Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Και τα δύο για να παίζεις τα πάντα Με 1500 ευρώ δηλαδή είσαι κομπλέ.. Δώσε και μένα μπάρμπα
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 οι consoles ειναι για αυτους που απλα θελουν να κανουν απλο game με τη δικαιολογια παντα ΑΠΟΚΛΙΣΤΙΚΟΤΙΤΕΣ pc ειναι για αυτους που απλα θελουν σοβαρο αξιοπρεπες game και περιμενω πως και πως να τρεξω το νεο metal gear στο τερας μου. cpu core i7 4960x ram 16 giga 2400mhz gpu 3 way sli EVGA GeForce GTX 780 Ti Classified K|NGP|N Edition PSU 2000 WATT CORSAIR. μακραν καλυτερο απο οποιαδηποτε consola σε οθονη 34¨ 21:9 PC FOR EVER Προτιμώ να παίζω στις 55" χαλαρός στον καναπέ μου. Αυτό είναι "σοβαρό" gaming για εμένα. Είδες; Υπάρχει και άλλη ανάγνωση πάνω στο θέμα, μην είσαι δογματικός
stavrakas30 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω περάσει και απο τα δύο σταδια, έπαιζα συστηματικά στο pc, περίπου για 10 χρόνια. Ημουν και γω κάθετος ότι αναμφισβήτητα τα γραφικά του και η ταχύτητα του είναι πολύ καλύτερα από τις κονσόλες. Εν το μεταξύ το gaming είναι πολύ ποιο φθηνό στο pc αν έχεις λίγη υπομονή. Για δύο λόγους προτίμησα την κονσόλα, συγκεκριμένα έχω PS4 και πριν PS3. Ο πρώτος είναι οι τίτλοι, έχουν βγει παιχνιδάρες που είναι αμαρτία οι pc gamers να μην μπορούν να τα παίξουν ποτέ και δεύτερον είναι αυτο το gaming από τον καναπέ σε μια 50 αρα τηλεόραση που το συγκεκριμένο για να το κάνεις στο pc πρέπει να κάνεις ολόκληρη μετακόμιση. Πάντως άν διαθέτεις κάποια χρήματα καλό είναι να τα χεις και τα δύο. Ειδάλλως όπως την βρίσκει κανείς, είναι πράγματα που δεν μπορούν να συγκριθούν γιατί ο καθένας έχει διαφορετική αντίληψη και θέλει διαφορετικά πράγματα. Οπότε εν κατακλείδη θα έλεγα ότι εξαρτάται από τις ανάγκες του κάθε gamer τι θα διαλέξει τελικά, ακόμα και γω που έχω γίνει κονσολάκιας ζηλεύω αφάνταστα τα γραφικά ενώς μέτριου pc. Το θέμα είναι ότι τα παιχνίδια που παίζω εγώ είναι κυρίως στις κονσόλες. Ολα είναι θέμα υποκειμενικό τελικά. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Το να λες ομως οτι Pc rules οταν εχεις σκασει χρηματα που ο αλλος αγοραζει ανετα ενα αυτοκινητο ομως(μονο οι καρτες γραφικων και ο επεξεργαστης παιζει να κανουν ξερω εγω 3000ευρω)δεν λεει και πολλα. Ουτε σε κανει ανωτερο επειδη εσκασες ενα τσουβαλι λεφτα,ποσο μαλλον για να ''απολαμβανεις'' τα φοβερα console ports που μας σερβιρουν οι εταιριες.Φυσικα αν το παραπανω Pc ειναι υπαρκτο και δεν τρολλαρεις Quoted for truth Έλα ρε φίλε! Τόσο κοστίζει το pc που παρέθεσε; Δεν είχα ιδέα! PC rules λέει μετά...
karaLRS Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 δυστυχώς αυτό που λείπει είναι ο ελεύθερος χρόνος για να τα παίξεις όλα αυτά.. 60αρα έχω, xbox 360, 5.1 ήχο, υπολογιστή έχω αλλά που χρόνος 3
panathatube Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Και τα δύο για να παίζεις τα πάντα Με 1500 ευρώ δηλαδή είσαι κομπλέ.. Το κακό είναι ότι αν έχεις χρήματα δεν έχεις χρόνο (επειδή δουλεύεις), και αν έχεις χρόνο δεν έχεις χρήματα (επειδή είσαι άνεργος)... 1
blueangel3 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Σε θέμα άνεσης/ευκολίας και αρχικής τιμής αγοράς δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Οπότε το "ολες" χωλαίνει λιγάκι. Το θέμα άνεσης/ευκολίας ειναι πια από τα πιο γελοια θέματα σύγκρισης ! Γιατί απλά συνδέω το pc μου στην τηλεορασάρα μου και παίζω 2 και 3 φορές καλύτερα από ολες τις κονσόλες μαζί. Τώρα,οσον αφορά την αρχική τιμή,ισως θα ηταν πάλι λαθος,γιατί εντάξει παίρνεις το ps4 400 χωρίς παιχνίδι,και φτιάχνεις το pc με τα διπλασια και ευρώ..ομως δεν εχεις παιχνίδια,όσα και αγοράσεις στο ps4 και αλλα τοσα στο pc θα δεις ξεκαθαρα οτι το φτάνεις σε χρήματα το pc και το ξεπερνάς σαν ...Εκτός βέβαια αν θες την κονσόλα και το pc αντίστοιχα μόνο για παιχνίδια που είναι μετρημένα στα δαχτυλα.
Ren_of_Heavens Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ έχω την συλλογή του Τσίφτη και κοντά στις γιορτές παίρνω Xbox One με το Halo 5 και θα λιώνω για μήνες. Τι αποκλειστικότητες, third parties, περισσότερα-λιγότερα indies, παίζει καλύτερα/χειρότερα,4K, 2K... στα @@ μου. Με 2 games είναι σαν να έχει βγάλει από τώρα τα λεφτά του το πακέτο. Αν είναι να καθόμαστε να ασχολούμαστε όλη την ώρα αν το τάδε σύστημα είναι καλό ή κακό, μπορούμε να βρούμε ένα κάρο κουσούρια και να μένουμε ξινισμένοι συνέχεια. Πάρτε το σύστημα που θέλετε κονσόλα ή PC και αφήστε την ανώτερότητά τους να φανεί παίζοντας.
marios_geo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Για ποιους λόγο δεν ξαναπαιρνω σταθερό υπολογιστή για παιχνίδια . 1) Είναι ακριβός. 2) Οι παραπάνω λειτουργίες (σε σχέση με μια κονσόλα) είναι αχρειαστη επανάληψη. Όλοι έχουν είναι tablet, κινητό, φορητό ή όλα από αυτά. 3) Η κονσόλα έχει πιο ακριβά παιχνίδια, αλλά μπορείς να αγοράσεις πουλήσεις ενοικιάσεις. 4) Το pc είναι άσχημο. Πιάνει χώρο και και σε καμία περίπτωση σε ταιριάζει στο σαλόνι. 4) Μεγάλη τηλεόραση, μικρό μόνιτορ. 5) Παιχνίδι σε καναπέ σε αντίθεση με την καρέκλα . Ναι ξέρω, μπορείς να κάνεις τα 4,5 και 6 με το pc, αν πάρεις ένα μικρό μου τι, ένα χειριστήρια, ένα... Αλλά δεν φτιάχτηκε για αυτό ο υπολογιστής. 1
bakosm Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Προφανώς τα πι σι που τα κάνουν όλα με 500€ δεν σας αφήνουν να διαβάζετε τα προηγούμενα ποστ που γράφω για τα games και τις τιμές τους και πάλι το λέτε κάποιοι, ας λέμε τα ίδια και τα ίδια λοιπόν αφού βολευουν...όσο για την άνεση να μεταφέρεις το desktop ναι είναι μεγάλη ε;γιαυτό το κάνει 1 στους 10 μια φορά και μετά πάλι πίσω στο γραφείο μας..Όσο ή κονσόλα δεν μπορεί να αλλάξει hardware για να βγάλει γραφικαρες άλλο τόσο δεν μπορεί ούτε καν να δουλέψει το πι σι με τα λεφτά της κονσόλας τα οποία είναι 360 είπαμε όχι 400...άρα τι μου λέτε ότι έχει καλύτερα γραφικά στα λεφτά της κονσόλας έχει;ε κοφτε το τότε! 1
liberostelios Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Οι κονσόλες έχουν φθηνήνει γιατι χρησιμοποιούν εξαρτήματα pc. Οπότε για ποιες κονσόλες μιλάμε? Τα καμουφλαρισμένα pc? Οποιος εθελοτυφλεί βλέπει μόνο το περιτυλιγμα...Η ουσία ειναι οτι τωρα ποια έχουν ελαχιστοποιηθεί οι διαφορές οπότε τα οποια vs γινονταν παλαιότερα, δεν έχουν νοημα υπαρξης σήμερα. Συνεχιστε να κατηγορείτε τα pc αλλα στην ουσία κατηγορείτε τις σημερινές κονσόλες.....over and out Όπως και αν έχει, οι διαφορές υπάρχουν και είναι ουσιώδεις. Το να έχεις σήμερα 8GB GDDR5 θα κόστιζε... από μόνο του 400€! Και, φυσικά, το θέμα δεν είναι μόνο τι components έχεις, αλλά και πως επικοινωνούν μαζί τους. Και, τέλος, παίζει ρόλο και το OS. Άλλο να έχεις ένα OS που προορίζεται για πολλές εργασίες και άλλο να έχεις ένα λειτουργικό που η μοναδική του δουλειά έιναι να παράγει γραφικά και να κάνει και μερικές βασικές διεργασίες στο παρασκήνιο. Νομίζω ότι όλα αυτά δείχνουν ότι το κόστος απόκτησης μίας κονσόλας είναι value for money, τουλάχιστον στην παρούσα φάση έναντι ενός PC. Από εκεί και πέρα, μεγάλη συζήτηση είναι το (απαράδεκτα υψηλό) κόστος των παιχνιδιών και το δεδομένο γεγονός ότι οι κονσόλες είναι πράγματι μία μικρή "πολυτέλεια". Ο καθένας ζυγίζει τις επιλογές του, λοιπόν... Θέλει να έχει αυτήν την πολυτέλεια γιατί βαριέται/δεν έχει χρόνο να ασχολείται με drivers, controllers κλπ. και προτιμά το "it just works" για τα λίγα παιχνίδια που θέλει να παίξει ή είναι κάποιος που δεν έχει άλλη ασχολία και το μόνο που τον νοιάζει είναι να παίζει πολλά games και θέλει να μπορεί να τα παίξει σε 4K και να κάθεται να παρατηρεί όλες τις λεπτομέρειες των γραφικών; Υ.Γ.: Μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν αναφέρει ως πλεονέκτημα του PC τη δυνατότητα του modding. Προσωπικά, το θεωρώ μεγάλο προσόν και, επειδή έχω επιλέξει να παίζω στο PS4, είναι το μόνο πράγμα που μου λείπει.
atsddd Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 οι consoles ειναι για αυτους που απλα θελουν να κανουν απλο game με τη δικαιολογια παντα ΑΠΟΚΛΙΣΤΙΚΟΤΙΤΕΣ pc ειναι για αυτους που απλα θελουν σοβαρο αξιοπρεπες game και περιμενω πως και πως να τρεξω το νεο metal gear στο τερας μου. cpu core i7 4960x ram 16 giga 2400mhz gpu 3 way sli EVGA GeForce GTX 780 Ti Classified K|NGP|N Edition PSU 2000 WATT CORSAIR. μακραν καλυτερο απο οποιαδηποτε consola σε οθονη 34¨ 21:9 PC FOR EVER Να σκεφτω οτι κανεις τοπια με full populate simulation και τα ρενταρεις σε cinemaric quality στο vue xstream,, Ζηλευτο τος υστημα σου, αλλα τρομερα overqualified για παιχνιδια που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη, ενω οταν πραγματικα χρειαστεις αυτες τις δυνατοτητες, ενα 980 2x sli θα αποδιδει καλυτερα στο 1/4 της τιμης την οποια ειχες δωσει αρχικα. Εκτος αν το γραψες για να τρολαρεις Με pc ειμαι κι εγω εδω και πολλα χρονια, και ναι ρενταρω τα παραπαμω τοπια, αλλα σε σχεση αποδοσης τιμης οι κονσολες παντα κερδιζουν μετα τον πρωτο χρονο κυκλοφοριας τους. Και κυριως γιατι τα μεγαλα, γνωστα, πολυδιαφιμισμενα παιχνιδια, για οικονομικους λογους, ειναι optimised πλεον πανω στις κονσολες. Στα pc κατα κυριο λογο ειναι ports με οτι αυτο συνεπαγεται.
mixalhspsomas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Τίποτα από τα 2 δεν είναι value for money, με την κονσόλα κανείς υπόμονη και ανταλλαζεις! εγώ έτσι την βγάζω όπως είπα... στο pc περιμενεις και τα παίζεις σπασμένα , μακάρι να ειχαμε όλοι τα λεφτά να ειχαμε και τα 2!!!! εγώ προτιμο τώρα πια ps4 γτ έχω επιλογές..... στο PC είχα πάντα θέμα κολαει εκεί κάνει εκεί αλλά ποτέ δεν έδινα ευρώ σε game ... Και εννοειτε ότι υπάρχουν games στο pc που τα έχω λιώσει μην πω πχ το κλασικό lineage που είχα δώσει τότε ψυχή και σώμα
Papakaliati Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν μπορω να καταλαβω την μανια των pc gamers με τα γραφικα. Οι περισσοτεροι εχουν φτασει σε ενα σημειο ψυχωσης οπου αμα δεν βλεπουν τα σπυρακια στο μετωπο του Geralt παθαινουν αμοκ. Βγαινουν και οι αλλοι και μας κανουν επιδειξη το μηχανημα τους λες και εμεις τωρα θα σκασουμε απο τη ζηλια μας. Εγω προσωπικα ειμαι μια χαρα ευχαριστημενος απο το ps4 μου. Τα γραφικα ποτε δεν με ενοιαξαν ιδιαιτερα, Αμα το παιχνιδι ειχει το σεναριο και το gameplay που θελω δε πα να εχει τα γραφικα του minecraft,δεν με νοιαζει. Επιπλεον στο θεμα τιμης των παιχνιδιων εχω να πω οτι ολο ενα και περισσοτερα μαγαζια πουλανε μεταχειρισμενα. Εγω ουτε καιγομαι να παρω ενα παιχνιδι day one ουτε αμα θα ειναι καινουριο. Υπαρχουν απειρα ατομα που αγοραζουν ενα παιχνιδι και το λιωνουν και το δινουν και αγοραζουν κτ αλλο. Μετα παω εγω και το παιρνω τουλαχιστον 20 ευρω κατω (τουλαχιστον στο μαγαζι που πηγαινω εγω, γτ σε κτ public το watchdogs μεταχειρισμενο το ειχα δει πριν κανενα μηνα 35 ευρω ) Απο εκει και περα ο καθενας κανεις τις επιλογες του. Αυτο το τουπε της pc master race που νομιζει οτι επειδη εφτιαξε καλο μηχανημα σημαινει πως εκανε κτ το ακατορθωτο δεν θα το καταλαβω ποτε. Οποιος θελει pc θα παρει pc, οποιος θελει κονσολα θα παρει κονσολα. Δεν βρισκω κτ κακο και στις δυο επιλογες. Συμφωνω 100% . Επιπλεον να προσθεσω, οτι δεν μπορω να σκεφτω την ζωη χωρις λαπτοπ. Αρα περνουνε σαν δεδομενο οτι θα εχεις λαπτοπ, οποτε και ΟΛΑ αυτα που αναφερουνε στα ποστς οτι ειναι τα προτερηματα του pc εναντι των κονσολων τα εχεις ηδη. Επομενως μιλαμε για δωσεις 1000 ευρω επιπλεον για παιχνιδια και μονο, μιας και για οτιδηποτε αλλο εκτος απο photo η video editing μπορεις ανετοτατα να το κανεις με ενα καλουτσικο λαπτοπ. Και με μια εξωτερικη οθονη εχεις οση επιφανεια εργασιας σου προσφερει και ο σταθερος. Και οποιος αναφερει οτι θα παρει σταθερο αντι για λαπτοπ θα πω οτι κανει handycap την ανεση του μονο και μονο για γκαμινγ. Ειναι τεραστια ταλαιπωρια να γυρναω απο την δουλεια και να μην μπορω να καθομαι στον καναπε μου με το λαπτοπ, αλλα να πρεπει να καθομαι στο γραφειο. Αρα στα ματια μου ειναι ειτε 1000++ ευρω για γκειμινγκ πυργο ( γιατι αμα ειναι να παρεις πυργο ΜΟΝΟ για γκειμινγκ δεν εχει νοημα να τον παρεις μετριο με ~700 ευρω), ειτε 400 για console. 2
kirdou Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Στην κατάλληλη στιγμή ήρθε το θέμα για εμένα.Είμαι σε αυτό το δίλλημα.Να πάρω ένα pc των 1000 ευρώ με αυτή την κάρτα η ένα φτηνό λάπτοπ των 600 ευρώ και το ps4;Να σημειώσω οτι δεν υπάρχει οθόνη για το pc αλλά μια hd ready 32άρα.Με ψήνει ότι στο pc βρίσκεις παιχνίδια χωρίς πολλά.Με αυτή την τηλεόραση αξίζει το ps4 η θα χάνει σημαντικά;Γραφικά ποιό απο τα δύο προσφέρει καλύτερα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα