Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετε. 

Θέλω να υπολογίσω τα μόρια μου στην σελίδα https://www.asep.gr/asep/site/home/LC+Functions/Ipologismos+morion.csp?tabId=0&lcmenuId=# και έχω κάποιες ερωτήσεις: 

Στις παρακάτω επιλογές: 

• Διδακτορικό δίπλωμα (1 ή 2) 
    στο γνωστικό αντικείμενο της θέσης
    σε άλλο γνωστικό αντικείμενο
  • Μεταπτυχιακός τίτλος (1 ή 2) 
    στο γνωστικό αντικείμενο της θέσης, ετήσιας τουλάχιστον φοίτησης   
    σε άλλο γνωστικό αντικείμενο, ετήσιας τουλάχιστον φοίτησης

το "1" ή "2" σημαίνει αν έχουμε 1 ή 2 διδακτορικά/μεταπτυχιακά, δηλαδή αν δεν έχουμε για παράδειγμα διδακτορικό θα γράψουμε "0"? 

Επίσης, πόσα μόρια χρειάζεται κάποιος για να προσληφθεί ως αναπληρωτής μαθηματικός?

Δημοσ.

Για το δεύτερο σκέλος μπορώ να σου πω πως αν είσαι μηδενικής προϋπηρεσίας, σε καμιά δεκαριά χρόνια μπορεί να σε πάρουν. Για αναπληρωτές μετράνε μόρια μόνο από προϋπηρεσία (να σε έχουν ξαναπάρει καθηγήτρια στο δημόσιο) ή διαγωνισμό ΑΣΕΠ.

• Like 1
Δημοσ.

Θα πρέπει να γίνει διαγωνισμός ΑΣΕΠ (έχει χρόνια να γίνει) και να εξεταστείς γραπτά μαζί με άλλους της ειδικότητάς σου σε θέματα του αντικειμένου σπουδών. Από εκεί θα αποκτήσεις μόρια ανάλογα πόσο καλά θα γράψεις.

Μην το περιμένεις σύντομα όμως...Με μηδενική προϋπηρεσία ούτε στην Ανω Κωλοπετεινίτσα δεν πας. Να κάνεις αιτήσεις κάθε χρόνο βέβαια και σε καμιά δεκαετία κάτι μπορεί να γίνει.

• Like 1
Δημοσ.

Χαιρετε. 

Θέλω να υπολογίσω τα μόρια μου στην σελίδα https://www.asep.gr/asep/site/home/LC+Functions/Ipologismos+morion.csp?tabId=0&lcmenuId=# και έχω κάποιες ερωτήσεις: 

Στις παρακάτω επιλογές: 

στο γνωστικό αντικείμενο της θέσης

σε άλλο γνωστικό αντικείμενο

στο γνωστικό αντικείμενο της θέσης, ετήσιας τουλάχιστον φοίτησης   

σε άλλο γνωστικό αντικείμενο, ετήσιας τουλάχιστον φοίτησης

το "1" ή "2" σημαίνει αν έχουμε 1 ή 2 διδακτορικά/μεταπτυχιακά, δηλαδή αν δεν έχουμε για παράδειγμα διδακτορικό θα γράψουμε "0"? 

Δοκίμασε να μην συμπληρώσεις τίποτα στα αντίστοιχα πεδία.

Επίσης, πόσα μόρια χρειάζεται κάποιος για να προσληφθεί ως αναπληρωτής μαθηματικός?

Δεν υπάρχει κάποιο "κατώφλι" μορίων. Εξαρτάται από το πόσοι θα αιτηθούν για κάποια συγκεκριμένη θέση, από τον αριθμό -προφανώς- των διαθέσιμων θέσεων, το πόσα μόρια θα συγκεντρώνει ο κάθε αιτών, κ.λ.π. 

Στην περίπτωση των αναπληρωτών συγκεκριμένα, συνυπολογίζονται και άλλοι παράγοντες εκτός των μορίων, όπως ή εκπλήρωση ή όχι των στρατιωτικών υποχρεώσεων (για άνδρες), η πάθηση από κάποια ασθένεια (π.χ. σκλήρυνση κατά πλάκας), η εντοπιότητα, το έτος κτήσης πτυχίου, ή πιστοποιημένη παιδαγωγική επάρκεια κ.λ.π.

Όπως σου είπε η idomeneas7, κάνε αιτήσεις και κάποια στιγμή ίσως σε πάρουν. Πάντως δεν είμαι σίγουρος για το κατά πόσο στις περιπτώσεις των αναπληρωτών ή ωρομισθίων, είναι απαραίτητη η επιτυχία σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ. Απ' όσο ξέρω αυτό ισχύει για τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού (οι διαγωνισμοί αντικατέστησαν ουσιαστικά την επετηρίδα), καλό θα ήταν να ρωτήσεις σε κάποια διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή στο Υπουργείο Παιδείας. 

Δημοσ.

Δεν είναι "απαραίτητο" να δώσεις ΑΣΕΠ για αναπληρωτής, αλλά με μηδενική προϋπηρεσία δεν έχεις απολύτως κανέναν άλλο τρόπο να μαζέψεις μόρια. 'Οσο είσαι με 0 μόρια δεν σε παίρνουν και για να μαζέψεις μόρια πρέπει να σε πάρουν ή να δώσεις ΑΣΕΠ.

Γνωστή μου έκανε και ήταν στην θέση χίλια κάτι της μηδενικής προϋπηρεσίας. Στους πίνακες με προϋπηρεσία ήταν άλλοι χίλιοι κάτι. Από αυτή την ειδικότητα πήραν 15 σε όλη την Ελλάδα. Θα έπρεπε δηλαδη να πάρουν πρώτα άλλους  2 χιλιάδες και βάλε για να φτάσει η σειρά της. Καλά κρασιά.

Δημοσ.

Τα έχεις μπερδέψει λίγο. Για να σε πάρουν αναπληρωτή, υπεύθυνο είναι του υπουργείο παιδείας και μόνο και όχι ο ΑΣΕΠ.Ο ΑΣΕΠ απλά διοργανώνει τους διαγωνισμούς για να πάρουν μόνιμους(έχει να γίνει από το 2008 διαγωνισμός).

Με μηδενική προυπηρεσία μαθηματικός ούτε σε 10 χρόνια δεν θα δουλέψεις.Εκτός αν έχει αναιμία, σκλήρυνση κατά πλάκας,είσαι πολύτεκνη ή τρίτεκνη.Επίσης πέρα από την προυπηρεσία παίρνεις μόρια και αν έχεις κάποια επιτυχία σε παλαιότερο διαγωνισμό ασεπ.

Αλλά καλύτερα μπες στο φόρουμ του pde.gr, εδώ είναι τεχνολογικό φόρουμ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...