Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε με νοιάζει το πήδημα.. ακόμα και να μη γίνει ποτέ.. να τον κοιμήσω στην αγκαλία μου θέλω

Σα κολλητος δε σου κάνει; Τι να σου πω... Αν δεν τρολαρεις, πες του ότι είσαι γκέι αλλά έως εκεί.

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Σα κολλητος δε σου κάνει; Τι να σου πω... Αν δεν τρολαρεις, πες του ότι είσαι γκέι αλλά έως εκεί.

Δεν είναι και τόσο περίεργο το θέμα για να θεωρείται τρολλ.. ούτε πρωτότυπο.. μου κάνει σαν κολλήτος αλλά θέλω παραπάνω.. τον αγαπάω πάρα πολύ, θέλω να είμαστε ο ένας για τον άλλον.

Δημοσ.

Δεν είναι και τόσο περίεργο το θέμα για να θεωρείται τρολλ.. ούτε πρωτότυπο.. μου κάνει σαν κολλήτος αλλά θέλω παραπάνω.. τον αγαπάω πάρα πολύ, θέλω να είμαστε ο ένας για τον άλλον.

Ναι το ξέρω, για αυτο έχω και τις αμφιβολίες μου.

Δημοσ.

.μου κάνει σαν κολλήτος αλλά θέλω παραπάνω.. τον αγαπάω πάρα πολύ, θέλω να είμαστε ο ένας για τον άλλον.

Aμάν..! Έσκασε κεραυνούλης εν αιθρία!

• Like 4
Δημοσ.

Δε με νοιάζει το πήδημα.. ακόμα και να μη γίνει ποτέ.. να τον κοιμήσω στην αγκαλία μου θέλω

Δεν είμαι γκέι βέβαια, αλλά απ όσο έχω δει το σενάριο γουστάρω κάποιον και θα κοιμηθούμε αγκαλιά κι ας μη γίνει τίποτα πάντα καταλήγει σε φωνές... one way or another.

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι πως όσο συνεχίζεται αυτή η κατάσταση που  ζεις μόνος σου στο μυαλό σου την όλη κατάσταση τόσο θα οδηγήσαι σε φαύλο κύκλο.Μίλησε του,συγκροτημένα κ με ειλικρίνια.Θα το εκτιμήσει.Εξάλλου μπορεί να είσαι  στην τυχερή μειοψηφία που θα ανταποκριθεί.Στατιστικά δεν θα είσαι αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Δημοσ.

Eκτος του οτι παιζει πλεον τρελο friendzone οποτε οι πιθανοτητες πεφτουν, δεν ξερεις αν ειναι και αυτος gay οποτε οι πιθανοτητες πεφτουν ακομα πιο πολύ. Στο ημερολόγιο λιγοτερα προβληματα είχαν.

Δημοσ.

Σελαβί. Ή μιλάς και ρισκάρεις γιατί ποτέ δε μπορείς να είσαι σίγουρος πως θα το πάρει ο άλλος, ή σοβατίζεις σιωπηλά.

Εννοείται στην προκειμένη μιλάς για να το βγάλεις από μέσα σου, οι πιθανότητες για περισσότερα δεν πολυυπάρχουν.

Δημοσ.

τώρα τι να σου πώ , αρχικά πρέπει να του πεις οπωσδήποτε ότι είσαι gay ,να φύγει το βάρος από πάνω σου. Από εκεί και πέρα ανάλογα με τις αντιδράσεις του προχώρησε. Αν τον δεις να σοκαρεται άστο καλύτερα, αν τον δεις πιο συγκαταβατικό και αρχίσει διάφορες ερωτήσεις πώς και γιατί και πότε ρίσκαρέ το και ξεφούρνισέ του το σιγά σιγά. όπως και να χει καλή τύχη.

Δημοσ.

Δε ξέρω αν αντέχω να τον χάσω.. πονάει να μην τον έχω

Δε χρειάζεται να τον χάσεις αρκεί να τον χώσεις.

Τόξο καραapproves.

Δημοσ.

Δε ξέρω αν αντέχω να τον χάσω.. πονάει να μην τον έχω

Από τον τρόπο που περιγράφεις την σχέση σας θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση αν τον έχανες για κάτι τέτοιο.Εκτός αν είναι κανά επικά ομοφοβικό μπάζο.Δε νομίζω,μιλάς για παιδικό σου φίλο που μεγαλώσατε μαζί.Απλά θα πρέπει να είσαι συγκροτημένος ,ψύχραιμος,μη πιεστικός και απόλυτα ειλικρινής μαζί του.

Για τον δικό μου ήταν ψιλοσόκ.Του πήρε κανα μήνα να το επεξεργαστεί αλλά προσπαθούσα να βοηθήσω κ γω.Στο πέρασμα του χρόνου περάσαμε πολλά στάδια.Φυσικά βοήθησε άπειρα από την στιγμή που έπαψα να είμαι ερωτευμένος μαζί του.

Δημοσ.

τώρα τι να σου πώ , αρχικά πρέπει να του πεις οπωσδήποτε ότι είσαι gay ,να φύγει το βάρος από πάνω σου. Από εκεί και πέρα ανάλογα με τις αντιδράσεις του προχώρησε. Αν τον δεις να σοκαρεται άστο καλύτερα, αν τον δεις πιο συγκαταβατικό και αρχίσει διάφορες ερωτήσεις πώς και γιατί και πότε ρίσκαρέ το και ξεφούρνισέ του το σιγά σιγά. όπως και να χει καλή τύχη.

Ευχαρισστώ πολύ. Κάποτε πρέπει να του το πω. Μου έχει εμπιστευτεί τόσα πολλά.. και νιώθω άσχημα που δεν του έχψ μιλήσει για μένα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...