Fulgore Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 οι consoles ειναι για αυτους που απλα θελουν να κανουν απλο game με τη δικαιολογια παντα ΑΠΟΚΛΙΣΤΙΚΟΤΙΤΕΣ pc ειναι για αυτους που απλα θελουν σοβαρο αξιοπρεπες game και περιμενω πως και πως να τρεξω το νεο metal gear στο τερας μου. cpu core i7 4960x ram 16 giga 2400mhz gpu 3 way sli EVGA GeForce GTX 780 Ti Classified K|NGP|N Edition PSU 2000 WATT CORSAIR. μακραν καλυτερο απο οποιαδηποτε consola σε οθονη 34¨ 21:9 PC FOR EVER Το να λες ομως οτι Pc rules οταν εχεις σκασει χρηματα που ο αλλος αγοραζει ανετα ενα αυτοκινητο ομως(μονο οι καρτες γραφικων και ο επεξεργαστης παιζει να κανουν ξερω εγω 3000ευρω)δεν λεει και πολλα. Ουτε σε κανει ανωτερο επειδη εσκασες ενα τσουβαλι λεφτα,ποσο μαλλον για να ''απολαμβανεις'' τα φοβερα console ports που μας σερβιρουν οι εταιριες. Φυσικα αν το παραπανω Pc ειναι υπαρκτο και δεν τρολλαρεις 11
Darky Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 "Δεδομένου του ότι εστιάζουμε στο gaming, η κάθε πλευρά έχει τις αποκλειστικότητές της με εκείνες των κονσολών να είναι κατά τι περισσότερες: τα PC περιορίζονται παραδοσιακά σε κάποια strategies, RPG και τα Football Manager, την ώρα που στις κονσόλες μπορεί να παίξει κανείς σειρές όπως τα Halo, τα God of War, τα Gran Turismo, τα Forza και πολλά πολλά ακόμα." Χωρίς να υποτιμώ τις αποκλειστικότητες στις κονσόλες η εν λόγο φράση είναι λάθος. Σε Pc έχουμε ολόκληρα genre σχεδόν εξ ολοκλήρου αποκλειστικά και φυσικά μια μεγάλη παρέλαση απο indie games με ενα μικρο τμήμα της να φτάνει στις κονσόλες. Στην τωρινή γενιά τα exclusives είναι πολύ λιγότερα συγκριτικά με την προηγούμενη.
luis_rambo84 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Το να λες ομως οτι Pc rules οταν εχεις σκασει χρηματα που ο αλλος αγοραζει ανετα ενα αυτοκινητο ομως(μονο οι καρτες γραφικων και ο επεξεργαστης παιζει να κανουν ξερω εγω 3000ευρω)δεν λεει και πολλα. Ουτε σε κανει ανωτερο επειδη εσκασες ενα τσουβαλι λεφτα,ποσο μαλλον για να ''απολαμβανεις'' τα φοβερα console ports που μας σερβιρουν οι εταιριες. Φυσικα αν το παραπανω Pc ειναι υπαρκτο και δεν τρολλαρεις θελεις foto ? μπορει να γινει. Summary Operating System Windows 10 Pro Insider Preview 64-bit CPU Intel Core i7 4960X @ 3.60GHz 52 °C Ivy Bridge-E 22nm Technology RAM 16,0GB DDR3 @ 1199MHz (10-12-12-31) Motherboard MSI X79A-GD45 (MS-7735) (SOCKET 0) 54 °C Graphics 2963 (2560x1080@60Hz) L985EX (1200x1600@60Hz) 3071MB NVIDIA GeForce GTX 780 Ti (EVGA) 60 °C 3071MB NVIDIA GeForce GTX 780 Ti (EVGA) 49 °C 3071MB NVIDIA GeForce GTX 780 Ti (EVGA) 49 °C ForceWare version: 355.82 SLI Enabled Storage 637GB Intel Raid 0 Volume (RAID)
Fulgore Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 θελεις foto ? μπορει να γινει. Δεν μου λεει ομως κατι αυτο. Και πιο παλια πχ ειχαμε πετυχει στο forum ατομα που ανεβαζανε photo απο πανακριβα συστηματα τα οποια ομως μετα τα βλεπαμε οτι τελικα ηταν απο αλλα site του εξωτερικου και παει λεγοντας. Και εστω βεβαια οτι οντως ισχυει αυτο παλι δεν αλλαζει κατι. Υποτιθεται οτι το αρθρο βαζει διπλα την σημερινη κονσολα(που Pc specs πλεον)σε σχεση με το Pc. Το αντιστοιχο βεβαια Pc για 1080p δεν θελει Gtx 970 ουτε να ξεπερασει το 1000ρικο. Για μενα το Sweet Spot ειναι i5+8gb ram+R9 380 ή R9 280x δηλαδη συνολο γυρω στα 700-800ευρω. 4
Δημοφιλής ανάρτηση NT1G Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 οι consoles ειναι για αυτους που απλα θελουν να κανουν απλο game με τη δικαιολογια παντα ΑΠΟΚΛΙΣΤΙΚΟΤΙΤΕΣ pc ειναι για αυτους που απλα θελουν σοβαρο αξιοπρεπες game και περιμενω πως και πως να τρεξω το νεο metal gear στο τερας μου. cpu core i7 4960x ram 16 giga 2400mhz gpu 3 way sli EVGA GeForce GTX 780 Ti Classified K|NGP|N Edition PSU 2000 WATT CORSAIR. μακραν καλυτερο απο οποιαδηποτε consola σε οθονη 34¨ 21:9 PC FOR EVER Έλα παραδέξου το , έψαχνες αφορμή να γράψεις τι pc έχεις μήπως και σου πούνε πόσο γαμάτος είσαι. (e-penis) 44
Panzeras Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδη κατα καιρους εχω παρακολουθησει απειρα τετοια θεματα ειπα μια φορα και εγω να εκφρασω τη γνωμη μου. Οτι μα οτι μα οτι και να κανετε το PC θα ειναι πιο ακριβο απο τις κονσολες!!! Προκειται για μη αμφισβητησιμο γεγονος!!! Τωρα πολλοι λενε πως με 500 ευρω φτιαχνεις ψιλοκαλο pc και εισαι oκ αλλα επειδη το εχω ψαξει το θεμα δυστηχως τα 500 δεν αρκουν ποτε παντα θα θες καλυτερο τροφοδοτικο ,καλυτερο επεξαργαστη περισσοτερο αυτο και περισσοτερο εκεινο ΠΑΝΤΑ δεν θα παιζεις το 100% του παιχνιδιου και παντα δε θα σου φτανει!!! Οταν δε πεις να το αναβαθμισεις θα σου μεινει μονο το κουτι καθως θα τα αλλαξεις σχεδον ολα η δεν θα χρησιμοποιεις στο επακρο το αναβαθμισμενο τμημα του!!! Εξαλλου το ολο νοημα ειναι να απολαμβανεις την καλυτερη gaming εμπειρια ετσι? μεσω της καλυτερης επιδοσης ετσι? ΠΩΣ μπορεις να το κανεις αυτο με μια υποδιεστερη συσκευη??? Γνωριζοντας οτι το παιχνιδι ειναι φτιαγμενο να τρεχει σε τερατα??? Η κονσολα προσφερη μια διαφορετικη εμπειρια ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ πως δεν υπαρχει ανωτερη απο το present gen!!! Καντε απλα αυτη τη συγκριση για να καταλαβετε 500-600 ευρω για τη μιση pc εμπειρια (και ουτε) με 400-500 ευρω για τη τοπ εμπειρια σε κονσολα!!! ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ Η ΚΟΝΣΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ!!! 10
NeverGiveUp30 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτοι που εχουν pc δε θα παραδεχτουν ποτε οτι εχουν θεμα με τη συμβατοτητα τον χειριστηριων σε πολλα games και οτι πιανετε ο κολος τους στη καρεκλα και αυτοι που εχουν ps4 δε θα παραδεχτουν ποτε οτι θελουν πιο καλα γραφικα σαν και αυτα του pc. 1
atheatos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδη κατα καιρους εχω παρακολουθησει απειρα τετοια θεματα ειπα μια φορα και εγω να εκφρασω τη γνωμη μου. Οτι μα οτι μα οτι και να κανετε το PC θα ειναι πιο ακριβο απο τις κονσολες!!! Προκειται για μη αμφισβητησιμο γεγονος!!! Τωρα πολλοι λενε πως με 500 ευρω φτιαχνεις ψιλοκαλο pc και εισαι oκ αλλα επειδη το εχω ψαξει το θεμα δυστηχως τα 500 δεν αρκουν ποτε παντα θα θες καλυτερο τροφοδοτικο ,καλυτερο επεξαργαστη περισσοτερο αυτο και περισσοτερο εκεινο ΠΑΝΤΑ δεν θα παιζεις το 100% του παιχνιδιου και παντα δε θα σου φτανει!!! Οταν δε πεις να το αναβαθμισεις θα σου μεινει μονο το κουτι καθως θα τα αλλαξεις σχεδον ολα η δεν θα χρησιμοποιεις στο επακρο το αναβαθμισμενο τμημα του!!! Εξαλλου το ολο νοημα ειναι να απολαμβανεις την καλυτερη gaming εμπειρια ετσι? μεσω της καλυτερης επιδοσης ετσι? ΠΩΣ μπορεις να το κανεις αυτο με μια υποδιεστερη συσκευη??? Γνωριζοντας οτι το παιχνιδι ειναι φτιαγμενο να τρεχει σε τερατα??? Η κονσολα προσφερη μια διαφορετικη εμπειρια ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ πως δεν υπαρχει ανωτερη απο το present gen!!! Καντε απλα αυτη τη συγκριση για να καταλαβετε 500-600 ευρω για τη μιση pc εμπειρια (και ουτε) με 400-500 ευρω για τη τοπ εμπειρια σε κονσολα!!! ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ Η ΚΟΝΣΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ!!! αν εξεφραζες την γνώμη σου νωρίτερα,δηλαδή τα προηγούμενα χρόνια θα είχες δίκιο. Αλλα τα πράγματα έχουν αλλάξει στα pc τα τελευταία χρόνια. Οι καταναλώσεις πέφτουνε οποτε και μονο που ανέφερες τροφοδοτικό , έφαγες ακυρο οσα ΚΕΦΑΛΑΙΑ και να γράψεις.... 1
Kleinfeld Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδη κατα καιρους εχω παρακολουθησει απειρα τετοια θεματα ειπα μια φορα και εγω να εκφρασω τη γνωμη μου. Οτι μα οτι μα οτι και να κανετε το PC θα ειναι πιο ακριβο απο τις κονσολες!!! Προκειται για μη αμφισβητησιμο γεγονος!!! Τωρα πολλοι λενε πως με 500 ευρω φτιαχνεις ψιλοκαλο pc και εισαι oκ αλλα επειδη το εχω ψαξει το θεμα δυστηχως τα 500 δεν αρκουν ποτε παντα θα θες καλυτερο τροφοδοτικο ,καλυτερο επεξαργαστη περισσοτερο αυτο και περισσοτερο εκεινο ΠΑΝΤΑ δεν θα παιζεις το 100% του παιχνιδιου και παντα δε θα σου φτανει!!! Οταν δε πεις να το αναβαθμισεις θα σου μεινει μονο το κουτι καθως θα τα αλλαξεις σχεδον ολα η δεν θα χρησιμοποιεις στο επακρο το αναβαθμισμενο τμημα του!!! Εξαλλου το ολο νοημα ειναι να απολαμβανεις την καλυτερη gaming εμπειρια ετσι? μεσω της καλυτερης επιδοσης ετσι? ΠΩΣ μπορεις να το κανεις αυτο με μια υποδιεστερη συσκευη??? Γνωριζοντας οτι το παιχνιδι ειναι φτιαγμενο να τρεχει σε τερατα??? Η κονσολα προσφερη μια διαφορετικη εμπειρια ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ πως δεν υπαρχει ανωτερη απο το present gen!!! Καντε απλα αυτη τη συγκριση για να καταλαβετε 500-600 ευρω για τη μιση pc εμπειρια (και ουτε) με 400-500 ευρω για τη τοπ εμπειρια σε κονσολα!!! ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ Η ΚΟΝΣΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ!!! Αν βαλουμε σαν δεδομενο οτι χαλας -20€/new release στον υπολογιστη μετα τα πρωτα 10 παιχνιδια, με τα δικα σου δεδομενα εχεις κερδος
scooterlord Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 ...εγώ έχω τα καλά και των δύο κόσμων. Το PC κάτω από 55" τηλεόραση και με χειριστήριο PS3. Το Metal Gear παίζει νεράκι, σε καμία περίπτωση δεν θα το χαράμιζα σε οθόνη υπολογιστή. Τώρα το κανονικό ερώτημα είναι. Μιλάμε για κάποιον που κατέβηκε τώρα από το βουνό και πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στα 2; Δεν είχε τίποτα δηλαδή και ξαφνικά πρέπει να αποφασίσει ανάμεσα στα 2; Και για να παιζει ΜΟΝΟ το metal gear; Τότε ασυζητιτί PS4, αλλά τίθενται κι άλλοι παράγοντες, τι θα εξυπηρετεί η συσκευή; Για άλλο λόγο αγοράζεις caravan και για άλλο κάμπριο...
makoylino Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 ...εγώ έχω τα καλά και των δύο κόσμων. Το PC κάτω από 55" τηλεόραση και με χειριστήριο PS3. Το Metal Gear παίζει νεράκι, σε καμία περίπτωση δεν θα το χαράμιζα σε οθόνη υπολογιστή. Τώρα το κανονικό ερώτημα είναι. Μιλάμε για κάποιον που κατέβηκε τώρα από το βουνό και πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στα 2; Δεν είχε τίποτα δηλαδή και ξαφνικά πρέπει να αποφασίσει ανάμεσα στα 2; Και για να παιζει ΜΟΝΟ το metal gear; Τότε ασυζητιτί PS4, αλλά τίθενται κι άλλοι παράγοντες, τι θα εξυπηρετεί η συσκευή; Για άλλο λόγο αγοράζεις caravan και για άλλο κάμπριο... H τηλεοραση δεν εχει καμια σχεση με την οθονη
chrp Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 προσωπικά καλύτερα καναπέ και κονσόλα για παιχνίδι, στην καρέκλα με το ποντίκι ¨πιάνεσε¨ πέρα απο αυτή την αντιπαράθεση έχουν παρατηρήσει όλοι εδώ που μαλώνουν οτι τα παιχνίδια (είτε κονσόλας είτε pc) όταν τα βλέπεις στην τηλεόραση φαίνονται καλύτερα....εντάξει η τηλεόραση έχει φίλτρα και η οθόνη pc περισσότερη ευκρίνεια αλλά αυτή η ευκρίνεια κάνει τα γραφικά να φαίνονται χειρότερα!!! 3
luis_rambo84 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτοι που εχουν pc δε θα παραδεχτουν ποτε οτι εχουν θεμα με τη συμβατοτητα τον χειριστηριων σε πολλα games και οτι πιανετε ο κολος τους στη καρεκλα και αυτοι που εχουν ps4 δε θα παραδεχτουν ποτε οτι θελουν πιο καλα γραφικα σαν και αυτα του pc. σαν πρωην κατοχος play sation σημερα οταν κανω game με μοχλο αισθανομαι σαν κουλος, πραγματικα δεν το εχω, εχω ξεχασει πως ειναι.
makoylino Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 σαν πρωην κατοχος play sation σημερα οταν κανω game με μοχλο αισθανομαι σαν κουλος, πραγματικα δεν το εχω, εχω ξεχασει πως ειναι. Απλα το ποντικι ειναι ποντικι φιλε μου 1
Panzeras Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Τα κεφαλαια ειναι για αυτους που βαριουνται να διαβασουν... και θελουν το ζουμι. Οσο για το τροφοδοτικο αποτελει απλως παραδειγμα. Επισης αν και εχουν φθηνηνει τα pc εχουν φθηνηνει και η κονσολες με το ps4 ναι ειναι -200ευρω απο το ps3... To να βγαλει κανεις ακυρο το σχολιο μου για το τροφοδοτικο και για τη τιμη των new releases ειναι τραγελαφικο και δειχνει την εθελοτυφλια των pc gamers. Και ολοι φυσικα ξεχνανε το μετα μια κονσολα θα τη πουλησεις με λιγη προικα και θα βγαλεις το μισο ή και πανω της ΕΠΟΜΕΝΗΣ που θα βγει και θα εισαι παντα αρχοντας ενω ο αλλος θα μπαινοβγαζει και θα αλλαζει διαρκως εξαρτηματα για να προφτασει (τα καλα pc οχι τις κονσολες) με σιγουρα μεγαλυτερο κοστος και φυσικα κοπο ετσι? Οι κονσολες οντως θα μπορουσαν ανετα να επωφεληθουν απο καλυτερα γραφικα το παραδεχομε αλλα θα εχαναν το στοχο τους ανεβαζοντας δραματικα το κοστος τους!!! Οσο για ταινιες,σειρες,τσ@ντς,εργασιες και facebook γινονται ανετα σε οποιοδηποτε pc το οποιο σιγουρα καπου υπαρχει. Το ερωτημα δεν ειναι η κατοχη η οχι ενος pc αλλα αν συμφερει το gaming pc εναντι της κονσολας!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα