευταιο, παιζει ρολο πιο κινητο θα επιλεξω ή ολα ειναι το ιδιο ασφαλη ως προς την ποιοτητα;

ευχαριστω εκ των προτερων! 

απλα μη ζητησεις να σου το κανουν καποιο ελεγχο το κινητο , να σου ερθει σφραγισμενο ,ασε τους αλλους που λενε να γινει ελεγχος οθονης-να βαλουν ελληνικα κλπ κλπ 

Δημοσ.

απλα μη ζητησεις να σου το κανουν καποιο ελεγχο το κινητο , να σου ερθει σφραγισμενο ,ασε τους αλλους που λενε να γινει ελεγχος οθονης-να βαλουν ελληνικα κλπ κλπ 

Γιατί το λες αυτό; Αν έρθει σφραγισμένο και είναι doa άντε βγάλε άκρη μετά....:)

• Like 1
Δημοσ.

για να το λεω κατι ξερω  :P

Ε πες και εμας να ξερουμε και εμεις.

Και εγω τους ζητησα να κανουν ελεγχο.

Απο το να μπλεκεις 1 μηνα.

Παντως απο τα πιο εξυπηρετικα και εμπιστα κινεζικα το vickmall.

• Like 1
Δημοσ.

για να το λεω κατι ξερω  :P

Θα ήταν χρήσιμο να το γράψεις αν θες, γιατί θεωρητικά μοιάζει καλύτερος ο έλεγχος κι ας έρθει ανοιγμένο το πακέτο! :)

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ αξιόπιστο. Έχω αγοράσει 4 κινητά από εκεί και σε όλα ζήτησα να ανοιχτούν γιατί είχα διαβάσει για καμμένα pixels. Για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου τους είπα να τα ανοίξουν και ήταν άψογα. 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αγόρασα κι εγώ μόλις τώρα για 1η φορά.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω τι γίνεται με την εγγύηση?

Ισχύει για ένα τουλάχιστον χρόνο?

Και πώς την καλύπτουν?

Τους το στέλνεις και στο επισκευάζουν / αντικαθιστούν?

Επίσης, ποσο καιρό κάνει να σου έρθει το δέμα με το Ολλανδικό Ταχυδρομείο?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

για να το λεω κατι ξερω :P

Για πες να μαθαίνουμε κι εμείς. ..

Εγώ 3 κινητά που έχω πάρει τους ζήτησα να τα ανοίξουν και να τα τσεκάρουν πριν τα στείλουν και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Ήρθαν ολοκαίνουρια, χωρίς ίχνος γρατσουνιας η σκόνης η οτιδήποτε.

Αν λόγω καχυποψιας ψήνεσαι να περιμένεις άλλους 2 μήνες να το στείλεις πισω-να παραλαβουν-να σου στείλουν καινούριο, πάω πασο.

Ο καλύτερος τρόπος να είσαι καλυμμένος είναι να τραβήξεις βίντεο το άνοιγμα του δέματος. Εκεί εάν υπάρχει πρόβλημα είσαι κατοχυρωμένος

Δημοσ.

Θα σας πω εγω ποσο αξιοπιστο ειναι σαν χτες το θυμαμαι παραγγελια 23 Νοεμβριου 2014 παραλαβη 19 Ιανουριου 2016.

Το δουλεμα να παει συννεφο τις ιδιες ηληθιες δικαιολογιες καθε φορα περιμενε και περιμενε.

Γυφτοι ολοι τους το paypal δεν το υπολογιζουν και σε δουλευουν ψιλο γαζι ολοι τους.

Η ποιο αξιοπιστη λυση ειναι το ebay ενα παραπονο να κανεις χαλι γινονται.

Δημοσ.

Θα σας πω εγω ποσο αξιοπιστο ειναι σαν χτες το θυμαμαι παραγγελια 23 Νοεμβριου 2014 παραλαβη 19 Ιανουριου 2016.

Το δουλεμα να παει συννεφο τις ιδιες ηληθιες δικαιολογιες καθε φορα περιμενε και περιμενε.

Γυφτοι ολοι τους το paypal δεν το υπολογιζουν και σε δουλευουν ψιλο γαζι ολοι τους.

Η ποιο αξιοπιστη λυση ειναι το ebay ενα παραπονο να κανεις χαλι γινονται.

Το vickmall όλα αυτά?? έχω πάρει πάνω από 10 κινητά και μόνο το ένα ήρθε με χαλασμένο ακουστικό και μετά απο συνομιλία μου στείλανε ανταλλακτικό δωρεάν..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...