Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα!

Ανοιξξ παραδοξως στην περιοχη μου κολυμβητηριο και παντα ηθελα να παω σε κολυμβητηριο! Οποτε λω να το δοκιμασω για μερικους μηνες... θα ηθελα να μου πειτε τι να προσεξω, ποιες ωρες συνηθως ειναι βολικες να πας για προπονηση και λοιπες εμπειριες!

Επισης, ποσο δινετε το μηνα για συνδρομη? Εδω ζηταει 20 ευρω με την εγγραφη και 30 το μηνα για 2 επισκεψεις την εβδομαδα και μου φαινεται καπως ακριβο...και θελω να δω τι κυκλοφορει, κυριως στην Αττικη.

Δημοσ.

Καλημέρα.

Λοιπόν όντας 8 χρόνια κολυμβητής θέλω να σου πω πως τα 30 ευρώ τον μήνα δεν είναι τίποτα σε σχέση με άλλα κολυμβητήρια στην Αττική. Δεν χρειάζεται να προσέξεις κάτι ιδιαίτερο απλά να έχεις μαζί σου κάθε φορά που θα πηγαίνεις σκουφάκι, γυαλάκια, σαγιονάρες και πετσέτα. Αν το κολυμβητήριο είναι ανοιχτό καλύτερα να πηγαίνεις κατά τις 5 ή 6 το απόγευμα εκτός αν σου αρέσει και το πρωινό δηλαδή γύρω στις 8 το πρωί. Αν είναι κλειστό το κολυμβητήριο (δηλαδή έχει στέγη πάνω από την πισίνα) τότε ότι ώρα και να πας μια χαρά είναι.

Οποιαδήποτε απορία, εδώ είμαστε! 

Δημοσ.

Καλημερα!

Ανοιξξ παραδοξως στην περιοχη μου κολυμβητηριο και παντα ηθελα να παω σε κολυμβητηριο! Οποτε λω να το δοκιμασω για μερικους μηνες... θα ηθελα να μου πειτε τι να προσεξω, ποιες ωρες συνηθως ειναι βολικες να πας για προπονηση και λοιπες εμπειριες!

Επισης, ποσο δινετε το μηνα για συνδρομη? Εδω ζηταει 20 ευρω με την εγγραφη και 30 το μηνα για 2 επισκεψεις την εβδομαδα και μου φαινεται καπως ακριβο...και θελω να δω τι κυκλοφορει, κυριως στην Αττικη.

για 2 επισκεψεις την εβδομαδα?εδω ειναι 30 αλλα πας οποτε θες.το θεωρω λιγο 2 επισκεψεις την εβδομαδα.

τωρα γηπεδο χαλανδριοθ 30 ευρω το μηνα.

μαρουσι μια πισινα κοντα στα εκπαιδευτηρια δουκα .40 ευρω το μηνα.

παλαιο φαληρο διπλα στο νεο κτιριο που φτιαχνουν του σταυρου νιαρχου 30-35 το μηνα.

εξαρτατε παντα αν εισαι δημοτης ή οχι.στα 2 πρωτα οι τιμες ειναι αμα δεν εισαι δημοτης.

αλιμο μου ειπαν για 30 ευρω το μηνα αλλα μονο μια λωρισα για κολυμπι και συγκεκριμενες ωρες,

γενικα δες ποσες λωριδες δινουν και για ποση ωρα.

• Like 1
Δημοσ.

Προσοχη και στις ωρες που εχουν προπονηση ομαδες πολο κλπ.

Στο κολυμβητηριο του Γερακα κανουν προπονηση/αγωνες και απο το Χαλανδρι και αλλες περιοχες οποτε δεν ειναι Standar.

Δημοσ.

Να στε καλα!

Θα παω αυτη την εβδομαδα να δω τις υποδομες, γιατι ειναι φτιαγμενο στην εξοχη και ειναι σε χωματοδρομο.

Μου ειπε ο προπονητης πως 5 με 8 ερχονται παιδια για προπονηση και ισως τα ,εση ερια να κλεινει, αλλα μετα ειναι μεχρι τις 10 ανοιχτο.

Κ εγ σκεφτηκα οτι 2 φορες την εβδομαδα ειναι οριακα επαρκες, θα ηθελα να πηγαινω συχνοτερα.

Αμα στο χαλανδρι εχει 30 ο μηνας για μη δημοτες φαντασου ποσο φθηνοτερα ειναι για τους δημοτες...

Τελος, κατι που με αγχωνει παρα πολυ ειναι η ενδεχομενη ολισθηροτητα του πατωματος. Εχω βγαλει το γονατο μου 2 φορες επειδη γλιστρησα σε πλακακι μπανικυ και κουζινας, δηλαδη για πλακα. Θα ηταν πολυ κριμα να το ξαναπαθω... τι μπορω να κανω στους χωρους του κολυμβητηριου για να αποφυγ τετοια ατυχηματα?

Δημοσ.

Κι εμας εδω 20 ευρα η εγγραφή και 30 ο μήνας για να πηγαίνεις όποτε θέλεις (6 το πρωί με 10 το βράδυ, εκτός και αν κάποιες ώρες έχει προπονήσεις που θα βάζουν ανακοινώσεις). 2 φορες μονο ειναι ελάχιστο.

Για να μην γλιστρας θα πάρεις καλές σαγιονάρες και δεν θα τρέχεις.

Δημοσ.

Αδιανόητο να πάω πισίνα χωρίς σαγιονάρα, βλέπω κάτι πιτσιρίκια που περπατάνε ξυπολητα και αηδιάζω... Το τι μύκητα μπορεί να κολλήσει κανείς...

Τελος πάντων κοπελιά, μην το πολυσκέφτεσαι, αν είσαι αρχάρια ειδικά, γράψου με 2 φορές τη βδομάδα αν σε βολεύει η γειτονιά και οι εγκαταστάσεις. Μη σε πιάνει τώρα η τελειομανία, γιατί δεν ξέρεις καν αν θα μπορέσεις να είσαι τακτική στην προπόνησή σου. Κάν'το για ένα διάστημα έτσι, και μετά από 3-4 μήνες αν δεις ότι και δεν χάνεις προπόνηση, και σου πέφτει λίγο, ε, μετά ξεκίνα να σκέφτεσαι την πιθανότητα για άλλο κολυμβητήριο με καλύτερη προσφορά. Αν και τότε θα έχει μπει ο χειμώνας και μπορεί να σου έχει κοπεί η πολλή όρεξη. Δεν στο εύχομαι, αλλά ξέρω πώς γίνεται συνήθως με τοςυ αρχάριους και στο λέω να μην το κουράζεις, απλά ξεκίνα, προσπάθησε να το κρατήσεις και να το χαίρεσαι, και τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.

• Like 1
Δημοσ.

Να στε καλα!

Θα παω αυτη την εβδομαδα να δω τις υποδομες, γιατι ειναι φτιαγμενο στην εξοχη και ειναι σε χωματοδρομο.

Μου ειπε ο προπονητης πως 5 με 8 ερχονται παιδια για προπονηση και ισως τα ,εση ερια να κλεινει, αλλα μετα ειναι μεχρι τις 10 ανοιχτο.

Κ εγ σκεφτηκα οτι 2 φορες την εβδομαδα ειναι οριακα επαρκες, θα ηθελα να πηγαινω συχνοτερα.

Αμα στο χαλανδρι εχει 30 ο μηνας για μη δημοτες φαντασου ποσο φθηνοτερα ειναι για τους δημοτες...

Τελος, κατι που με αγχωνει παρα πολυ ειναι η ενδεχομενη ολισθηροτητα του πατωματος. Εχω βγαλει το γονατο μου 2 φορες επειδη γλιστρησα σε πλακακι μπανικυ και κουζινας, δηλαδη για πλακα. Θα ηταν πολυ κριμα να το ξαναπαθω... τι μπορω να κανω στους χωρους του κολυμβητηριου για να αποφυγ τετοια ατυχηματα?

δεν ρωτησα αλλα ξερω οτι η διαφορα σε δημοτες και μη δημοτες δεν ξεπερνα τα 10 ευρω.τωρα για το πατωμα οπως ειπαν ολοι φορας σαγιοναρες παντοφλες crocs Οτι σου αρεσει εσενα και δεν τρεχεις.ειδικα το να μην τρεχεις.καποια στιγμη σε ενα κολυμβητηριο που προσεχα μικρα παιδια ειχε μαλλιασει η γλωσσα μου να λεω να μην τρεχουν.ενα δυο εφαγαν κατι γλιστριματα αλλα ενταξει.τωρα για το πλακακι μπανιου και κουζινας σπιτι προσεχε απλα με τι κυκλοφορεις μεσα στο σπιτι.

επισης αν σκοπευεις να κολυμπας κεφαλι μεσα στο νερο τα γυαλακια ειναι must αλλιως το χλωριο θα σου κανει τα ματια καλοκαιρινα οπως την εχω πατησει και εγω για χ ψ λογους. που δεν γινοταν αλλιως.

χωματοδρομος/?ωκεανος γερακα?

Δημοσ.

Ακομα πιο μακρια... Μεταξυ Λαυριο κ Αναβυσσο ειναι το κολυμβητηριο! Ωραια , θα ψαξω για σαγιοναρες crocs να μη γλιστρανε! Αυτο με τα γυαλακια δεν το ξερα οποτε θα πρεπι να προμηθευτω και τετοια... αν ξερετε και αλλα υποδηματα που σας αφησαν ικανοποιημενους σε τετοιους χωρους πειτε!

Δημοσ.

αλλο οι σαγιοναρες οι απλες αλλο τα crocs.εγω προτιμω crocs επειδη ειναι πιο ψηλα κιολας ενω η σαγιοναρα λιγο τερμα πατω συν πιο ανετο και καλα κατασκευασμενο.ναι επειδη λογικα θα μαθεις να κολυμπας με το κεφαλι μεσα και αναπνοες στο πλαι και εννοειται ματια ανοιχτα να βλεπεις που πηγαινεις ειναι Must τα γυαλακια.ωραια τα μερη εκει που λες.λεγραινα κτλ.τα crocs επισης ειναι σαν λαστιχο οποτε δεν γλυστραει.σκουφακι υποχρεωτικο ειδικα για κοπελες με μακρυα μαλια.λογω χλωριου καλο θα ειναι ενα ντουσακι με ενα αφρολουτρο μετα για να ξεπλυθεις.ειδικα οι κοπελες λιγο προσοχη μετα στο ντους κτλ με την εννοια καλο ξεπλυμα με τα δικα τους πραγματακια που εχουν για να μην εχουν τιποτα προβληματα μετα  εκει κατω.(γυναικολογικα).

θα δεις οτι το μαγιο θα βρωμαει χλωριο μετα

Δημοσ.

http://www.koinis.gr/products/anatomika_papoutsia/Crocs_Baya_Flip_Black_Unisex

Αυτες λεω ν αγορασω. Ειναι καλες?

προσωπικα παντα θα προτιμουσα κατι σαν αυτο αφου λες οτι ηδη εχεις γκρεμοτσακιστει 2 φορες.

http://images.crocs.com/is/image/Crocs/10001_410_ALT100?$smstandard$

μπαινει ολο το ποδι μεσα οποτε και να πεσει νερο πανω στην παντοφλα ειναι πιο δυσκολο το ποδι σου να γλυστρισει πανω στην παντοφλα απο οτι με αυτο που εβαλες εσυ.και με αυτα που εβαλες δεν θα εχεις προβλημα αφου απλα να εχεις το μυαλο σου να μην τρεχεις απλα αυτα που εβαλα εγω τα θεωρω ακομα πιο σταθερα.ναι ειναι λιγο πιο παραξενα σαν σχεδιο αλλα φαντασου τα θες για το κολυμβητηριο.σε πολλα κολυμβητηρια βεβαια δεν υπαρχει πλακακι παντου.δηλαδη πιο πριν ειναι σαν τσιμεντο κατω και δεν γλυστραει.

Δημοσ.

Απο πρόγραμμα προπόνησης και τεχνική τι παίζει στα κολυμβητήρια;

Υπάρχει κάποιος να σε καθοδηγήσει εκπαιδεύσει;

Ειδικά αν είσαι αρχάριος χρείαζεσαι προσωπικό γυμναστή; και πόσο κοστίζει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...