Apoll Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Το μικρό ρεσεψιονίστ ήταν αγόρι? Όχι 20χρονη, ξανθιά και με πλούσιους γονείς. 3
NinjaMan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 10 χρόνια πριν θα ήθελα να ήξερα ότι το καλύτερο για τα δεδομένα της Ελλάδας είναι να πιάσεις δουλειά ήδη από τα 15 σου και όχι από τα 25 σου... Και να μην είσαι και πολύ μελό τύπος γιατί πάντα τρως τα μούτρα σου στο τέλος και δυσανασχετείς όλη την ώρα χωρίς λόγο.
alsakari Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα...όχι γιατί τα έχω κάνει όλα τέλεια (προφανώς!) αλλά γιατί όπως και να ήταν τα πράγματα πάντα θα υπάρχει η σχετική σκέψη "κι αν είχα κάνει αυτό ή το άλλο;" οπότε δεν βλέπω ιδιαίτερο νόημα.... Μαζί σου.Αμα ξέρεις το μέλλον απλά ακολουθείς, αμα δεν το ξέρεις δημιουργείς 2
l337 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Άσχετα με όλες τις λάθος επιλογές και τις κατραπακιές που είχα φάει μικρότερος (από δική μου ευθύνη βέβαια), δεν θα άλλαζα τίποτα διότι αν κοιταζόμουν τώρα στον καθρέφτη δεν θα έβλεπα εμένα. 1
LongTom Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Αρκετά πράματα. Ότι η ζωή εις την ημεδαπήν θα γίνει ανυπόφορη, ότι ο Στρατός θα μου φάει μια πολύ καλή ευκαιρία(και ένα χρόνο άμεσα και δύο τρία έμμεσα), ότι η Γερμανία δεν είναι ότι καλύτερο για εμένα και τέλος τα αποτελέσματα του Λόττο για τα έτη 2006 μέχρι 2016 .
φραμπάλα Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Όχι 20χρονη, ξανθιά και με πλούσιους γονείς. ψάχνεις γυναίκα με προίκα;
D4rkshadow Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Οι επιλογες που θα αλλαζα θα ηταν 2.Και η 2 εχουν να κανει με 2 διαφορετικες γυναικες..
LifeAndHope Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Όχι 20χρονη, ξανθιά και με πλούσιους γονείς. 1)Αφού ήταν φραγκάτη γιατί δούλευε σαν ρεσεπτιονιστ 2)Ποιος σου λέει πως οι πλούσιοι και πετυχημένοι γονείς θα διάλεγαν για γαμπρό έναν 20 χρόνια μεγαλύτερο της που παίζει ακόμα online games. 2
funbreaker Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Να μην σπούδαζα πολ.μηχ. για να βγάλω λεφτά (και τελικά πήρα τα @@ μου με την κρίση) αλλά να διάλεγα κάτι που πραγματικα μου άρεζε. Να ήμουν περισσότερο cool και λιγότερο αγχώδης για μλκιες. Να εκμεταλευόμουν την κάθε μερά γιατί ο χρόνος περνάει και δεν ξαναγυρνάει. Υγ: και να είχα χαρτομάντιλα εκείνη την μαύρη μέρα που δουλευα ταμειας. Κόψιμο η μίξα? Εγω και παλι gameboy θα διαλεγα Από ποιά ταινία είναι? Πριν από 10 χρόνια.... Δεν ήξερα οτι θα άλλαζε η ζωή μου για πάντα λίγους μήνες μετά. Θα ήθελα να ξέρω λοιπόν όσα ξέρω τώρα ώστε να μου δώσω κουράγιο, όσο κουράγιο μου έλειπε τότε. Μόνο αυτό. Δεν συμφωνώ. Όποτε πέρασα δύσκολα έλεγα ευτυχώς που δεν το ήξερα από πριν γιατί θα ήμουν σαν να πηγαίνω στην κρεμάλα. π.χ. στρατός και διπλωματική στο εξωτερικό ήταν δύσκολες φάσεις που ευτυχώς δεν ήξερα τι με περιμένει και τα πάλεψα εκείνη την ώρα. Να διαγράφω μνήμες, εμπειρίες και γνώσεις ανά 5 χρονια. Μια ζωή πρωτοετής (αυτο ειναι σχεδον 20 χρόνια πριν) Αυτό που είσαι είναι οι μνήμες σου, χωρίς αυτές δεν θα υπήρχες. ψάχνεις γυναίκα με προίκα; Το παιδί δεν είπε χοντρή υστερικιά με αξύριστες μασχάλες που έχει λεφτά. Είπε όμορφη 20χρονη με λεφτά. Αν υποννοείς πως τα λεφτά δεν αποτελούν ένα επιπλέον προσόν για την επιλογή μόνιμου συντρόφου μάλλον ζεις σε άλλο κόσμο. Μάλιστα στο φύλο που ανήκεις το κριτίριο αυτό είναι ακόμη πιο έντονο και δεν το λέω με καμία διάθεση κατηγορίας. Είναι απόλυτα κατανοητό και λογικο, τα λεφτά είναι μια επιπλέον παροχή που μπορεί να σου προσφέρει κάποιος όπως αντίστοιχα και η ομορφιά και ο ισορροπημένος χαρακτήρας και το humor. Εξάλλου και τα υπόλοιπα είναι θέμα τύχης αν θα τα έχει κάποιος, δεν επέλεξε κανείς να είναι ή όχι, όμορφος, ισορροπημένος ή πλούσιος.
zio10 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 1)Αφού ήταν φραγκάτη γιατί δούλευε σαν ρεσεπτιονιστ 2)Ποιος σου λέει πως οι πλούσιοι και πετυχημένοι γονείς θα διάλεγαν για γαμπρό έναν 20 χρόνια μεγαλύτερο της που παίζει ακόμα online games. 10 χρόνια πριν δεν ήταν 40 ο Apoll! (Για τα υπόλοιπα ας απαντήσει ο ίδιος)
φραμπάλα Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Το παιδί δεν είπε χοντρή υστερικιά με αξύριστες μασχάλες που έχει λεφτά. Είπε όμορφη 20χρονη με λεφτά. Αν υποννοείς πως τα λεφτά δεν αποτελούν ένα επιπλέον προσόν για την επιλογή μόνιμου συντρόφου μάλλον ζεις σε άλλο κόσμο. Μάλιστα στο φύλο που ανήκεις το κριτίριο αυτό είναι ακόμη πιο έντονο και δεν το λέω με καμία διάθεση κατηγορίας. Είναι απόλυτα κατανοητό και λογικο, τα λεφτά είναι μια επιπλέον παροχή που μπορεί να σου προσφέρει κάποιος όπως αντίστοιχα και η ομορφιά και ο ισορροπημένος χαρακτήρας και το humor. Εξάλλου και τα υπόλοιπα είναι θέμα τύχης αν θα τα έχει κάποιος, δεν επέλεξε κανείς να είναι ή όχι, όμορφος, ισορροπημένος ή πλούσιος. ειρωνικά το είπα, επειδή έχετε ξεσκιστεί να κατηγορείτε τις γυναίκες ότι ψάχνουμε λεφτάδες, λες και οι άντρες δεν κάνουν το ίδιο 1
aneurysm Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ζήτω η τυχαιοτητα και η ροη.. πιστευω πως αν γνωριζαμε το τι μελλει γενέσθαι και επιλεγαμε να το αλλαξουμε, ισως να ημασταν δυστυχείς, δεν θα υπηρχε ενδιαφερον στην αλληλουχια τυχαιων γεγονοτων που λεγεται ζωη. Συλλογη εμπειριών για καλυτερες επιλογες στο μελλον. σοφοτεροι γινομαστε, δεν γεννιομαστε. 1
ikaruga24 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Τιποτα δεν θα ηθελα να ξερω , τιποτα επισης δεν θελω να μαθω για το μελλον..θελω να παθω για να μαθω και οι εμπειριες στην ζωη οποιες και αν ειναι αυτες δεν ειναι ολες πασπαλισμενες με ζαχαρη. Δεν θα αλλαζα τιποτα νομιζω.. Πολύ μου αρέσουν άνθρωποι με τέτοια ψυχολογία σαν τη δική σου κυρίως γιατί εγώ είμαι στην ακριβώς άλλη όχθη, δηλαδή δεν χρειάζεται να πάθω για να μάθω, μαθαίνω από τις μαλακίες και τα λάθη των άλλων. Κατά τα άλλα αυτό που θα ήθελα να ξέρω 10 χρόνια νωρίτερα είναι το "κάλεσμα" μου επαγγελματικά και να το ακολουθούσα τότε και όχι τώρα. Ποτέ δεν είναι αργά μπορεί να λένε κάποιοι αλλά παιδιά...είναι...από πολλές απόψεις που δεν έχουν να κάνουν μόνο με εσένα. 1
funbreaker Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 ειρωνικά το είπα, επειδή έχετε ξεσκιστεί να κατηγορείτε τις γυναίκες ότι ψάχνουμε λεφτάδες, λες και οι άντρες δεν κάνουν το ίδιο Φυσικά και το κάνουν και οι άντρες. Το φαινόμενο όμως δεν έχει την ίδια έκταση και στα δύο φύλα. Για τις γυναίκες νομίζω πως στην επιλογή των προσόντων τα λεφτά δίνουν περισσότερα points ενώ οι άντρες δίνουν περισσότερα points στην εμφάνιση. Φυσικά υπάρχουν διαφοροποιήσεις από άτομο σε άτομο αλλά μιλάω για την γενική τάση. Αυτός είναι και ο λόγος που σας έχει βγει το όνομα. 1
zio10 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Πολύ μου αρέσουν άνθρωποι με τέτοια ψυχολογία σαν τη δική σου κυρίως γιατί εγώ είμαι στην ακριβώς άλλη όχθη, δηλαδή δεν χρειάζεται να πάθω για να μάθω, μαθαίνω από τις μαλακίες και τα λάθη των άλλων. Κατά τα άλλα αυτό που θα ήθελα να ξέρω 10 χρόνια νωρίτερα είναι το "κάλεσμα" μου επαγγελματικά και να το ακολουθούσα τότε και όχι τώρα. Ποτέ δεν είναι αργά μπορεί να λένε κάποιοι αλλά παιδιά...είναι...από πολλές απόψεις που δεν έχουν να κάνουν μόνο με εσένα. Συμφωνώ! Μπορούμε να γλιτώσουμε πολύ κόπο και χρόνο αν το ακολουθούμε! Δε γίνεται στα πάντα βέβαια αλλά όσο μπορούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα