Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

και η δικια μου εχει ενα τετοιο... ''φιλο'' αδελφικο, κανονισε μαλακα μην σκοτωσω και εσενα και αυτη αχαχαχ

Σιγα ρε δολοφονε!!

Δημοσ.

Κάλεσε τον σε έναν ρομαντικό δείπνο σπιτι σου και μετα βαλτου γκει τσοντες !

αν σηκωθεί το πουλί του γουστάρει , αν σηκωθεί η γροθιά  του ,  οχι ..

• Like 9
Δημοσ.

Μπορεί να έχει γίνει κλισέ γιατί ελάχιστοι το κάνουν, αυτοί οι ελάχιστοι που έχουν τα κότσια να φύγουν από την πεπατημένη, να σπάσουν το καλούπι, αλλά δεν παύει να είναι από τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή:

Να είσαι ο εαυτός σου. Να εκφράζεις τον εαυτό σου ειλικρινά. Να είσαι «ριζοσπαστικά ειλικρινής» - να λες αυτό που εννοείς χωρίς να το λογοκρίνεις/επεξεργάζεσαι.

Ο φίλος σου θα εκτιμήσει την ειλικρίνεια και το θάρρος σου αν είναι πραγματικός φίλος.

Δημοσ.

Κάλεσε τον σε έναν ρομαντικό δείπνο σπιτι σου και μετα βαλτου γκει τσοντες !

αν σηκωθεί το πουλί του γουστάρει , αν σηκωθεί η γροθιά  του ,  οχι ..

• Like 3
Δημοσ.

Ε τα γνωστά.. μήπως δε γνώρισες την κατάλληλη γυναίκα, μήπως είναι φάση, δηλαδή θες να πεις ότι υατή η γκόμενα δε σε καβ... και τέτοια, μήπως πιέζομαι ψυχολογικά τα γνωστά που ακούμε δηλαδή.. λες και η σεξουαλικότητα είνα μπλουζάκι και το αλλάζουμε ανάλογα με τη διάθεσή μας. Αφού του εξήγησα λοιπόν ότι δε φταίει ο ανάδρομος ερμής και η κατάσταση είναι μόνιμη, μου είπε ότι δε θέλι να έχουμε μυστικά οι δύο μας και ότι θέλω να του το λέω γτ είναι ο καλύτερός μου φίλος. Αυτό.

Δημοσ.

Πολύ μου τη μπαίνεις εσύ :P

Ξύπνησα πριν λίγο τρομαγμένος από κάτι παράξενα όνειρα με φίδια και γάτες, μη με ξεσυνερίζεσαι..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...