rudigarcia222 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 παιδια ψαχνω ενα γυαλι που μπαινει πανω σε ξυλινο γραφειο,αυτο που εχω(το χω πανω απο δεκαετια) εσπασε σε διαφορα σημεια και το χω κολλησει προχειρα με ταινια,πηγα σε 2 3 βιβλιοπωλεια και δεν εχουν,πηρα και σε μαγαζια με υαλικα και μου ειπαν δεν εχουν κατι τετοιο
bluesattack Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Tι το περιεργο εχει που δεν υπαρχει σε μαγαζι με τζαμια ?
Mau-Maus Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 βρες έναν τζαμά και φερτον σπίτι σου να πάρει μέτρα και να στο φτιάξει
zio10 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 παιδια ψαχνω ενα γυαλι που μπαινει πανω σε ξυλινο γραφειο,αυτο που εχω(το χω πανω απο δεκαετια) εσπασε σε διαφορα σημεια και το χω κολλησει προχειρα με ταινια,πηγα σε 2 3 βιβλιοπωλεια και δεν εχουν,πηρα και σε μαγαζια με υαλικα και μου ειπαν δεν εχουν κατι τετοιο Βιβλιοπωλείο δεν θα είχε σίγουρα. Υαλικά τι εννοείς; Σε μαγαζί με τζάμια πρέπει να πας ή να φέρεις τζαμά σπίτι όπως λέει ο Maus 1
agamoi-thytai Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Παίρνεις ενα χαρτόνι, φτιάχνεις πατρόν και το πας σε τζαμά. Αν ειναι απλά ορθογώνιο , απλά μετράς διαστάσεις. Καλό ειναι να ειναι 4-5 χιλιοστά ώστε να μην κουνιέται και να μην σπάει εύκολα.
zio10 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Παίρνεις ενα χαρτόνι, φτιάχνεις πατρόν και το πας σε τζαμά. Αν ειναι απλά ορθογώνιο , απλά μετράς διαστάσεις. Καλό ειναι να ειναι 4-5 χιλιοστά ώστε να μην κουνιέται και να μην σπάει εύκολα. Και να έχει και βεντουζάκια από κάτω
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 τα γραφεία δεν έχουν γυαλί αλλά συνήθως κρύσταλλο. Είχα πάθει το ίδιο και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι καινούργιο κρύσταλλο από τα ΙΚΕΑ ήταν πιο καλή και πιο φτηνή λύση από τον τζαμά. Τελικά πήρα και 2 φτηνά 4ποδα καβαλέτα και σούταρα το παλιό.
whodatinsomniaK Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 τα γραφεία δεν έχουν γυαλί αλλά συνήθως κρύσταλλο. Είχα πάθει το ίδιο και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι καινούργιο κρύσταλλο από τα ΙΚΕΑ ήταν πιο καλή και πιο φτηνή λύση από τον τζαμά. Τελικά πήρα και 2 φτηνά 4ποδα καβαλέτα και σούταρα το παλιό. έτσι! Να και το δικό μου: Υποπτεύομαι πως του Αιγέα είναι πιο χρωματιστούλι από το δικό μου Για κρύσταλλο πας σε τζαμά και παραγγέλνεις κρύσταλλο 5 χιλιοστών και στρογγυλωμένες άκρες. 1
Pa0ki Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Σκέτο γυαλί? Ένα καλό camp στο τοπ φτάνει για να σπάσει
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 whodatinsomniaK αυτό δεν φτάνει ούτε για να απλώσω καπνούς χαρτάκια και καφέδες! Το δικό μου δεν έχει πόδια. Σκέτο κρύσταλλο με 2 καβαλέτα στις άκρες. Είναι κάπως σαν πάγκος εργασίας. Σκέτο γυαλί? Ένα καλό camp στο τοπ φτάνει για να σπάσει σκέτο κρύσταλλο. Για να σπάσει θα πρέπει να φέρεις καρατερίστα
Pa0ki Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι τόσο γερά? Εγώ έτσι όπως το βλέπω, πόδια και επιφάνεια, δε μου γεμίζει το μάτι
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 κοίτα το έχω από τότε που γεννήθηκε η κόρη μου περίπου δηλαδή μια 6ετία. Καμιά φορά το φορτώνω πάρα πολύ. Έχουν πέσει επάνω και βαριά αντικείμενα αλλά -ευτυχώς- παραμένει άψογο. Τα καβαλέτα πάντως χρειάζονται αντικατάσταση αλλά είχαν 10 ευρώ το ένα. Αυτές οι επιφάνειες είναι καταπληκτικές για σχέδιο-ζωγραφική κλπ και καθαρίζουν εύκολα. Ότι και να πέσει επάνω δεν πρόκειται να βλάψει το κρύσταλλο.
whodatinsomniaK Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 whodatinsomniaK αυτό δεν φτάνει ούτε για να απλώσω καπνούς χαρτάκια και καφέδες! Το δικό μου δεν έχει πόδια. Σκέτο κρύσταλλο με 2 καβαλέτα στις άκρες. Είναι κάπως σαν πάγκος εργασίας. σκέτο κρύσταλλο. Για να σπάσει θα πρέπει να φέρεις καρατερίστα Και ο πατέρας μου το ίδιο σχόλιο έκανε, πως χωράω... Το προηγούμενο γραφειο, πάλι γυάλινο έκανε Γ, αλλά δεν είχα που να το βάλω. Τα καβαλέτα δεν έχουν χρωματάκια και δεν εχω 6χρονο να μου τα βάψει :·)
Adon1s Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Εγω οσες φορες χρειαστηκε να αλλαξω υζαμι στο γραφειο (2 φορες τη τελευταια 17ετια) θυμαμαι περναμε εφημεριδες,καναμε το πατρον και πηγαιναμε σε εναν τζαμτζή στη γειτονιά και μας εκοβε γυαλι στο ιδιο αχημα και δοαστασεις,πηγαινα το επαιρνα και το εχω εβαζα.</p>
bluesattack Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι τόσο γερά? Εγώ έτσι όπως το βλέπω, πόδια και επιφάνεια, δε μου γεμίζει το μάτι Αναλογως την επεξεργασια. Δεν εχεις δει τα τζαμια στα επιπλα για tv κλπ. παιδια ψαχνω ενα γυαλι που μπαινει πανω σε ξυλινο γραφειο,αυτο που εχω(το χω πανω απο δεκαετια) εσπασε σε διαφορα σημεια και το χω κολλησει προχειρα με ταινια,πηγα σε 2 3 βιβλιοπωλεια και δεν εχουν,πηρα και σε μαγαζια με υαλικα και μου ειπαν δεν εχουν κατι τετοιο Για να το εχεις κολλησει ακουμπαει πανω στο ξυλο.Οποτε με ενα τζαμι σεβαστου παχους απο τζαμα μια χαρα θα ειναι ,να σου τριψει και τα πλαινα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα