Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Άσε τα ''κάποτε''.Χθές μίλα του.Εσύ βασανίζεσαι.
ASFE Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 και η δικια μου εχει ενα τετοιο... ''φιλο'' αδελφικο, κανονισε μαλακα μην σκοτωσω και εσενα και αυτη αχαχαχ Σιγα ρε δολοφονε!!
Mau-Maus Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Κάλεσε τον σε έναν ρομαντικό δείπνο σπιτι σου και μετα βαλτου γκει τσοντες ! αν σηκωθεί το πουλί του γουστάρει , αν σηκωθεί η γροθιά του , οχι .. 9
Ishmael Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορεί να έχει γίνει κλισέ γιατί ελάχιστοι το κάνουν, αυτοί οι ελάχιστοι που έχουν τα κότσια να φύγουν από την πεπατημένη, να σπάσουν το καλούπι, αλλά δεν παύει να είναι από τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή: Να είσαι ο εαυτός σου. Να εκφράζεις τον εαυτό σου ειλικρινά. Να είσαι «ριζοσπαστικά ειλικρινής» - να λες αυτό που εννοείς χωρίς να το λογοκρίνεις/επεξεργάζεσαι. Ο φίλος σου θα εκτιμήσει την ειλικρίνεια και το θάρρος σου αν είναι πραγματικός φίλος.
ikaruga24 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Κάλεσε τον σε έναν ρομαντικό δείπνο σπιτι σου και μετα βαλτου γκει τσοντες ! αν σηκωθεί το πουλί του γουστάρει , αν σηκωθεί η γροθιά του , οχι .. 3
parlapipas25 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=tysmG79lXJMΤον "πουστη" τον Γεννατα,γαμω τις ερμηνειες ειχε σε αυτο το επισοδειο.Το θυμαμαι ακομα μου χε κανει εντυπωση.Πολυ καλος ηθοποιος και underrated.
Keravnoulhs Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Του είπα ότι είμαι gay. Καλά το πήρε αν και έκανε ηλίθιες ερωτήσεις.
Keravnoulhs Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Ε τα γνωστά.. μήπως δε γνώρισες την κατάλληλη γυναίκα, μήπως είναι φάση, δηλαδή θες να πεις ότι υατή η γκόμενα δε σε καβ... και τέτοια, μήπως πιέζομαι ψυχολογικά τα γνωστά που ακούμε δηλαδή.. λες και η σεξουαλικότητα είνα μπλουζάκι και το αλλάζουμε ανάλογα με τη διάθεσή μας. Αφού του εξήγησα λοιπόν ότι δε φταίει ο ανάδρομος ερμής και η κατάσταση είναι μόνιμη, μου είπε ότι δε θέλι να έχουμε μυστικά οι δύο μας και ότι θέλω να του το λέω γτ είναι ο καλύτερός μου φίλος. Αυτό.
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά το πήρε αν και έκανε ηλίθιες ερωτήσεις. Γάμα τον μωρέ.. 12
Keravnoulhs Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Γάμα τον μωρέ.. Πολύ μου τη μπαίνεις εσύ
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Πολύ μου τη μπαίνεις εσύ Ξύπνησα πριν λίγο τρομαγμένος από κάτι παράξενα όνειρα με φίδια και γάτες, μη με ξεσυνερίζεσαι.. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δε σε ξεσυνερίζομαι Μπεστ φρεντζ ρε. Eλα να σου δώσω μια αγκαλιά. ΝΟΤ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις