idomeneas7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Βάλαμε πριν λίγο καιρό ένα καλοριφερ πετσετοκρεμάστρα χρωμέ και σε λίγους μήνες σκούριασε. Δεν βρέχεται από ντουζιέρα ούτε έχουμε πολλή ύγρασία, αλλα επειδή προφανώς είναι πετσετοκρεμάστρα, βάζουμε βρεγμένες πετσέτες και το καλοκαίρι δεν ανάβει για να στεγνώσουν, οπότε έρχεται σε επαφή με την υγρασία από τις πετσέτες μέχρι να στεγνώσουν μόνες τους. Πήρα τηλέφωνο τον πωλητή και αρχικά μου λέει είναι φυσιολογικό (!) Με τα πολλά λέει δεν κάνει να μένει με υγρασία και τέλος πάντων, κατάλαβα ότι μόνο αν είναι αναμμένο κάνει να κρεμάς βρεγμένες πετσέτες. Μου είπε να καθαρίσω τη σκουριά με γυαλιστικό inox. Ρωτάω λοιπόν: έχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό? 'Οντως μπορεις να το χρησιμοποιεις μονο το χειμωνα? Γιατί αν είναι έτσι έκανα βλακεία που το πήρα να μου πιάνει όλο τον τοίχο, ας άφηνα ένα απλό και να έβαζα κανονικές κρεμάστρες από πάνω.
Liverpool89 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Τα καλοριφέρ σκουριαζουν λογικο το βρισκω. Τωρα ειναι λιγο οξύμωρο να απλωνεις εκει πετσετες. Ολοι οι υδρατμοι πανε πανω οπου καποια στιγμη θα σου δημιουργηθει υγρασια αν δεν.εχεις παραθυρο να αεριζεις καλα το χωρο. Ο πωλητης θελει να καλυψει το κωλο του. Ειναι βαμμενο γι αυτο τον λογι να μην σκουριαζουν αλλα οχι για παντα
idomeneas7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω παραθυρο μονίμως ανοιχτό όπως και η πόρτα. Εγώ δεν το βρίσκω καθόλου λογικό ενα προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να κρεμάς πετσέτες να σκουριάζει σε λίγους μήνες. Ας μην το λενε πετσετοκρεμαστρα τοτε...
wizzy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Βάλαμε πριν λίγο καιρό ένα καλοριφερ πετσετοκρεμάστρα χρωμέ και σε λίγους μήνες σκούριασε. Δεν βρέχεται από ντουζιέρα ούτε έχουμε πολλή ύγρασία, αλλα επειδή προφανώς είναι πετσετοκρεμάστρα, βάζουμε βρεγμένες πετσέτες και το καλοκαίρι δεν ανάβει για να στεγνώσουν, οπότε έρχεται σε επαφή με την υγρασία από τις πετσέτες μέχρι να στεγνώσουν μόνες τους. Πήρα τηλέφωνο τον πωλητή και αρχικά μου λέει είναι φυσιολογικό (!) Με τα πολλά λέει δεν κάνει να μένει με υγρασία και τέλος πάντων, κατάλαβα ότι μόνο αν είναι αναμμένο κάνει να κρεμάς βρεγμένες πετσέτες. Μου είπε να καθαρίσω τη σκουριά με γυαλιστικό inox. Ρωτάω λοιπόν: έχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό? 'Οντως μπορεις να το χρησιμοποιεις μονο το χειμωνα? Γιατί αν είναι έτσι έκανα βλακεία που το πήρα να μου πιάνει όλο τον τοίχο, ας άφηνα ένα απλό και να έβαζα κανονικές κρεμάστρες από πάνω. Δεν είναι καθόλου λογικό. Αυτά τα καλοριφέρ είναι βαμμένα με ειδική επίστρωση ακριβώς για να αποφεύγεται η εμφάνιση σκουριάς. Έχουμε ένα παρόμοια φιλοσοφίας στο μπάνιο μας και κρεμάμε καθημερινά ιδρωμένες φανέλες, πετσέτες κτλ (είτε ανάβει το καλοριφέρ είτε όχι) και δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό. Κανονικά πρέπει να καλύπτεσαι από κάποιου είδους εγγύηση. Εκτός κι αν αναφέρονται ρητά και κατηγορηματικά στις οδηγίες χρήσης του προϊόντος (εάν υπάρχουν τέτοιες, στην περίπτωσή σου), όσα σου ανέφερε ο πωλητής (δεν κάνει να μένει με υγρασία κτλ). Στην περίπτωση αυτή, χρησιμοποίησες με λανθασμένο τρόπο το προϊόν, οπότε μάλλον δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα (ως προς την αντικατάστασή του από τον πωλητή), πέραν του να το καθαρίσεις και να μην επαναλάβεις την ίδια - λανθασμένη, όπως πιθανόν να αποδειχθεί - ενέργεια.
euxoulhs Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 ελπιζω ναναι απο χαλκο η πετσετοθερμαστρα... btw τριψτο ελαφρα,βαλε αντισκουριακο και μετα βαψτο,δεν τρεχει τπτ 1
bluesattack Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω παραθυρο μονίμως ανοιχτό όπως και η πόρτα. Εγώ δεν το βρίσκω καθόλου λογικό ενα προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να κρεμάς πετσέτες να σκουριάζει σε λίγους μήνες. Ας μην το λενε πετσετοκρεμαστρα τοτε... Nα κρεμας πετσετες αλλα εδω που τα λεμε το λογικο ειναι να μην απλωνεις...μπουγαδα στο καλοριφερ Μετα , ειναι και διαφορα υλικα βαφες,φθηνοτερα και ακριβοτερα. Αν το τριψεις και το βαψεις να προσεξεις να ειναι χρωμα για υψηλες θερμοκρασιες, να μην μυριζουν κλπ κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα