Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βιντεο αποκεφαλισμου απο τον ISIS θεωρεις οτι ειναι υλικο που θα επρεπε να αφαιρεθει?

ναι, από τα πρωτοσέλιδα του cnn , του bbc και όλων των δυτικών media :P

Το deep μας μάρανε.

Δημοσ.

Εσύ τι θεωρείς; :)

Εσυ τι θεωρεις? ^^

Στα σοβαρα, η δικη μου απαντηση ειναι στην υπογραφη μου, αναλλοιωτη 9 χρονια τωρα.

"Αν η γνωση μπορει να προκαλεσει προβληματα, δεν ειναι η αγνοια που θα μας βοηθησει να τα λυσουμε"

Hopeless δεν εχεις αδικο, αλλα τα πρωτοσελιδα, αφενος εχουν πιξελ αφετερου εχουν λιγοτερη πληροφορια απο το 5% του "εκει εξω".

• Like 1
Δημοσ.

Εσυ τι θεωρεις? ^^

Στα σοβαρα, η δικη μου απαντηση ειναι στην υπογραφη μου, αναλλοιωτη 9 χρονια τωρα.

"Αν η γνωση μπορει να προκαλεσει προβληματα, δεν ειναι η αγνοια που θα μας βοηθησει να τα λυσουμε"

Hopeless δεν εχεις αδικο, αλλα τα πρωτοσελιδα, αφενος εχουν πιξελ αφετερου εχουν λιγοτερη πληροφορια απο το 5% του "εκει εξω".

Όσα αναφέρθηκαν δεν τα λες και "γνώση" πάντως (κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον)

Δημοσ.

Όσα αναφέρθηκαν δεν τα λες και "γνώση" πάντως (κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον)

να εγώ ας πούμε έμαθα από το ποστ του άδωνη το two girls one cup

πολύ χρήσιμη γνώση για την μετέπειτα πορεία της ζωής μου.

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ δεν το έχω μάθει και υποπτεύομαι πως ούτε και θα ήθελα...:)

• Like 2
Δημοσ.

Και το rotten που έγραψε ο Lucifer ήταν αηδιαστικό

Τόσο παλιό site που είχα ξεχάσει πως το λένε

Δημοσ.

Εμαθες τα γουστα του Αδωνη ^^

Τρια δευτερολεπτα στο ιστορικο του καθενος περισσοτερη πληροφορια απο 2 δεκαετιες καθημερινης τριβης ανακαλυψα εγω.

Δημοσ.

Και το rotten που έγραψε ο Lucifer ήταν αηδιαστικό

Τόσο παλιό site που είχα ξεχάσει πως το λένε

Κάτι τέτοια site δεν έχουν λόγο ύπαρξης για μένα. Αυτό εννοώ να υπάρχει ένας έλεγχος στο ίντερνετ. (Γνώση δεν το λες πάντως!)

• Like 1
Δημοσ.

Εμαθες τα γουστα του Αδωνη ^^

Τρια δευτερολεπτα στο ιστορικο του καθενος περισσοτερη πληροφορια απο 2 δεκαετιες καθημερινης τριβης ανακαλυψα εγω.

*μπήκα στο ιστορικό με άγχωσες*

• Like 1
Δημοσ.

(Γνώση δεν το λες πάντως!)

Παιδια, γνωση δεν εννοω να μαθεις οτι υπαρχει το cups. Ουτε εννοω γνωση να μαθεις να σφαζεις.

Ειναι αλλο να ακους "σφαγιαστηκαν 10 ατομα απο τον ISIS" κι αλλο να βλεπεις βιντεο γυναικας να σκονταφτει, να αποκαλυπτεται η ΓΑΜΠΑ της και να βγαζουν το μπαλτα εκει μπροστα. Ειναι αλλο να ακους οτι σφαζουν αγελαδες κι αλλο να βλεπεις ψυχοπαθεις να χειριζονται μαχαιρια και να βασανιζουν γιατι εχει πλακα.

Επισης κι ο Snowden παρανομο, κατακριτεο και "επικινδυνο" υλικο ανεβασε.

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι τέτοια site δεν έχουν λόγο ύπαρξης για μένα. Αυτό εννοώ να υπάρχει ένας έλεγχος στο ίντερνετ. (Γνώση δεν το λες πάντως!)

Και η Αμερική ήθελε έλεγχο στο ιντερνετ με SOPA και PIPA αλλά πήρε το δεύτερο

Δημοσ.

Και η Αμερική ήθελε έλεγχο στο ιντερνετ με SOPA και PIPA αλλά πήρε το δεύτερο

Δεν αντιλέγω, απλά τη γνώμη μου λέω :)

Παιδια, γνωση δεν εννοω να μαθεις οτι υπαρχει το cups. Ουτε εννοω γνωση να μαθεις να σφαζεις.

Ειναι αλλο να ακους "σφαγιαστηκαν 10 ατομα απο τον ISIS" κι αλλο να βλεπεις βιντεο γυναικας να σκονταφτει, να αποκαλυπτεται η ΓΑΜΠΑ της και να βγαζουν το μπαλτα εκει μπροστα. Ειναι αλλο να ακους οτι σφαζουν αγελαδες κι αλλο να βλεπεις ψυχοπαθεις να χειριζονται μαχαιρια και να βασανιζουν γιατι εχει πλακα.

Επισης κι ο Snowden παρανομο, κατακριτεο και "επικινδυνο" υλικο ανεβασε.

Άρα συμφωνούμε ότι κάποια πράγματα δεν θα έπρεπε να μπορείς να τα βρεις στο ίντερνετ;

Δημοσ.

Άρα συμφωνούμε ότι κάποια πράγματα δεν θα έπρεπε να μπορείς να τα βρεις στο ίντερνετ;

Για μένα όχι (και φαντάζομαι συμφωνεί ο Praetorianos)

Σε αντίστοιχη λογική τα μαχαιροπήρουνα δεν θα έπρεπε να υπάρχουν στο σπίτι επειδή μπορούν να σφαχτούν οι οικογένειες

Δημοσ.

Αυτο πως προεκυψε? Damn it, για το ακριβως αντιθετο στοχευα

Ναι σε ολα του triapoulakia

• Like 1
Δημοσ.

Για μένα όχι (και φαντάζομαι συμφωνεί ο Praetorianos)

Σε αντίστοιχη λογική τα μαχαιροπήρουνα δεν θα έπρεπε να υπάρχουν στο σπίτι επειδή μπορούν να σφαχτούν οι οικογένειες

Δεν βρίσκω να έχει σχέση το παράδειγμα με τα μαχαιροπήρουνα...μιλάμε για αρρωστημένες εικόνες και πράξεις. Αυτά λέω ότι δεν θα έπρεπε να μπορούσες να βρεις στο ίντερνετ. Το ίντερνετ σχεδιάστηκε να είναι κάτι άλλο, απλά το ξεφτιλίσαμε κι αυτό... :) (αναφέρομαι σε αυτά που συζητάμε εδώ, όχι συνολικά στο ίντερνετ)

Αυτο πως προεκυψε? Damn it, για το ακριβως αντιθετο στοχευα

Ναι σε ολα του triapoulakia

Χαχα! Δεν πειράζει, απλά διαφωνούμε μάλλον :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...