Προς το περιεχόμενο

“PS4 Metal Gear Solid V: The Phantom Pain L.E ή GTX 970 και το PCάκι να ‘φυσάει’”; Δίνοντας την απάντηση…


Ocelote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παίδες ξεZOOMαρετε σας παρακαλώ και σκεφτείτε..!!! παρέα σπίτι πιάνεις gamepad μονος η με γυναικα παιδιά η με σχέση κάθεσαι στο γραφείο ότι και να λέτε και τα 2 είναι απαραίτητα το θέμα είναι που θα ρήξεις τα πιο πολλά φράγκα..!!! ας μην γελιόμαστε όλοι μας έχουμε 1 τούμπανο που σηκώνουμε τα πάντα games vm αου αου και 2-3 που απλά τρέχουν ένα Os η είναι το downloader μας..!! ένα 360 η ένα ps3 παντού μα παντού υπάρχει χαντακωμένο κάτω από τις υπόλοιπες φέτες στην tv με αγορασμένα 2-3 games το πολύ. απλά παραδεχτείτε ότι είμαστε geeks ότι θέλουμε και τα 2 ανάλογος πάντα με το που περνάμε τις πιο πολλές ώρες μας.

Εννοειται οτι ολοι εχουμε 1 τουμπανο pc,αλλα 3 για downloading/κανα lan με την παρεα,και 1 κονσόλα που κουβαλάμε παντου (για περιπτώσεις εκτακτου αναγκης,οταν τυχει να παμε σε κανα ξενοδοχείο πχ,μη τυχον και ξεμεινουμε).

Προσπαθώ να πείσω και όλη την παρέα να παρει απο εναν dell alienware για τις 2 εβδομαδες των διακοπών το καλοκαιρι,γιατι δεν λέει να πηγαίνουμε σε ιντερνετ καφε.

:wacko:

Εχω ειλικρινα μια μεγαλη απορια:Ολοι εσεις που εχετε pc ανω των 1.000€ για gaming και εχετε υψηλες απαιτησεις, τι δουλεια κανετε στη ζωη σας;; Θα εκτιμουσα σοβαρες απαντησεις...

To πιο ακαιρο και ανουσιο comment σε όλο το τοπικ.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • Super Moderators

Εχω ειλικρινα μια μεγαλη απορια:Ολοι εσεις που εχετε pc ανω των 1.000€ για gaming και εχετε υψηλες απαιτησεις, τι δουλεια κανετε στη ζωη σας;; Θα εκτιμουσα σοβαρες απαντησεις...

Αυτό το ρωτάς λόγω του κόστους "συντήρησης" του PC ώστε να παίζουν max settings?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχει σκεφτεί κανείς ότι την τηλεόραση στο σαλόνι, μπορεί να την έχει καταλάβει η σύζυγος οπότε η κονσόλα (PS3 συγκεκριμένα) απλά υπάρχει από κάτω, χωρίς να κάνει τίποτα;;;

 

(Παθών)

 

Οπότε τι μου μένει του έρμου;;; Ο Η/Υ στο γραφείο!!!

 

Και ναι.. δεν είναι βολική η καρέκλα που κάθομαι αλλά δεν έχω και άλλη επιλογή... όχι-όχι η αγορά άλλης τηλεόρασης δεν δικαιολογείται στον οικογενειακό προϋπολογισμό.&-

 

Hint: Δε μίλησα για γραφικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Διάβασα διάφορα σχόλια...Πιστεύω πως η αλήθεια και η λύση είναι κάπου στη μέση.. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι έχω ένα PC για τη δουλειά μου για να μπορώ να κάνω τα σχέδιά μου και τα rendering μου (εννοείται και για entertainment και πολλά ακόμη που δεν κάνει το PS4) και ένα PS4 λευκό στο σαλόνι μου.

 

 

P.S. : Είχα και steam..αλλά απεβίωσε.. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μέχρι το 2003 είχα κονσόλα και συγκεκριμένα το ps2

Ειχα αγοράσει 4 ps2 γιατί μου χάλαγε το ένα μετά το άλλο και αφού τα έσπαγα για να παίζω πειρατικά παιχνίδια, άρα εγγύηση γιοκ, βέβαια για να τα σπάσω το έκανα μόνο και μόνο γιατί είχα δώσει πάνω από 200000 δραχμές να αγοράζω παιχνίδια, άρα ότι και να έκανα δεν με σύμφερε, χώρια που βαριόμουνα να βάλε το ένα σιντάκι βγάλε σιντάκι για να παίζω παιχνίδια, οπότε στράφηκα από το 2004 και μετά στο pc χτίζω μόνος μου το πισάκι μου που γουστάρω, κάνω την κ@@ μου, ναι μεν είναι ποιο ακριβό σπορ από το να αγοράζεις μια κονσόλα αλλά παίζω με ελαφρός καλύτερα γραφικά, ανά 2-3 χρόνια κάνω update στο συστημά μου και το συμαντικότερο κατεβάζω τσάμπα παιχνιδάκια δηλαδή δεν πληρώνω τίποτα άλλο τα αποθηκεύω στους δίσκους μου και με ένα κλικ είμαι έτοιμος να καώ στο παιχνίδι, ξερω πολύ διαφωνούν με τα πειρατικά παιχνίδια και το κατανοώ αλλά sorry κοιτάω και εγώ την τσέπη μου και το συμφέρον μου, αν ίσως τα παιχνιδάκια βγαίνανε με ένα μέσο όρο 10-15 ευρώ τότε μπορεί και να αγόραζα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όλοι λένε πως το PC είναι πιο ακριβό από τις κονσόλες, αλλά πιστεύω πως δεν ισχύει.

Μπορεί να δίνεις 800€ για το PC και 400€ για την κονσόλα, αλλά σκέψου τι χρειάζεται να ξοδέψεις αργότερα...

Στην κονσολα δίνεις 400€, πες ότι αγοράζεις 10 νέα games με 60€ το 1 έχεις φτάσει τα 600€. Βάλε τα 600€ στα 400€ και μας κανουν ένα 1000αρικο. Βάλε και το PSplus/Xbox Live, βάλε και το 2ο χειριστήριο, φτάνεις 1100€... Και φυσικα μετα απο 6 χρονια η Sony/Microsoft θα σου πει "ε ξες κατι, βγαίνει νεα κονσολα, σκασε αλλα 400€ και αλλα τοσα για τα νεα games ΠΑΛΙ". Στο PC αντιθετα αγοράζεις τα games 15-25€ digital, αναβαθμίσεις οποτε χρειαστεί (5-6 χρόνια) και κρατάς ολα τα games που έχεις αγοράσει. Αν χαλασει το ποντικι ή το πληκτρολογιο αγοράζεις νέα με 5€ και είσαι καλυμμένος.

Αν χαλάσει ένα κομματι απλα το αντικαταστεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η ιστορία έχει δείξει ότι η επιτυχία ενός συστήματος έχει να κάνει κατά 80% με την υποστήριξη που έχει από third party developers για (ποιοτικό πάντα) λογισμικό και περιφερικά. Αυτό έχει να κάνει με ευκολία ανάπτυξης και κόστος (σε δικαιώματα) για το συγκεκριμένο σύστημα.

 

Μετά, εμείς οι καταναλωτές, βλέπουμε ποια παιχνίδια μας αρέσουν και αγοράζουμε το σύστημα που τα υποστηρίζει. Έτσι άπλα. Αν δεν υπάρχει πχ. αυτό που θες στο PC και σε καίει να το έχεις θα πας στο Playstation , η και το ανάποδο. Και πολλές φορές δεν υπολογίζουμε και το κόστος.

 

 

Αυτό ισχύει γενικώς και όχι μόνο για gaming!

 

 

Με λίγα λόγια όλα έχουν να κάνουν με το Software!

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απορώ γιατί χτυπιέστε τι είναι καλύτερο.

Το ζητημα ειναι το ποση ευημερια μπορει ο καταναλωτης να εισπραξει απο το αγαθο που αγοραζει. Ενας gamer που καθεται και σαπιζει μερα νυχτα σε μια καρεκλα λογικο ειναι να γουσταρει να βλεπει τα σουπερ γραφικα και fps. Μαζι του. Για εκεινον τα 3+ χιλιαρικα ειναι ποσο που θα αποσβεστει στο χρονο και εχει νοημα.

Αλλοι απο την αλλη παιζουν για την πλακα τους τα σκ κανα 3ωρακι για να περασει η ωρα χαλαρα και θελουν μια αξιοπρεπεστατη εμπειρια. Για αυτους δεν αξιζει να αγορασουν κατι παραπανω απο μια κονσολα. Ναι οκ, δεν θα παιζει στα 60+ fps ουτε σε 4K αναλυση (λεμε τωρα). Παρολαυτα ομως ουτε εκεινος που θα διαθεσει μια περιουσια για PC θα ζησει την εμπειρια του Uncharted, The last of us, Halo, Forza 6 κλπ κλπ. Οι αποκλειστικοτητες λοιπον δεν ειναι μυθος.

Ο καθενας αγοραζει εκεινο που του ταιριαζει οχι τι ταιριαζει και τι θα κανει εντυπωση στον αλλον.



 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω ειλικρινα μια μεγαλη απορια:Ολοι εσεις που εχετε pc ανω των 1.000€ για gaming και εχετε υψηλες απαιτησεις, τι δουλεια κανετε στη ζωη σας;; Θα εκτιμουσα σοβαρες απαντησεις...

 

Μαλακία ερώτηση. Τα PC πάντα έχουν υψηλό αρχικό κόστος κτήσης αλλά εξαιρετικά χαμηλό κόστος συντήρησης. Μια κονσόλα σε βάθος 2 ετών θα σου φάει περισσότερα λεφτά από ότι το "ακριβό" PC συμπεριλαμβάνοντας τα πάντα όλα μέσα (κόστος hardware + software). Δεν είναι το αρχικό κόστος το πρόβλημα για κάποιον που εργάζεται κανονικά. 10 ευρώ την εβδομάδα να βάζεις στην άκρη στο τέλος του χρόνου είναι 500 ευρώ. Μπορείς να έχεις high end σύστημα κάθε χρόνο αν γουστάρεις λοιπόν. 

 

Κατά τα άλλα ότι και να λέμε το PC είναι απλά η καλύτερη πλατφόρμα gaming εκεί έξω. Οι κονσόλες για να πεις ότι πραγματικά γουστάρεις πρέπει να έχεις τουλάχιστον 2 από αυτές ενώ το ιδανικό είναι 3 και πάνω (συμπεριλαμβάνω και φορητές) οπότε δεν το λές μικρό το κόστος της κονσόλας σαν σύνολο. Αν πάλι έχεις μόνο μια τότε συγνώμη αλλά απλά είσαι λειψός gamer. Χάνεις πάρα πολλά τόσο από το PC όσο και από τις υπόλοιπες κονσόλες με τα exclusive που κυκλοφορούν. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν χρειάζεται να αγοράζεις games day one, αγόρασε τα λίγο αργότερα για να πετύχεις καλύτερη τιμή. Ποτέ δεν έχω δώσει 60 ευρώ σε ps4 game.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αντιπαρέρχομαι το υβριστικό σχόλιο του συνφορουμίτη Ikaruga24 και το υποτιμητικό σχόλιο του suffocater, διευκρινίζοντας ότι η ερώτησή μου δεν είχε ίχνος ειρωνίας αλλά καθαρής και αγνής απορίας. Όποιος δεν θέλει ή το θεωρεί ανούσιο, δεν απαντάει.

Δεν νομίζω ότι έχει καμία διαφορά από ένα προηγούμενο σχόλιο χρήστη περί "χρημάτων από τον μπαμπά και το νονό".

Απλά δεν μπορώ να καταλάβω πού βρίσκει κάποιος τα χρήματα και το χρόνο να αναλώνεται στην ενασχόληση με ένα τόσο ελιτίστικο χόμπυ, υποστηρίζοντάς το με τόση ορμή και πάθος σα να είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο να αποκτήσει κάποιος σούπερ ντούπερ pc και αδιαφορώντας για τη γενικότερη περιρρέουσα οικονομική κατάσταση.

Ο καθένας μπορεί να κάνει ό, τι του επιτρέπει η τσέπη του αλλά λίγη κατανόηση δεν βλάπτει. Ας μαζευτούμε λίγο βρε παιδιά...

Τα pc θα είναι πάντα δυνατότερα και θα προσφέρουν καλύτερη απόδοση, συμφωνώ, δεν είχα ποτέ δυνατό pc παρά μόνο ένα ταπεινό athlon x4 620 με 4gb ram και μια low-end gt240 512 gb ram κι ένα ακόμα πιο ταπεινό xbox 360, αλλά μου χάρισαν φανταστικές gaming συγκινήσεις. Μπορεί σε ένα δυνατό pc, π.χ. το alan wake να ήταν διπλά απολαυστικό από την κονσόλα της microsoft, αλλά ποια είναι η ουσία; Την απίστευτη ατμόσφαιρα την πέρναγε το ίδιο εύκολα.

Αντί να σχολιάζουμε το περιεχόμενο και την αξία των παιχνιδιών και τι αυτά μας προσφέρουν, αναλωνόμαστε σε συγκρίσεις e-penis. Μια ζωή τα ίδια.

On topic, η άποψή μου: πιστεύω ότι για τον περισσότερο κόσμο αξίζει ένα ps4 με το mgs v. Ή παίζετε όσα εξαιρετικά παιχνίδια της προηγούμενης γενιάς δεν έχετε ήδη παίξει κι όταν τελειώσουν, παίρνετε μια από τις νέες κονσόλες (θα έχουν πέσει ακόμη περισσότερο οι τιμές τους)!

Θεωρώ δεδομένο ότι οι κάτοχοι top-end συστημάτων σήμερα δε θα αρκεστούν στην απόδοση που θα έχει το σύστημά τους μετά από π.χ. δύο χρόνια και μοιραία θα θελήσουν να σκάσουν κι άλλο σωρό χρημάτων για να το αναβαθμίσουν. Αυτό ως απάντηση στο ότι τα pc σε βάθος χρόνου θα αποδειχθούν φθηνότερα.

Καλό gaming σε όλους, ό,τι σύστημα και να έχετε!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα ξανά

Λοιπόν για να ξεκαθαρίσω λίγο το τοπίο θα σας πω ότι έχω τα παρακάτω μηχανήματα σε pc και η photo που θα σας δείξω τις consoles που έχω ΕΩΣ τώρα και τα PC..!!!!

1x workstation home made 2x 4core Xeon 5320 1TB SSD 16 GB RAM music composing
1x Lenovo S20 workstation 1x 8core w3550 1TB SSD 12 GB RAM music composing
1x Game PC i7 2600 Nvidia 560 2GB ram 3x SDDs 16 GB RAM
3x small clients (atom/core2duo/Pentium) Downloader Tests Services
2x Tables Samsung TABs + Lenovo Windows tablet

 

 
Consoles:
 

20130628 122542

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Καλησπέρα ξανά

 

Λοιπόν για να ξεκαθαρίσω λίγο το τοπίο θα σας πω ότι έχω τα παρακάτω μηχανήματα σε pc και η photo που θα σας δείξω τις consoles που έχω ΕΩΣ τώρα και τα PC..!!!!

 

1x workstation home made 2x 4core Xeon 5320 1TB SSD 16 GB RAM music composing

1x Lenovo S20 workstation 1x 8core w3550 1TB SSD 12 GB RAM music composing

1x Game PC i7 2600 Nvidia 560 2GB ram 3x SDDs 16 GB RAM

3x small clients (atom/core2duo/Pentium) Downloader Tests Services

2x Tables Samsung TABs + Lenovo Windows tablet

 

 

 
Consoles:
 
 

 

 

Ωραία συλλογή αλλά τι έχει να κάνει με το θέμα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...