Προς το περιεχόμενο

Νέες πληροφορίες για τα Nexus smartphone των LG και Huawei


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 29 Σεπτεμβρίου η Google Θα μας δείξει όχι ένα αλλά δύο νέα Nexus smartphones για τα οποία η εταιρεία θα συνεργαστεί για μια ακόμη φορά με την LG αλλά και για πρώτη φορά με την Huawei.

Νέες πληροφορίες της ιστοσελίδας Android Authority, αναφέρουν ότι το "μικρότερο" μοντέλο, αυτό της LG με οθόνη διαστάσεων 5.2 ιντσών, θα ονομαστεί κατά πάσα πιθανότητα Nexus 5X, και θα γίνει διαθέσιμο στο Play Store την ίδια ημέρα της παρουσίασης, με τιμή $400. Οι διάφορες φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει τον τελευταίο μήνα, μας δείχνουν την τελική εμφάνιση του νέου smartphone, όπου στο πίσω μέρος ξεχωρίζει ο αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος, το διπλό LED Flash, το Laser autofocus αλλά και η κάμερα που προεξέχει από το υπόλοιπο σασί της συσκευής. Η τιμή των $399 αν τελικά επιβεβαιωθεί, θα είναι κατά $50 μεγαλύτερη από την προηγούμενη γενιά, το Nexus 5, με τη Google πιθανόν να επιλέγει να ορίσει ως αρχικό μοντέλο αυτό με χωρητικότητα 32GB.

 

Όσον αφορά το δεύτερο μοντέλο, κατασκευής Huawei, αυτό θα έρχεται με οθόνη 5.7 ιντσών, QHD ανάλυση (1440 x 2560), Snapdragon 810, 3GB μνήμη και 32GB αποθηκευτικό χώρο. Σύμφωνα με διαρροή από πρόγραμμα μέτρησης επιδόσεων, η κύρια κάμερα θα διαθέτει ανάλυση 12MP με δυνατότητα εγγραφής 4K βίντεο ενώ η εμπρόσθια διαθέτει αισθητήρα 8MP. Κρίνοντας από την παρακάτω φωτογραφία, η Huawei έχει επιλέξει έναν ασυνήθιστο σχεδιασμό για την κάμερα, κάτι που ίσως κρύβει κάποιες εκπλήξεις τις οποίες θα μάθουμε στην παρουσίαση.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Τα δύο μοντέλα, θα είναι τα πρώτα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά με την έκδοση Android 6.0 Marshmallow, χρησιμοποιώντας στο έπακρον τις δυνατότητες του.

 

Link.png Site: Android Authority

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ήμουν και είμαι Fan της Apple, αλλα τα Nexus (5-6) είναι μακράν οι καλύτερες επιλογές κατ'εμε για Android. Θα τα έπαιρνα έυκολα. 


 


Βέβαια το 5.7 τώρα με τον 810, δεν θα το ακουμπούσα. 


Γιατί οχι Helio ή Exynos Google ? Είναι η συσκευή μέγα διαφήμιση για εσένα για τους επόμενους μήνες. Μετριότητα απο πλευράς της. 


Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

<p>H Google δε βάζει Exynos Helio και πάει με τη Qualcomm για το λόγο ότι θέλει τσιπ που θα έχει μακρά υποστήριξη και μόνο της Qualcomm είναι προς το παρόν εγγυημένοι ως προς τη μαλροπροθεσμη υποστήριξη σε drivers</p>

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ας εβαζε τον 820 να γινοταν και η πρωτη που θα το εκανε. Ο 810 δεν μου λεει κατι...Γενικα δεν φαινεται να υπαρχει κατι καινουριο για να πεις οτι αξιζει σε συγκριση με αλλες ναυαρχιδες παραμονο το καινουριο android που ετσι και αλλιως θα ερθει σε ολους σε λιγο καιρο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ποτε δεν εβαζε η google στα νεξους οτι τελευταιο σε cpu...ειναι μια λογικη για να μην ερχεται σε αντιθεση με αλλες εταιριες(samsung,lg,htc κτλ)ετσι και αλλιως δεν χρειαζεται τρεχει τοσο smooth που ως κατοχος νεξουσ 5 τον τελευταιο 1,5 χρονο,αν και περασαν απο τα χερια μου htc one m8,iphone 6 ηταν η καλυτερη αγορα που εχω κανει σε κινητο τηλεφωνο...

περιμενω και τηνmicrosoft και αποφασιζω αν θα  αλλαξω ...αν και η εμπειρια νεξους ειναι απλα τελεια...και ας ακουω fanboys οτι lagarei,θελει μνημη,κολλαει,σβηνει,πεθαινει...δεν ειχαν ποτε και απλα δεν ξερουν τι λενε...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κακασχημα και τα 2...ειδικα το huawei. επισης ο snpap 810 ξυνιζει με τα θεματα του...

αλλα καλο που θα υπαρχει το lg σε λογικη τιμη και πιο ευχρηστο μεγεθος...αν εχει και καλα specs θα πουλησει πολυ καλα.

εγω παντως θα μεινω με το nexus6 για την ωρα...θα πρεπει το lg να κανει παπαδες για να ψηθω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπέρα σε όλλους.

ακούω συχνά πυκνά γιατι πόσο καλά είναι τα nexus για android λειτουργικό και επειδή σκέφτομαι την αγορά τηλεφώνου μπορεί να μου πεί κάποιος γιατί ακούγεται αυτο???

 

όσων αφορά το θέμα που διάβασα παραπάνω προσωπικά η υλοποίηση της lg μου φαίνεται σχετικά ποιό όμορφη (άν εξαιρέσεις την αθλιότητα που προεξέχει στο πίσω μέρος, εκτός και άν είναι 50 mp)

 

απο την άλλη το huawei όπως φαίνεται επίσης απο πίσω είναι απλά τραγικό. ελπίζω να μήν είναι όντως αληθινό το leak. κρίμα και η huawei έχει δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής τον τελευταίο καιρό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το νεξους 5 είχε έρθει Ελλάδα 450€ όποτε αφου αυτο είναι κατά 50 ακριβότερο υπολογίζετε στο 500ρικο ίσως και λίγο παραπάνω εξαιτίας capital control

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορεί τα Nexus να μην έχουν τον τελευταίο επεξεργαστή ή χαρακτηριστικά άλλα έχω το Nexus 4 της LG έχει την έκδοση 5.1.1 του android. Είναι καθαρό το λειτουργικό και φυσικά το κινητό πάει πολύ καλά παρά τα χρονάκια του. Για έμενα τα Nexus πραγματικά κάθετε το λειτουργικό άψογα και λειτούργει χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις.

Περιμένω τιμή και φυσικά να έρθει στην Ελλάδα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...