Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Τον τελευταίο καιρό έχω σπαστεί αρκετά με τις ταχύτητες ιντερνετ που πιάνω...

Έχω ΟΤΕ 24αρι και πιάνω μόλις 7.Βέβαια για τα Ελληνικά δεδομένα και για μερικούς που βλέπω να πιάνουν 3-4 μπορεί να θεωρηθεί καλό.

Το θέμα ειναι όχι τόσο η σύνδεση αλλά το ότι νιώθω λίγο μακάκας να πληρώνω 24αρι και να πιάνω τόσο χαμηλή σύνδεση.

Έχω βέβαια και ΟΤΕ TV με σύνδεση internet όχι δορυφόρου οπότε τρώει και από εκεί αλλά και πάλι και να την κλείσω φτάνω τα 9 με το ζόρι.

Η περιοχή που μένω (Αθήνα κέντρο,Άγιος Παντελεήμονας) είναι αρχαία και μόλις έμαθα ότι ο ΟΤΕ επιτέλους έβαλε VDSL αμέσως χάρηκα και έτρεξα (ο βλάκας) να αναβαθμίσω.Ήρθε το νέο ρουτερ και το πάλευα μια ώρα να δω γιατί δεν δουλεύει...Έβλεπα ότι πιάνω 2-3mbbs (στα 50 έτσι) οπότε παίρνω αμέσως τον ΟΤΕ και με τα πολλά μου λένε ότι η περιοχή σας τελικά δεν υποστηρίζει VDSL και θα επιστρέψετε πίσω σε ADSL 24αρι...Με λίγα λόγια ένας κύκλος που μόνο με χρέωσε...

Οπότε με λίγα λόγια είμαι λίγο απελπισμένος...Θα έφευγα από τον ΟΤΕ αλλά από ότι έχω ακούσει όλοι οι ανταγωνιστές "πατάνε" πάνω στις γραμμές του ΟΤΕ οπότε διαφορά δεν θα δω έτσι;

Την Forthnet κοιτάω τελευταία που από ότι ισχυρίζεται έχει δικό της δίκτυο οπότε μπορώ να ελπίζω αν και δεν έχει ακόμα VDSL εδώ που είμαι.

Θα ήθελα να μάθω λοιπόν την γνώμη σας.Αν αλλάξω όντως σε άλλη εταιρία θα δω διαφορά η επειδή πατάνε όλες στον ΟΤΕ θα είμαι στα ίδια;

Και μετά από την τεράστια εισαγωγή να μπω στο κυρίως θέμα.

Διάβασα από forum σε forum ότι αρκετά παιδιά επειδή βρισκόντουσαν σε παλιές πολυκατοικίες με αρχαία καλωδίωση είχαν αργό ιντερνετ και αρκετοί ισχυρίζονται ότι με την αλλαγή την καλωδίωσης το ιντερνετ έστρωσε.Ισχύει κάτι τέτοιο και ποια ακριβώς είναι η διαδικασία;

Μένω σε μονοκατοικία οπότε λογικά μια αλλαγή θα είναι πιο εύκολη από ότι σε μια πολυκατοικία.

Θα δω καμία διαφορά αν όντως αλλάξω καλωδίωση; 

Δημοσ.

Αν ειναι παλια η πολυκατικια σου, λογικα θα εχεις ενα μικρο κερδος αλλα πιστευω οτι μεγαλυτερη σημασια εχει η αποσταση μεταξυ εσενα και του "κουτιου" του οτε.

Δημοσ.

Αρχικά ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

Το κουτί του ΟΤΕ είναι στον ακριβώς κάτω δρόμο...Δε ξέρω αν θεωρείτε πολύ μακριά.

Όταν λέμε μικρός κέρδος πόσο μικρό;Γιατί για 1-2mbbs καλύτερα να μην μπω καν στον κόπο

Δημοσ.

Δεν ειναι σίγουρο οτι παίρνεις απο εκείνο το κουτί του οτέ.

Γράψε μια τα στατιστικά της γραμμής,τα βρίσκεις στο μενού του μόντεμ.

Δημοσ.

στις παλιες πολυκατοικιες  η καλωδιωση ειναι τοσο χαλια που μπορουσε καποιος να παει στο κεντρικο πινακα και να κλεβει

αρα.......ελεγχος στη διαδρομη απο το κουτι  και πως φτανει στο διαμερισμα , αμεση αλλαγη καλωδιωσης  βασικα να γινει αμεσα

Μην το αφηνεις γιατι εχω περασει τα πανδεινα σε παλια πολυκατοικια Ηλιουπολη

δεν θα φτασεις 24 αλλα  ολα φταινε....ξεκινα απο τα απλα και μετα οτυς ζαλιζεις καθε μερα οτι δεν εχεις τη ταχυτητα η κοντα τη ταχυτητα 

που υποσχονται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...