sb89 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Καπνίζω 1 (2ο σπάνια) τσιγάρο την ημέρα το πρωί με τον καφέ μου και παίρνω πακέτο όμως τα τσιγάρα αφού ανοίξω το πακέτο μετά από 3-4 μέρες είτε παίρνουν υγρασία και υγραίνονται είτε ξεραίνονται με αποτέλεσμα το πακέτο να είναι για πέταμα αφού αλλάζει πολύ η γεύση και δεν μου αρέσει.. Τι προτείνετε να κάνω; Ρώτησα για ταμπακιέρες ή καμιά θήκη αλλά μου είπαν πως δεν αλλάζει τίποτα..
MikeJ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Νομιζα ότι μόνο εγώ καπνιζω έτσι μόνο με τον πρωινό καφέ... (εντάξει καπνιζω γενικά με καφέ και ποτό αλλά τις περισσότερες μέρες μόνο ένα πρωινό καφέ πινω οπότε...) Πιστευα ότι τα έτοιμα τσιγάρα δεν παθαινουν κάτι αφού είναι ήδη ξερα σε αντίθεση με το καπνό στριφτου που ξεραινεται και μία λύση είναι για μεγάλες ποσότητες να διατηρείται σε αεροστεγες σακουλα στο ψυγείο. Στη περίπτωση σου θα πρότεινα απλά κάποιο σακουλακι που να κλείνει αεροστεγως και να το κρατας εκεί διαρκώς σε κάποιο μέρος χωρίς υγρασία κλπ. Ανοιγεις παιρνεις ένα και το ξανακλεινεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα