Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει συναντήσει κανείς άλλος αυτο το έντομο... Κάποιο μου έρχεται στο μυαλό αλλα δε νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο στο σπίτι;

post-53443-0-33843300-1442505313_thumb.jpg

post-53443-0-39548800-1442505384_thumb.jpg

Δημοσ.

Με το τρίτο λεω... αλλά ήθελα τη γνώμη κάποιων που το εχουν συναντήσει πάλι!!  Αναρωτιέμαι που βρέθηκε αυτο το πράγμα

Δημοσ.

Άσχετα απο το τι είναι (τσιμπούρι λέω και εγώ) αν είναι να πάρεις το αροξόλ στα χέρια σου,μήν σταματήσεις μόνο στην ανάγνωση/ταυτοποίηση...

Δημοσ.

Τσιμπούρι δεν ειναι παίδες....

Το τσιμπούρι ειναι έτσι...

http://media.cylex.gr/companies/1408/59/news/%CE%A4%CF%83%CE%B9%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B7_781232_large.jpg

και ο κοριος ετσι....

http://axivenpestcontrol.ro/wp-content/uploads/2012/01/korios-kiklos-zois.jpg

δε μοιάζει με το έκτο;

Δημοσ.

Μήπως έχει κανένας καμιά ιδέα για το τι είναι το παρακάτω;; Το βρήκα μια μέρα πριν καιρό να περπατάει στο ταβάνι του σαλονιού...Δεν έχω ιδέα πώς βρέθηκε εκεί και ήταν πραγματικά τεράστιο..

post-217392-0-70124200-1442509980_thumb.jpg

post-217392-0-37899500-1442510066_thumb.jpg

Δημοσ.

Μήπως έχει κανένας καμιά ιδέα για το τι είναι το παρακάτω;; Το βρήκα μια μέρα πριν καιρό να περπατάει στο ταβάνι του σαλονιού...Δεν έχω ιδέα πώς βρέθηκε εκεί και ήταν πραγματικά τεράστιο..

Dude.... It's a big NOPE!

• Like 2
Δημοσ.

Για νεράιδα το κόβω.. ;)

Δημοσ.

Mud Dauber.

Άκακό για τους ανθρώπους, εχθρός για αραχνούλες κτλ. Δεν σε πειράζει και ας φαίνεται πολύ bad ass τύπος. 

Δημοσ.

Mud Dauber.

Άκακό για τους ανθρώπους, εχθρός για αραχνούλες κτλ. Δεν σε πειράζει και ας φαίνεται πολύ bad ass τύπος. 

Δε νομίζω, κίτρινο-μαύρο /μαύρο είναι τα mud dauber, αυτό είναι κατακόκκινο + ανατομικά, ειδικά το πίσω μισό, διαφέρει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...