Προς το περιεχόμενο

Electronet Rant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε μπορω να καταλαβω σε τι φταίει η LG. Σου πούλησε ο άλλος κατι που δεν υπάρχει στις αποθήκες του. Και στη συνέχεια δεν ενδιαφέρθηκε ούτε καν να παραγγείλει στην αντιπροσωπία το προϊόν που σε ενδιαφέρει.

• Like 1
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υποψιάζομαι λάθος του συστήματος στην διαθεσιμότητα ή το είχαν και ήταν ελαττωματικό. Για να μην χάσουν την πώληση, αποφάσισαν να σε φλομώσουν το ψέμα για το πότε θα έρθει ενώ ήξεραν από την αρχή ότι θα πάρει 1-2 μήνες. Προσπαθούν βέβαια μπας και σου πασάρουν κάτι που ίσως δεν φεύγει και πολύ μπας και το ξεφορτωθούν (Samsung). Τελευταία λύση έχουν να σου δώσουν πίσω λεφτά, είναι το τελευταίο που θέλουν πιστεύω.

Να επιμείνεις στο να το πάρεις από τον ανταγωνιστή. Πρότεινέ το και στην ίδια την LG, να το πιστώσει στον ανταγωνιστή, να το τιμολογήσει στον Electronet και να το πάρεις άμεσα. Θεωρώ είναι η πιό εύκολη λύση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας μην ειχε την Electronet στο Site τους ως εμπιστους συνεργατες,

Ο ανθρωπος που με παρεπεμψαν ο κυριος Σπυρος Τουμπας ειναι ο επισημος αντιπροσωπος της LG για την Κρητη και τα νησια του Αιγαιου και ειχε ως σκοπο να με πεισει οτι φταινε τα Capital Controls.

Να σας το πω και ωμα; Στα παπακια μου.

Δεν θα γινω εγω μπαλακι αναμεσα σε LG και Electronet μιας και ο ενας πεταει τις κατηγοριες στον αλλο

Ο προηγουμενος αντιπροσωπος Masimo Dibabo ηταν απο τα πιο αξιοπιστα ατομα και εβρισκε παντα λυση στα προβληματα που δημιουργουσαν ολοι αυτοι που κατηγορουσαν την εταιρια.

Αν η LG γουσταρει να την λασπολογει καθε Πιτσουλακης χωρις να απανταει επισημα και μη δινοντας λυσεις φταιω καπου εγω;

Τους ειπα να πανε να το παρουν απο τον Καρβελά που το εχει ετοιμοπαραδοτο,μιας και αγορασα ολες τις αλλες ηλεκτρικες μου συσκευες απο αυτον μετα τον φουστικο τροπο του Πιτσουλακη Ρομπογιαννακη και αρνηθηκε λεγοντας οτι δεν γινονται αυτα,,,.

Ο πωλητης εκει πιστευει οτι ηταν λαθος στην τιμη μιας και ουτε αυτος αγοραζει χονδρικη στην τιμη που το πηρα γιαυτο λεω οτι βρωμαει.

Επεξ/σία από Sotosgl
Δημοσ.

Διόρθωσε λίγο το μηνυμα σου γιατί και το δίκιο σου χάνεις και το thread θα κλείσει και θα θαφτεί.

Offtopic: μόνο εμένα μου ξενισαν τα ονοματα; Τουμπας. Ντι-Μπάμπω. Πιτσουλακης. :)

• Like 1
Δημοσ.

Σιγά μην δεν αγοράζει τόσο χονδρική. Δηλαδή τι κέρδος έχει, 50 ευρώ στο ψυγείο των...πόσο κάνει βασικά? Δεν το παιρνουν ολοι στην ιδια τιμη ετσι κι αλλιως.

Πάντως αφού είσαι πελάτης του Καρβελα θεωρώ πως θα σε εξυπηρετήσει και θα δεχτεί να σου δώσει το ψυγείο, να το πιστωθεί και να πάρεις απόδειξη από τον Electronet. Στη δουλειά μου το κάνουμε συχνά αμα δεν έχουμε στοκ κάτι και το έχει πελάτης.

Δημοσ.

Αρνηθηκε ο Πιτσουλακης Ρομπογιαννακης να παει να το παρει ο ιδιος απο τον Καρβελά αυτο ειναι το θεμα..

Εχω τιμολογιο στα χερια μου με την τιμη κλπ 808€ με την εκπτωση 30% και τωρα παιζει στα 960€

Αν μου ειχαν πει απο την αρχη οτι δεν ειναι διαθεσιμο πολυ απλα δεν θα το αγοραζα ή θα τσιμπουσα ενα ακριβοτερο για να εκμεταλλευτω την εκπτωση.

Fun Fact εκτος απο τις καταγγελιες σε ΓΓΚ Συνηγορο του Καταναλωτη κλπ εκανα και στο Skroutz αρνητικη.

Κανω στην Electronet που εχει την επωνυμια και διαφημιζεται και μεσα ο Πιτσουλακης και μου την αρνηθηκαν γιατι εχει δικο του Eshop με την ονομασια ElectroCrete...

Οτι να`ναι...

Δημοσ.

Δεν θα το πάρει ο ίδιος, εσύ θα το πάρεις (ή θα σου το φέρει σπίτι ο Καρβελας). Τιμολόγιο έχεις. Απλά πρέπει να συννενοηθείς η LG να το πιστώσει στον Καρβελα και να το τιμολογησει στον Πιτσουλακη. Ο οποίος λογικά είναι franchise για αυτό η μαμα δεν δεχεται την αρνητικη.

Δημοσ.

Οταν ανεφερα ολη την υποθεση στο Καρβελά οταν αγοραζα στεγνωτηριο πλυντηριο μου ειπε να τον παρει τηλεφωνο να συννενοηθει αυτος του εδωσα το ok την επομενη μερα μιλησα με Πιτσουλακη και μου αρχισε τα δεν γινονται αυτα.

Οποτε δεν ξερω αν ειχαν μιλησει ηδη,αν ο Πιτσουλακης κανει παραεισαγωγη και ειναι στα μαχαιρια με την LG Ελλαδας και γιαυτο δεν τον καλυπτει (το εκανα εγω με την CD Media για τιτλους της ΕΑ) ή αν τα εχουν κανει πλακακια Καρβελάς Πιτσουλακης λογο συναδελφικης αλληλεγγυης ;) 

Το πιθανοτερο σεναριο ειναι να εχει κανει παπαρια στην τιμη ο Πιτσουλακης αλλιως σε 5 λεπτα θα ειχε λυθει το θεμα οπως λες.

Δινει το ψυγειο που εχει Stock ο Καρβελας και οταν ερθει αυτο που "εχει;!" παραγγειλει ο Πιτσουλακης του το δινει κατευθειαν,

Αρα;;;;;;

Δημοσ.

Ξερο δεν γινονται αυτα και τελειωσε εκει το θεμα.

Μαλιστα μετα απο καμια εβδομαδα που με πηρε η κοπελα απο το λογιστηριο που και μου ειπε το κλασσικο η LG δεν το εχει και να μιλησω με τον Τουμπα της ειπα μη μου λετε οτι δεν υπαρχει απο την στιγμη που ο Καρβελάς εχει 4 διαθεσιμα.

Απαντηση;

Τι να σας πω τα δινει η LG εκει και οχι σε εμας;

Κατι που δεν εχω αναφερει

Οταν πηρα προσφορα απο τον Πιτσουλακη πηγα μετα στο Καρβελα για να διαλεξω φουρνο (δεν ειχε ποικιλια ο Πιτσ)

Ρωταω για το ιδιο ψυγειο και μου λεει οτι οντως τρεχει προσφορα και μου ειπε οτι το εχει στα 880€ του λεω στα καπακια το βρηκα πιο φτηνο στο Ηρακλειο,ο πωλητης τρελαθηκε! μου λεει περιμενε...Ανοιγει Skroutz κοιταει το καταστημα με την χαμηλοτερη και παλι ηταν 870 κατι που οπως μου ειπε ειναι ακραιες τιμες αλλα μπορουσε να μου κανει Price Match σε συνεννοηση με τον ιδιοκτητη αλλα τα 808€ με τιποτα ουτε αυτος δεν αγοραζει τοσο.Ηταν σε σοκ :) ρωταγε ξανα και ξανα αν μιλαμε για το ιδιο μοντελο και μηπως το γραψαμε λαθος (ευτυχως ειχαμε γραψει ολο τον κωδικο και του το διξαμε γιατι υπηρχε και το 160pfpz κατι που ηταν πιο φτηνο).

Απο εκει αρχισε και μου βρωμαγε η υποθεση...

Αφου με διαβεβαιωσε οτι δεν παιζει να μου κανει τετοια τιμη πηγα στο Πιτσουλακη και το πληρωσα.

Δημοσ.

Εγω θα επεμενα παντως να το κανουν τριγωνικη μεταξυ τους και να το παρω άμεσα. Πιο λιγα θα χασει απο την δυσφημιση που θα του κανεις και το μπελα να ασχολειται μαζι σου.

• Like 1
Δημοσ.

Για να τον δουλεύει τόσο καιρό δεν φαίνεται να τον πολυνοιάζει πάντως. Και δεν νομίζω μετά απο ολή αυτή την ιστορία ο ts να λέει "α, τί φθηνός που είναι!", μάλλον θα τον βρίζει και πάλι οπότε σου λέει άστο.

• Moderators
Δημοσ.

Εγω θα επεμενα παντως να το κανουν τριγωνικη μεταξυ τους και να το παρω άμεσα. Πιο λιγα θα χασει απο την δυσφημιση που θα του κανεις και το μπελα να ασχολειται μαζι σου.

Αυτό ακριβώς. Δυσφήμιση συν πρόστιμο θα κοστίσουν αρκετά παραπάνω από τα 80 ευρώ που θα έμπαινε μέσα αν το αγόραζε και το έδινε.

• Like 1
Δημοσ.

Μην περιμενεις λοιπόν να το πάρεις. Καλύτερα πάρε τα λεφτά σου πίσω αφού δεν θα στο φέρει ποτέ.

Τα εχουμε πει και τα εχουμε ξαναπει αυτα κοιτα στα προηγουμενα σχολια.

Εστω και ενα 500€ να του βαλει η ΓΓΚ μιας και με καλυπτει στο 100% αυτο

Άρθρο 9δ Παραπλανητικές πράξεις ΝΟΜΟΣ 2251/1994 (ΦΕΚ 191 Α΄/ 16 Νοεμβρίου 1994) .

Βαλε και το κλισε αγοραζουν απο εσενα 6 οικογενειες,που ισχυει μιας και Μασταμπα που μενει το σοι με Λεβηνου εδρα του καταστηματος Πιτσ Ρομπο ειναι 5 λεπτα με τα ποδια και περνουν μεχρι και φραπεδιερες απο αυτον.

Βαλε βαλε βαλε τουλαχιστον ηθικα οτι και να γινει θα ειμαι ευχαριστημενος.

Θα ξαναπαρω τον Καρβελά να μου πει τι ειπαν στην συνομηλια τους αν εχουν μιλησει τελικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...