Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Δεδομένου των συνθηκών, τι εύρος τιμών θα θεωρούσατε λογικό, ως προς την κοστολόγηση ανά ώρα μαθήματος, για παιδί δημοτικού;

Δημοσ.

Η τιμή εξαρταται από πολλούς παράγοντες:

-Πόσες ώρες και ημέρες την εβδομάδα θα γίνεται το μάθημα

-Τι τάξη και ποια μαθήματα θα γίνονται

-Πρόκειται για απλή ενίσχυση ή ο μαθητής έχει μαθησιακές δυσκολίες (πχ δυσλεξία, διάσπαση προσοχής κλπ);

-Πού θα γίνονται τα μαθήματα; (έξοδα μετακίνησης)

-Είστε φοιτήτρια ή πτυχιούχος τμήματος σχετικού με την εκπαίδετση και τα διδασκόμενα μαθήματα;

Λαμβάνοντας υπόψη αυτα τα κριτήρια, η τιμη των 5ε/ωρα είναι καλή εφόσον οι ώρες είναι αρκετές, καλύπτονται τα έξοδα μετακίνησης κ ο χρόνος προετοιμασίας για το μάθημα (διάβασμα, υλικό, φωτοτυπίες κλπ) :)

Δημοσ.

5€ την ώρα λέω και εγώ. Υπόψη στα φροντιστήρια καθηγητές με εμπειρία τους πληρώνουν με 2,8 (χωρίς απαραίτητα να τους κολλάνε ένσημα)

Σε σύνολο μήνα θα έλεγα αν είναι μέχρι 20 ώρες 5€ (100€/μήνα), ενώ αν είναι 30 ώρες (125€/μήνα)

Δημοσ.

είναι πολύ λίγα 5€.

κι εγώ κάνω ιδιαιτέρα αλλά όχι και με 5€ και δεν έχει παραπονεθεί κανείς,

άσε που μου έχουν δώσει και παραπάνω απ όσο έχω ζητήσει επειδή μείναν ικανοποιημένοι.

κάτι τέτοιοι χαλάνε την πιάτσα 

μην αρχίζετε το κράξιμο.

βέβαια αν σαν σύνολο τα μαθήματα βγουν αρκετές ώρες εκεί αλλάζει το πράγμα, κάνεις μια συνολική τιμή

• Like 1
Δημοσ.

είναι πολύ λίγα 5€.

κι εγώ κάνω ιδιαιτέρα αλλά όχι και με 5€ και δεν έχει παραπονεθεί κανείς,

άσε που μου έχουν δώσει και παραπάνω απ όσο έχω ζητήσει επειδή μείναν ικανοποιημένοι.

κάτι τέτοιοι χαλάνε την πιάτσα 

μην αρχίζετε το κράξιμο.

βέβαια αν σαν σύνολο τα μαθήματα βγουν αρκετές ώρες εκεί αλλάζει το πράγμα, κάνεις μια συνολική τιμή

Ίδια περίπτωση; Σε παιδιά δημοτικού;

Δημοσ.

<p>Και εγω 7-8€ θα έλεγα.Καλύτερα να έχεις ενα "χαμηλο-μελτριο" προφίλ (οκ,μετά ανέβασέ το) ωστε αν εισαι και καλός να σε προτείνουν και σε άλλους,παρα να εισαι ο "καλός αλλά ακριβός μωρέ".<br />

Αποκει και πέρα σαφως παιζουν και άλλα,ε, οπως αναφερθηκε πχ διασπαση προσοχης κλπ.<br />

Το 7-10€ παντως καλα μ ακουγονται τηρουμενων των αναλογιων,οταν για μαθηματα Γ Λυκείου παίζουν τιμές μέχρι και 25-35€.</p>

• Like 1
Δημοσ.

Γ λυκείου και 40άρια και 50άρια παίζουν....το θέμα είναι ποιός τα ζητάει

Άλλη τιμή έχει κάποιος με 20 χρόνια εμπειρία, άλλη κάποιος με 5-6 και άλλη κάποιος που μόλις τελείωσε ή είναι ακόμη φοιτητής

Επίσης "ιδιαίτερα μαθήματα" σε παιδιά δημοτικού μέχρι και.....θεολόγοι κάνουν αφού οι απαιτήσεις είναι μικρές και στην ουσία υποκαθιστούν το γονιό που δεν έχει χρόνο να διαβάσει/ελέγξει το παιδί του

• Like 1
Δημοσ.

Οι καθαρίστριες παίρνουν 6 χωρίς δουλειά για το σπίτι (σχεδιασμός μαθήματος, διορθώσεις, σημειώσεις κλπ), χωρίς σπουδές, χωρίς άγχος να μάθει το παιδί, κλπ...έχει ξεφτιλιστεί πραγματικά το θέμα με τα ιδιαίτερα.

• Like 3
Δημοσ.

Για πες Γιαούρτι εσυ που κρατας την πιάτσα σε υψηλο επίπεδο ποσα χρονια εμπειρια εχεις και ποσο κοστολογεις την ωρα;

Εννοειται οτι η τιμη εξαρταται απο διαφορους παραγοντες οσον αφορα τον μαθητή αλλα θεωρω οτι μια νορμάλ τιμη ειναι 7 ευρω την ωρα.

Δημοσ.

Οι καθαρίστριες παίρνουν 6 χωρίς δουλειά για το σπίτι (σχεδιασμός μαθήματος, διορθώσεις, σημειώσεις κλπ), χωρίς σπουδές, χωρίς άγχος να μάθει το παιδί, κλπ...έχει ξεφτιλιστεί πραγματικά το θέμα με τα ιδιαίτερα.

Μόνοι τους το ξεφτίλισαν

Όταν ο καθένας/καθεμιά που ακόμη δεν έχει βγάλει τη σχολή του κολλάει χαρτάκια για ιδιαίτερα με 4-5€/ώρα, αυτό είναι το αποτέλεσμα

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...