nikko_ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Έχει βρει κανείς αξιόλογο - αλλά και οικονομικό- δερμάτινο πορτοφόλι τσέπης που να συνδυάζει τα ακόλουθα: 1. 12 θέσεις για κάρτες (πιστωτικές ή άλλες, δίπλωμα οδήγησης, κτλ). 2. Χαρτονομίσματα (όχι διπλωμένα) 3. Θέση για κέρματα 4. Χώρο για αστυνομική ταυτότητα (ιδανικά με διάφανη πρόσοψη, αλλά όχι απαραίτητα). και το οποίο να μην μετατρέπεται σε μπόγο όταν έχει όλα τα παραπάνω μέσα ; Δηλαδή να διατηρεί έστω και σχετικά την φόρμα του. Έχω δει τα bellroy, αλλά εκτός του ότι είναι πανάκριβα πρέπει να βάλεις 2-3 κάρτες σε κάθε θέση για να φτάσεις το όριο, κάτι που δεν βολεύει.
alex_000 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 ότι και να πάρεις με αυτά που θες να βάλεις μέσα θα γίνει μπόγος ευκαιρία να δείξω την carbon-leather πορτοφολάρα που τσίμπησα από το Παρίσι. 1
splash18 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 ανεβασε μας μια φωτο να δουμε πως είναι αυτό το πορτοφολι που βρηκες
nikko_ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 ότι και να πάρεις με αυτά που θες να βάλεις μέσα θα γίνει μπόγος Συμβιβάζομαι με την έλλειψη θέσης για κέρματα. Αλλά μέχρι εκεί. Καμιά ιδέα ; ανεβασε μας μια φωτο να δουμε πως είναι αυτό το πορτοφολι που βρηκες Αν το είχα βρει δεν θα ρώταγα Αν εννοείς τα bellroy, ψάξε τα, θα βρεις αρκετά video στο youtube.
tony81 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Αν πας σε ένα συνοικιακό με δερμάτινα είδη θα βρεις μεγάλη ποικιλία κ με κάνα 40αρι
alex_000 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Συμβιβάζομαι με την έλλειψη θέσης για κέρματα. Αλλά μέχρι εκεί. Καμιά ιδέα ; Όχι, 12 κάρτες είναι τραγικά πολλές για εμένα, άσε και μερικές σπίτι. Επίσης η Ελληνική ταυτότητα και το παλιό δίπλωμα θέλουν κάψιμο, δεν κουβαλιούνται σε πορτοφόλι. 1
tony81 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Βασικά για μένα λίγο ανάποδα, αν σε προβληματίζει το μέγεθος δεν παίρνεις πορτοφόλι...
nikko_ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι, 12 κάρτες είναι τραγικά πολλές για εμένα, άσε και μερικές σπίτι. Επίσης η Ελληνική ταυτότητα και το παλιό δίπλωμα θέλουν κάψιμο, δεν κουβαλιούνται σε πορτοφόλι. Ταξιδεύω πολύ, εντός και εκτός ελλάδος, και δεν γίνεται να μην τις έχω μαζί. Το δίπλωμα είναι μία από τις 11-12 κάρτες, δεν είναι το παλιό. Για την ταυτότητα δεν μπορώ -ακόμη- να κάνω κάτι.... Βασικά για μένα λίγο ανάποδα, αν σε προβληματίζει το μέγεθος δεν παίρνεις πορτοφόλι... Αλλά τι ???
warlock9_0 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 έχω τέτοιο που λες, όπως σου είπανε, πήγαινε σε συνοικιακό κατάστημα με δερμάτινα νομίζω 30 το είχα πάρει
vrwmiaris Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Έχει κάτι ωραία καστορ, από αστραλια, αλλά τσιγκουνεύτικα τα 22 ευρώ.χρησιμοποιώ ένα που έχω εδώ και 17 χρόνια, ένα στρατιωτικό
mylo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 12 θέσεις για πιστωτικές είναι πολλές. για την ταυτότητα δεν μπορεις να κάνεις κάτι όταν πρέπει να την έχεις πάνω σου. πάντως αν βρειτε κάτι δώστε λινκ με ενδιαφέρει και εμένα.
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Οι 12 θεσεις για καρτες ειναι παρα πολλες και λιγο δυσκολο να το πετυχεις. Δεν ειναι ακατορθωτο ομως. Εννοειται δεν υπαρχει περιπτωση να εχει θεση για κερματα με αυτες τις προδιαγραφες. Απλως κοιτα τι συμβαινει. Ολα αυτα που θελεις να βαλεις μεσα στο πορτοφολι θα το κανουν αναγκαστικα μπογο. Οποτε θα ζοριζονται οι ραφες κλπ. Απο τη στιγμη που θελεις να ειναι οικονομικο, θα ειναι κατωτερης ποιοτητας δερμα, οποτε σημαινει πως θα ξεχειλωσει γρηγορα και ενδεχομενως θα σκιστει. Κατατα γιατι δεν παιρνεις απλα μια καρτοθηκη για τις καρτες σου και ενα απλο πορτοφολι για την ταυτοτητα και τα χρηματα? ΕΔΙΤ: Η μαρκα που εχει ακριβως αυτο που θελεις ειναι η Piquadro η οποια απλα τα σπαει απο θεμα design και ποιοτητας δερματος (το οποιο παλιωνει υπεροχα), αλλα ειναι ακριβη. 2
nikko_ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Κατατα γιατι δεν παιρνεις απλα μια καρτοθηκη για τις καρτες σου και ενα απλο πορτοφολι για την ταυτοτητα και τα χρηματα? ΕΔΙΤ: Η μαρκα που εχει ακριβως αυτο που θελεις ειναι η Piquadro η οποια απλα τα σπαει απο θεμα design και ποιοτητας δερματος (το οποιο παλιωνει υπεροχα), αλλα ειναι ακριβη. Αυτό έχει κάνει και θέλω να δω αν μπορώ να το συμπτύξω. Θα δω και την piquadro αν και φαίνεται να παίζει στα επίπεδα της bellroy. Ευχαριστώ για το tip.
mylo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Αντιγραφο επικυρωμενο δεν ;</p> το επικυρωμένο είχε ισχυει 6 μήνες. πλέον εχει καταργηθει επικύρωση των εγγραφων. νομίζω πως χρειάζεται μονο όταν ειναι για δικαστική χρήση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα