BlackDarkFlag Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω απορία γενικά αν ο χορός λίγο έχει εκλείψει σαν μέρος της διασκέδασης. Οι περισσότεροι στα clubs απλά μένουν ακίνητοι και κάνουν μια κίνηση που περισσότερο θυμίζει δόνηση κινητού παρά χορό. Μόνο οι γυναίκες αν χορέψουν λίγο παραπάνω. Εσεις το έχετε προσέξει αυτό; Εγώ προσωπικά δε νιώθω άνετα να χορεύω έξω και γενικά να χορεύω μπροστά σε όλους. Αλλά μου αρέσει πολύ να χορεύω μόνος. Κλείνω τα μεγάλα φώτα στο σαλόνι αφήνω καναδυό μικρά ή την tv, βάζω μουσική στα ακουστικά και χορεύω μόνος μου. Απλά κλείνω τα μάτια και χορεύω όπως μου έρθει. Το βρίσκω, αν όχι έκφραση τουλάχιστον μεγάλη εκτόνωση. Μου δημιουργεί μια πολύ ωραία αίσθηση. Χορεύει κανείς μόνος του ή μόνο σε μένα την έχει βαρέσει;
Iris_89 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Πάντα χορεύω μόνη μου Εκτός αν τύχει και είμαι σε κάνα γλέντι και βάλουν Καλαματιανό, ε θα το χορέψω. 1
Midenismos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Είμαι σε δεξίωση γάμου αυτή τη στιγμή και χορεύουν. Σιχαίνομαι το χορό. 2
Ison_ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δε βοηθάει κι η σημερινή μουσική. Έχει χάσει ρυθμό, μελωδία κι ενέργεια. Η τελευταία περίοδος που χόρευε μαζικά ο κόσμος στα clubs ήταν με την eurodance των '90s. Όταν πέθανε αυτό το είδος, πέθανε κι ο χορός.
Iris_89 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Ξέρεις τι headbanging έχω ρίξει με μεταλ..? Διασκέδαση και γυμναστική 2 σε 1
*nenya* Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Έχω απορία γενικά αν ο χορός λίγο έχει εκλείψει σαν μέρος της διασκέδασης. Οι περισσότεροι στα clubs απλά μένουν ακίνητοι και κάνουν μια κίνηση που περισσότερο θυμίζει δόνηση κινητού παρά χορό. Μόνο οι γυναίκες αν χορέψουν λίγο παραπάνω. Εσεις το έχετε προσέξει αυτό; Εγώ προσωπικά δε νιώθω άνετα να χορεύω έξω και γενικά να χορεύω μπροστά σε όλους. Αλλά μου αρέσει πολύ να χορεύω μόνος. Κλείνω τα μεγάλα φώτα στο σαλόνι αφήνω καναδυό μικρά ή την tv, βάζω μουσική στα ακουστικά και χορεύω μόνος μου. Απλά κλείνω τα μάτια και χορεύω όπως μου έρθει. Το βρίσκω, αν όχι έκφραση τουλάχιστον μεγάλη εκτόνωση. Μου δημιουργεί μια πολύ ωραία αίσθηση. Χορεύει κανείς μόνος του ή μόνο σε μένα την έχει βαρέσει; </p> Δεν είσαι ο μόνος, μην ανησυχείς XD κι εμένα με πιάνει και χορεύω μόνη στο σπίτι τις μεταλιές μου, κάτι σε στυλ μπαλέτο μου βγαίνει όμως με freestyle. Το αποτέλεσμα σίγουρα φανταζει ξεκαρδιστικο σε κάποιον παρατηρητή, αλλά who cares; Ο χορός υποτίθεται είναι και προσωπική έκφραση και εκτόνωση. Άρα καλά κάνουμε και ας το απολαμβάνουμε όπως μπορουμε! Όσον αφορά τον χορό έξω, τις σπάνιες φορές που μπορεί να βρεθώ σε club το έχω παρατηρήσει ότι ο περισσότερος κόσμος είναι αγαλματακια ακουνητα. Αλλά και πάλι who cares; Αν θες εσύ να χορέψεις θα χορέψεις! Και χεστηκες τί μπορεί να σκεφτεί το διπλανό ρομπότ.
Apoll Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω απορία γενικά αν ο χορός λίγο έχει εκλείψει σαν μέρος της διασκέδασης. Οι περισσότεροι στα clubs απλά μένουν ακίνητοι και κάνουν μια κίνηση που περισσότερο θυμίζει δόνηση κινητού παρά χορό. Πας σε λάθος μέρη για να χορέψεις. Για σχετικά είτε πας είτε πας μπουζούκια για καμμιά ζεμπεκιά, είτε σε κανένα λατινικό για σάλσα. Και φυσικά πάντα υπάρχει το τσάμικο για όσους κατέχουμε και αυτή την τέχνη, συμπεριλαμβανομένων και των παραπάνω. 1
sistah Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δε βοηθάει κι η σημερινή μουσική. Έχει χάσει ρυθμό, μελωδία κι ενέργεια. Η τελευταία περίοδος που χόρευε μαζικά ο κόσμος στα clubs ήταν με την eurodance των '90s. Όταν πέθανε αυτό το είδος, πέθανε κι ο χορός. Καθε μουσικη, καθε γενιας εχει κατι να δωσει. Αμα σ'αρεσει το τραγουδι που παιζει, θα σου βγαλει το beat που ψαχνεις και την ορεξη να χορεψεις. Υπαρχουν αξιολογα τραγουδια με αυτο το vibe που υπηρχε και παλιοτερα πρωτου γινουν ολα ενα electronic mush. Γ@#$καν με τα EDM. 1
tehAllantin Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Γ@#$καν με τα EDM. καμια 100αριά ναπάλμ σε ένα μήνα ούτε, μονο ενα αεροπλανο να βρω και τις ναπαλμ και τις πετάω εδω πέρα και ηρεμήσαμε απο δαύτους
bnvdarklord Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχουν μέρη για χορό πέρα από τα club πάντως. Εγώ κάνω μαθήματα swing και στην Αθήνα που μένω τουλάχιστον έχει συχνά σε διάφορα μαγαζιά swing παρτυ όπου μπορείς να πας και να χορέψεις. Αντίστοιχα υπάρχουν μαγαζιά για λάτιν, σάλσα, ροκ εν ρολ κτλ. swing:
daPro Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Αν παίξει ποντιακά θα χορέψω μέχρι τελικής πτώσης.. Είμαι σε δεξίωση γάμου αυτή τη στιγμή και χορεύουν. Σιχαίνομαι το χορό.μήπως ο γάμος ήταν Αγία Μαρίνα Κορωπίου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα