Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 397
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου αρέσει να ξενυχτάω, τότε μπορώ να γίνω δημιουργική και να χαλαρώσω. Όταν έχω δουλειές το πρωί, προτιμώ να το πάρω σερί ή να κοιμηθώ πολύ λίγες ώρες παρά να κοιμάμαι από νωρίς (Άσχετα αν αυτό συμβαίνει αρκετές φορές επειδή λατρεύω τον ύπνο :P)

Δημοσ.

Ναι ναι όλοι σκληροί νυκτόβιοι ρε αιιιι. Άνοιξε το θέμα 2-3 το βράδυ και όλοι ζζζζζ. Ψεύτες!!;)

• Like 2
Δημοσ.

Αναγκαστικά λόγω δουλειάς,ανάσταση και πρωτοχρονιά, από επιλογή σχεδόν ποτέ.

Αρκετά ξενύχτησα σαν νέος,τώρα πιά όχι άλλο.

Η επιστήμη άλλωστε έχει αποδείξει ότι η νυχτερινή εργασία είναι καρκινογόνος,το φυσιολογικό είναι ο άνθρωπος να κοιμάται τη νύχτα.

Δημοσ.

Όταν ήμουν φοιτητής δεν κοιμόμουνα ποτέ πριν τις 5 το πρωί. Είμαι νυχτερινός τύπος. Πρωινές εξεταστικές πάντα σερί.

Τώρα που δουλεύω κοιμάμαι καθημερινές στις 1-1:30 και Σάββατο / Κυριακή στις 3:00

• Like 1
Δημοσ.

Τι thread και αυτό! Κατευθείαν στον πιο μεγάλο πόνο μου. Μόνο 10 μέρες τον χρόνο κοιμάμαι βράδυ, στην άδεια.

Τις άλλες στην δουλειά και όταν έχω repo,συνηθισμένος πια στο ξενύχτι σαν το μαμάκα κολοβαράω :(

• Like 2
Δημοσ.

Όταν ήμουν φοιτητής δεν κοιμόμουνα ποτέ πριν τις 5 το πρωί. Είμαι νυχτερινός τύπος. Πρωινές εξεταστικές πάντα σερί.

Τώρα που δουλεύω κοιμάμαι καθημερινές στις 1-1:30 και Σάββατο / Κυριακή στις 3:00

Κι εγώ που νόμιζα ότι πάλι νυχτερινός τύπος θα ήσουν λόγω ασιατικών αγορών

Δημοσ.

Ναι ναι όλοι σκληροί νυκτόβιοι ρε αιιιι. Άνοιξε το θέμα 2-3 το βράδυ και όλοι ζζζζζ. Ψεύτες!! ;)

Εγώ είπα ότι αυτή την περίοδο δεν ξενυχτάω :P Βαριά μέχρι 12:30 - 1:00

Να συμπληρώσω ότι μου αρέσει πολύ να δουλεύω νύχτα, αν και δεν το κάνω πλέον. Ακόμα και στο στρατό είχα διαλέξει από μόνος μου να κάνω νυχτερινή βάρδια 12:00 - 06:00 :)

Δημοσ.

Κι εγώ που νόμιζα ότι πάλι νυχτερινός τύπος θα ήσουν λόγω ασιατικών αγορών

Καλά ξηγιέσαι αλλά με αυτή την λογική θα έπρεπε να μην κοιμάμαι καθόλου. 24ωρες είναι οι αγορές που ασχολούμαι :D

Ευτυχώς οι αλγόριθμοι δεν κοιμούνται ποτέ :P

Δημοσ.

Καλά ξηγιέσαι αλλά με αυτή την λογική θα έπρεπε να μην κοιμάμαι καθόλου. 24ωρες είναι οι αγορές που ασχολούμαι :D

Ευτυχώς οι αλγόριθμοι δεν κοιμούνται ποτέ :P

Κι εγώ αυτό λέω ρε φίλε

Ύπνος = Χάσιμο Χρόνου

Κάτι τύπους (σπάνιες περιπτωσάρες) που με 3-4 ώρες ύπνου λειτουργούν το ίδιο καλά, τους προσκυνάω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...