Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άσχετο,αλλά γιατί θέλει κάποιος να πάει στο deepweb εκτός και εάν ψάχνεται για παρανομία & ανωμαλίες (ναρκωτικά,παιδοφιλίες,νεκροφιλίες,όπλα κ.ο.κ.);

Τι έχει που δεν βρίσκεις αλλού;

Δημοσ.

Άσχετο,αλλά γιατί θέλει κάποιος να πάει στο deepweb εκτός και εάν ψάχνεται για παρανομία & ανωμαλίες (ναρκωτικά,παιδοφιλίες,νεκροφιλίες,όπλα κ.ο.κ.);

Δεν υπαρχει αλλος λογος για να μπει καποιος εκει.

Δημοσ.

Για να διακινήσεις classified information, top-secrets κυβερνήσεων κλπ. Πράγμα όχι εξ ορισμού κακό.

Εδώ ένα εισαγωγικό ντοκιμαντέρ, σαφώς όχι αμερόληπτο αλλά ενδιαφέρον. Μία ωρίτσα κρατάει, αξίζει τον κόπο

http://topdocumentaryfilms.com/inside-dark-web/

Δεν έχει το ινσό νήμα σε άλλο section για το dark web? Εκπλήσσομαι

(η φραμπάλα πού χάθηκε; ελπίζω να μην της μπήκαν ιδέες :-D )

• Like 2
Δημοσ.

Ας μην ειχε κλεισει το silkroad 2.0 και καμια 500αρια dark sites, απο το FBI  και θα το εκανες..... :X

Έχει ανοίξει 3.0 αλλά δεν ξέρω αν.

• Like 1
Δημοσ.

I know, but…. πιθανον απο πισω παιζουν feds….. οποτε δεν ειναι και τοσο πολυ trustworthy.  

Αλλοι παλι λενε οτι ειναι safer than 2.0….. 

Θα δειξει……. till the next breach  :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

Abraxas έχει πέσει χου ή δουλεύει; Ξέρουμε;

Aπο οτι θυμαμαι ειχανε πει οτι εκανε reveal τις ip's   :ph34r:

Λογικα up ειναι, μαζι με  Hansa και AlphaBay   :X

• Like 1
Δημοσ.

φραμπάλα αν υπάρχουν "αποτελέσματα" για σένα στο deep web...άσχημα τα πράγματα....

Δεν υπαρχει αλλος λογος για να μπει καποιος εκει.

Ρε σεις κουλουβάχατα τα λέτε, είμαστε και τεχνολογικό forum πανάθεμα μας. Έχετε μπουρδουκλώσει το Dark Web με το Deep Web.

Στο Deep Web μπορεί να βρίσκεται κάτι τόσο underground, επικίνδυνο και edgy όσο μια συνταγή για σουτζουκάκια που έχει πει στο Google να μην το crawlάρει. Hard stuff δηλαδής.

Από την άλλη στο Dark Web, ναι βρίσκει κανείς όπλα, πουτάνες, ναρκωτικά κι ανωμαλία αλλά μη γιαγιαδίζουμε σα γεροντοκόρες το '90. Επίσης βρίσκει whistleblowers και πειραματικές τεχνολογίες για κρυπτογράφηση/ανωνυμία.

• Like 4
Δημοσ.

Ρε σεις κουλουβάχατα τα λέτε, είμαστε και τεχνολογικό forum πανάθεμα μας. Έχετε μπουρδουκλώσει το Dark Web με το Deep Web.

Στο Deep Web μπορεί να βρίσκεται κάτι τόσο underground, επικίνδυνο και edgy όσο μια συνταγή για σουτζουκάκια που έχει πει στο Google να μην το crawlάρει. Hard stuff δηλαδής.

Από την άλλη στο Dark Web, ναι βρίσκει κανείς όπλα, πουτάνες, ναρκωτικά κι ανωμαλία αλλά μη γιαγιαδίζουμε σα γεροντοκόρες το '90. Επίσης βρίσκει whistleblowers και πειραματικές τεχνολογίες για κρυπτογράφηση/ανωνυμία.

Φταίνε τα ψιψιψίνια που δεν κολλάνε με τα κοκοκόψαρα για αυτό δεν τα κατέχουμε.

Άσε που είναι και του Σατανά τούτα τα μπλιμπλίκια.

• Like 3
Δημοσ.

what???

πφφφ δεν καταλαβαίνω τι λέτε

ούτε καν ήξερα το deep web

εννοώ ότι μέσα σε αυτά τα χρόνια έχω κάνει αιτήσεις και έχω δουλέψει σε δημόσιους φορείς και στο google φαίνονται μόρια, αποτελέσματα μου κλπ

αλλά όχι όλα

στο diavgeia αν πατήσω το όνομα μου θα βγάλει όλα τα αρχεία που περιέχουν το όνομα μου ή μπα;

Δημοσ.

Ποιος θέλεις να τα γκουγκλάρει και να τα βρίσκει; Ο υποψήφιος εργοδότης;

Ο καλύτερος τρόπος να διαφημίσεις τον εαυτό σου είναι να φτιάξεις εσύ μια σελίδα για τον εαυτό σου όπου θα περιλαμβάνεις ό,τι λινκς και πληροφορίες θέλεις.

Ακόμα και από το dark web άμα έχεις κάτι καλό :devil:

Δημοσ.

Εγώ θέλω να τα γκουγκλάρω.Πχ τώρα θέλω να βρω μια μοριοδότηση μου του 2012.Ε πώς θα το βρω.

εντωμεταξύ τώρα είδα ότι η ξανθιά στον Αστερίξ λέγεται Φαλμπάλα κι όχι Φραμπάλα. :shock:

Δημοσ.

I know, but…. πιθανον απο πισω παιζουν feds….. οποτε δεν ειναι και τοσο πολυ trustworthy.  

Αλλοι παλι λενε οτι ειναι safer than 2.0….. 

Θα δειξει……. till the next breach  :ph34r:

Abraxas έχει πέσει χου ή δουλεύει; Ξέρουμε;

Aπο οτι θυμαμαι ειχανε πει οτι εκανε reveal τις ip's   :ph34r:

Λογικα up ειναι, μαζι με  Hansa και AlphaBay   :X

μα κανένα πια;

Εσείς οι δυο κάτι ύποπτο ψάχνετε...

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...