Keravnoulhs Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Πες του το.Είναι καλή άσκηση για όλους τους νέους γκέι.Σε γειώνει απο νωρίς κ παίρνεις τα μαθηματάκια σου. Δηλαδη μου λες κάτι του στυλ χτύπα το κεφάλι σου στον τοίχο για να συνηθίσεις τον πόνο
GoDRiC- Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Όταν μεγαλώνεις με ένα άλλο άτομο, επειδή οι γονείς σας ήταν φίλοι και γίνατε και εσείς καλοί φίλοι.. και είσαστε best friends και συνειδητοποιείς μια μέρα ότι είσαι στην καψούρα.. αυτό.. και η δικια μου εχει ενα τετοιο... ''φιλο'' αδελφικο, κανονισε μαλακα μην σκοτωσω και εσενα και αυτη αχαχαχ 2
tony81 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δακρυσα που ειπώθηκε τοξος και μπαμ πετάχτηκε. Άντε παιδιά σηκωθείτε φευγουμε το λυσαμε κ αυτό. Άντε κ καλά καρφώματα!! 3
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δηλαδη μου λες κάτι του στυλ χτύπα το κεφάλι σου στον τοίχο για να συνηθίσεις τον πόνο Στο περίπου.Εξάλλου 23-24 είσαι κ θα έπρεπε να το είχες μάθει.Δεν ερωτευόμαστε με στρέητ ,δεν οδηγεί πουθενά. Τεσπα εφόσον είναι κολλητός σου νομίζω πρέπει να τα ξεράσεις όλα.Χωρίς άγχος αλλά κ χωρίς expectations.
Keravnoulhs Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δακρυσα που ειπώθηκε τοξος και μπαμ πετάχτηκε. Άντε παιδιά σηκωθείτε φευγουμε το λυσαμε κ αυτό. Άντε κ καλά καρφώματα!! Μωρέ δεν είναι θέμα καρφώματος.. θέμα καψούρας είναι.. δε λέω ότι δεν έχει σεξουαλικό στοιχείο.. αλλά είναι πολλά περισσότερο από αυτό.
tony81 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι τόξο εγώ λέω να μην παει στα τυφλά. Ας πανε για καφέ κ ας πει ένα συνθηματικό να δει τι γίνεται. 'Ωχ ο πόντος' ας πούμε νομίζω θα βοηθήσει να κόψει αντίδραση. ΧD 4
Keravnoulhs Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Στο περίπου.Εξάλλου 23-24 είσαι κ θα έπρεπε να το είχες μάθει.Δεν ερωτευόμαστε με στρέητ ,δεν οδηγεί πουθενά. Τεσπα εφόσον είναι κολλητός σου νομίζω πρέπει να τα ξεράσεις όλα.Χωρίς άγχος αλλά κ χωρίς expectations. Δε τον ερωτεύτηκα τώρα.. από την εφηβεία ξεκίνησε.. περνάω εξάρσεις και υφέσεις σε αυτή την "αρρώστια" δεν πιστεύω ότι αν του πω για μένα θα αντιδράσει άσχημα αλλά δε θέλω να τον χάσω από δίπλα μου.
tony81 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μωρέ από πίσω σ δεν θες να τον χάσεις αλλά τέλος πάντων 6
Keravnoulhs Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μωρέ από πίσω σ δεν θες να τον χάσεις αλλά τέλος πάντων σεμνάαα εξάλλου είμαι από αυτούς του μπρος που το κάνει πιο δύσκολο
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Δε τον ερωτεύτηκα τώρα.. από την εφηβεία ξεκίνησε.. περνάω εξάρσεις και υφέσεις σε αυτή την "αρρώστια" δεν πιστεύω ότι αν του πω για μένα θα αντιδράσει άσχημα αλλά δε θέλω να τον χάσω από δίπλα μου. Ε ναι , είναι προφανές πως έχει ξεκινήσει από νωρίς.Κ γω το χω βιώσει.Δεν ξέρω κ κανέναν γκέι που να μην το χει βιώσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.Επειδή ξέρω λοιπόν πόσο επώδυνο είναι σου προτείνω να μην παρατείνεις άλλο το μαρτύριο σου.Αν είναι πραγματικός φίλος δεν θα τον χάσεις.Κ γω τον δικό μου δεν το έχασα.Απλά τώρα ζμπούτσαμ, ούτε καν θυμάμαι γιατί ήμουν ερωτευμένος μαζί του.Γειώθηκα,λίγο ο χρόνος ,λίγο ότι γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου,πάει ξεχάστηκε κ τώρα είμαστε δυο τριαντάρηδες γιάπηδες (εγώ πιο καύλας φυσικά) που χαιρόμαστε ο ένας την παρέα του άλλου.Η γυναίκα του μάλιστα με βρίζει πολλές φορές διότι κατα την κοσμοθεωρία της έπρεπε να είχα επιμείνει περισσότερο όταν του το είχα πει (στην εφηβεία μας) μπας κ είχε σωθεί αυτή. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2015 από Τοξοβόλος___U__K 1
παπι Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 σεμνάαα εξάλλου είμαι από αυτούς του μπρος που το κάνει πιο δύσκολο Δηλαδή θέλεις να πηδηξεις τον καλύτερο σου φίλο; Λίγο δύσκολο. 4
Keravnoulhs Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δε με νοιάζει το πήδημα.. ακόμα και να μη γίνει ποτέ.. να τον κοιμήσω στην αγκαλία μου θέλω
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Ήμαρτον. μήπως σοκάρονται οι αστοί? 1
_hopelesscase_ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Και συ από Σουηδία είσαι Κεραυνούλη ε; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις