Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πιο λογικό είναι τελικά χαρακτηριστικά το 2019 και όχι παραγωγή/κυκλοφορία. 

Πολύ ριψοκίνδυνες κινήσεις για μένα. Μια εταιρία ηλεκτρονικών προιόντων να ξανοίγεται σε μια τόσο άκυρη αγορά. Σαν να θέλουν να το φάνε το κεφάλι τους...

Καλύτερα να έσπρωχναν όλα αυτά τα λεφτά σε παραιτέρω ανάπτυξη των προιόντων που κυκλοφορούνε ήδη. Πχ ένα iphone/macbook/ipad με μπαταρία που θα κρατούσε μια βδομάδα, θα ταρακουνούσε για τα καλά τα νερά της συγκεκριμένης βιομηχανίας.

Έχει μεγάλο ρίσκο, αλλά και μεγάλο ROI αν πετύχει. Οι αγορές που λες είναι ήδη κορεσμένες.

• Like 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Έχει μεγάλο ρίσκο, αλλά και μεγάλο ROI αν πετύχει. Οι αγορές που λες είναι ήδη κορεσμένες.

Οι αγορές αυτές ναι, είναι κορεσμένες αλλά η θέση της έχει ακόμα αυξητική πορεία. Και όπως είπα πριν, μια νέα τεχνολογία μπορεί να φρεσκάρει άνετα την αγορά.

Η περιπέτεια με το αυτοκίνητο όμως μπορεί και να γίνει η ταφόπλακα τους αν δεν πουλήσουν ή αν παρουσιαστούν διάφορα προβλήματα λόγω απειρίας. Και ας συνεργάζεται με την BMW...

Απλά δεν υπάρχει κανένα περιθώριο λάθους. Οταν αγοράζεις ένα αυτοκίνητο το πρώτο θέμα που τίθεται είναι η ίδια σου η ζωή και το δεύτερο οι οικονομίες σου. Δεν είναι tablet που αν βγάλει πρόβλημα λες δεν πειράζει έχασα λίγα λεφτά, κάτσε να δούμε τι θα κάνουν με το επόμενο...

Επίσης έχουμε συνηθίσει πχ μαζί με την κυκλοφορία νέου iphone και από ένα μικρό "σκάνδαλο" σχετικά με κάποιο μηχανικό ελλάτωμα. Άσχετα με το πόσο μεγάλο είναι, τα media φροντίζουν να το κάνουν πρώτο θέμα. Παρόλα αυτά ο κόσμος παίρνει χαλαρά την κατάσταση και οι πωλήσεις δεν επηρρεάζονται. Φαντάσου να γίνει κάτι τέτοιο με ένα αυτοκίνητο όμως. Δεν νομίζω να είναι πολλοί αυτοί που θα ρισκάρουν... Άλλο να ακούσεις ότι το νέο iphone είναι πιο ευπαθές κατασκευαστικά από τα υπόλοιπα τηλέφωνα και άλλο να το ακούσεις για ένα αυτοκίνητο.

Εν πάσει περιπτώσει, εγώ πιστεύω ότι στη συγκεκριμένη αγορά θα πρέπει να δουλεύουν όλα τέλεια εξ'αρχής για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του αγοραστή. Εδώ μιλάμε για οικονομική επένδυση και σωματική ακεραιότητα, όχι για συσκευές που τις αλλάζεις ανα δυο χρόνια.

Δημοσ.

Οι αγορές αυτές ναι, είναι κορεσμένες αλλά η θέση της έχει ακόμα αυξητική πορεία. Και όπως είπα πριν, μια νέα τεχνολογία μπορεί να φρεσκάρει άνετα την αγορά.

Η περιπέτεια με το αυτοκίνητο όμως μπορεί και να είναι η ταφόπλακα τους αν δεν πουλήσουν ή αν παρουσιαστούν διάφορα προβλήματα λόγω απειρίας. Και ας συνεργάζεται με την BMW...

Απλά δεν υπάρχει κανένα περιθώριο λάθους. Οταν αγοράζεις ένα αυτοκίνητο το πρώτο θέμα που τίθεται είναι η ίδια σου η ζωή και το δεύτερο οι οικονομίες σου. Δεν είναι tablet που αν βγάλει πρόβλημα λες δεν πειράζει έχασα λίγα λεφτά, κάτσε να δούμε τι θα κάνουν με το επόμενο...

Επίσης έχουμε συνηθίσει πχ μαζί με την κυκλοφορία νέου iphone και από ένα μικρό "σκάνδαλο" σχετικά με κάποιο μηχανικό ελλάτωμα. Άσχετα με το πόσο μεγάλο είναι, τα media φροντίζουν να το κάνουν πρώτο θέμα. Παρόλα αυτά ο κόσμος παίρνει χαλαρά την κατάσταση και οι πωλήσεις δεν επηρρεάζονται. Φαντάσου να γίνει κάτι τέτοιο με ένα αυτοκίνητο όμως. Δεν νομίζω να είναι πολλοί αυτοί που θα ρισκάρουν... Άλλο να ακούσεις ότι το νέο iphone είναι πιο ευπαθές κατασκευαστικά από τα υπόλοιπα τηλέφωνα και άλλο να το ακούσεις για ένα αυτοκίνητο.

Εν πάσει περιπτώσει, εγώ πιστεύω ότι στη συγκεκριμένη αγορά θα πρέπει να δουλεύουν όλα τέλεια εξ'αρχής για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του αγοραστή. Εδώ μιλάμε για οικονομική επένδυση και σωματική ακεραιότητα, όχι για συσκευές που τις αλλάζεις ανα δυο χρόνια.

Δεν εχεις αδικο σε οσα λες ,εχω και  εγω παρομοιους ενδοιασμους σχετικα με το εγχειρημα .Αλλα ας μην βιαζομαστε να το καταδικασουμε  υπαρχουν εξειδικευμενα τμηματα  ερευνας αγορας που  ασχολουνται με αυτο ,προφανως και εχουν  δει περιθωριο κερδους .

Αλλωστε δεν θα το επιχειρησει μονη της αυτονομη αλλα σε συνεργασια με εναν κολοσσο της αυτοκινητοβιομηχανιας ας περιμενουμε και θα κρινουμε οταν ερθει η ωρα .

Οι κινησεις  μεχρι τωρα της Apple  μας  δινουν το δικαιωμα να ειμαστε αισιοδοξοι , δεν ειναι τυχαια νουμερο 1 εταιρεια σε κεφαλοποιηση στον πλανητη .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...