Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, πέρασα στο ΤΕΙ Αθήνας, μηχανικός πληροφορικής, και έχω αγχωθεί με την εγγραφή. Έκανα την ηλεκτρονική διαδικασία, έστειλα τα δικαιολογητικά αφού προσπάθησαν να τα πάνε αυτοπροσώπως οι δικοί μου και βρήκαν κλειστό το ίδρυμα με κατάληψη (mothef***ers) αλλά τώρα είδα ότι θέλει και πιστοποιητικό γέννησης για τους άντρες, επειδή για λόγους, fuck logic που λεν και στο χωριό μου, το οποίο το γράφει στη σελίδα του ΤΕΙ Αθηνών και όχι στη σελίδα του Τμήματος πληροφορικής αλλά ούτε και στην βεβαίωση που εκτύπωσα μετά την εγγραφή. Οπότε τώρα τι κάνουμε; Επίσης, μέχρι τις 28 είναι η προθεσμία εγγραφών, αλλά αφού έχουνε κατάληψη (motherf***ers θέλω να σπουδάσω), τι θα γίνει αν δεν λάβουν τα έγγραφα μέχρι τότε; Τα μαθήματα λένε για 28 από τη γραμματεία, και ορισμένες ανακοινώσεις λένε 5 οκτώβρη λόγω της κατάληψης, να και το έγγραφο που λέει για το πιστοποιητικό γέννησης.

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από ότι κατάλαβα είσαι από άλλη πόλη και τα στέλνεις τα δικαιολογητικα. Νομίζω ισχύει η ημερομηνία αποστολής όχι το πότε θα φτάσουν οπότε μέχρι τότε μπορείς να τα στείλεις. Πέρα από αυτο, με καταλήψεις, διαδηλώσεις κ ότι τέλος πάντων δημιουργεί πρόβλημα στην λειτουργία της σχολής κ κλείνει τότε το αντιμετωπίζουν με παρατασεις...Πολύ δύσκολα θα έχεις κάποιο πρόβλημα...

(Πάρε τα χαρτιά σου και προχωρα, άσε τους γονείς; ) )

Δημοσ.

Καλησπέρα, πέρασα στο ΤΕΙ Αθήνας, μηχανικός πληροφορικής, και έχω αγχωθεί με την εγγραφή. Έκανα την ηλεκτρονική διαδικασία, έστειλα τα δικαιολογητικά αφού προσπάθησαν να τα πάνε αυτοπροσώπως οι δικοί μου και βρήκαν κλειστό το ίδρυμα με κατάληψη (mothef***ers) αλλά τώρα είδα ότι θέλει και πιστοποιητικό γέννησης για τους άντρες, επειδή για λόγους, fuck logic που λεν και στο χωριό μου, το οποίο το γράφει στη σελίδα του ΤΕΙ Αθηνών και όχι στη σελίδα του Τμήματος πληροφορικής αλλά ούτε και στην βεβαίωση που εκτύπωσα μετά την εγγραφή. Οπότε τώρα τι κάνουμε; Επίσης, μέχρι τις 28 είναι η προθεσμία εγγραφών, αλλά αφού έχουνε κατάληψη (motherf***ers θέλω να σπουδάσω), τι θα γίνει αν δεν λάβουν τα έγγραφα μέχρι τότε; Τα μαθήματα λένε για 28 από τη γραμματεία, και ορισμένες ανακοινώσεις λένε 5 οκτώβρη λόγω της κατάληψης, να και το έγγραφο που λέει για το πιστοποιητικό γέννησης.

Welcome to the club αν και απόφοιτος πλέον.

Από οτι ενημερώνομαι σε κάποιες ιστοσελίδες φοιτητών, υπάρχει κατάληψη εδώ και ημέρες, οπότε λογικά δεν λειτουργεί τίποτα εκεί. Αν θες να ενημερωθείς πότε θα ανοίξει βρες κάποια σελίδα με φοιτητές.

Δημοσ.

στειλτο με συστημένο να είσαι καλυμένος ως προς της ημερομηνίες και με το καλό όταν ανοιξουν πας και ρωτας αν το λάβανε και αν ολα ειναι οκ

Δημοσ.

Εγώ θέλω να διαγραφώ απο τη σχολή για να γραφτώ σε πανεπιστήμιο. Αν δεν δώσουν παράταση τί θα κάνω;

Αυτά είναι. Και άλλα άτομα παίζει να χάσουν σχολή από αυτή την κατάσταση :(

Δημοσ.

Ελλάδα: η χώρα όπου καταλαμβάνεται ένα δημόσιο κτίριο, στερείται η γνώση και η μάθηση από χιλιάδες φοιτητές και πετιούνται στο καλάθι των αχρήστων χιλιάδες πληρωμένες εργατοώρες για τα δικαιώματα ενός τρομοκράτη. Και δεν ασχολείται ούτε η αστυνομία ούτε κάποιος εισαγγελέας. Fuck logic.

Το πιο ανησυχητικό από όλα είναι ότι όλη αυτή η κατάσταση δημιούργειται από νέα παιδιά που υποτίθεται θα αλλάξουν τη χώρα. Σκατά στα μούτρα μας.

• Like 17
Δημοσ.

btw:

Μου εξηγει καποιος πιο ειναι το ολο θεμα της καταληψης? Δεν ειχε ληψει το θεμα περυσι μετα τα καραγκιοζιλικια και τα show σε Βουλη και συνταγμα ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υποτίθεται δεν του δίνουν άδεια πάλι, κάτι τέτοιο.

Εδώ αναφέρουν τους ηλίθιους λόγους τους.

http://www.foititikanea.gr/%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%B9/%CF%84%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1%CF%82/4260-%CF%84%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1%CF%82-10%CE%B7-%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%B7%CF%88%CE%B7

Δεν πρόκειται όμως να το αφήσω έτσι, έχω οικονομικό συμφέρον και δεν θα αφήσω κανέναν μπαχαλάκια να με κάνει να χάσω την εγγραφή για έναν ληστή.

Επεξ/σία από Silverage
  • Like 1
Δημοσ.

Θέλουν σφαλιάρες, ανρχικοί my ass. Να πάνε να διαμαρτυρηθούν στους δρόμους που μου κάναν κατάληψη το ΤΕΙ, νεάτερνταλ.

Δημοσ.

Εαν δε του δίνουν αυτό που δικαιουται με νόμο έχει δίκιο (με το ποια μεσα το ζηταει είναι αλλο θεμα). Το αν εχει υλικοτεχνικά προβληματα το κράτος δε πρεπει να του στερει κάτι.

Οι ευαισθητοι που βρισκονται να κανουν καμία ατραξιον με μπαλονια και άλλα καραγκιοζολίκια?

Δημοσ.

οποιος εχει περασει εστω και μιση μερα απο σχολη ξερει πολυ καλα πως οι καταληψεις γινονται συνηθως απο ρεμαλια συνταξιουχους ή τουριστες φοιτητες που και θελουν να γλιτωσουν την εξεταστικη αλλα και να πιστεψουν την ηλιθια φαντασιωση τους οτι ειναι μαχητες,αγωνιστες,μπατμεν κτλ

Θυμαμαι ενα διαστημα η σχολη μου ηταν κλειστη 5 ολοκληρους μηνες(!!!!) για καμποσους μακρυνους πολεμους της δυσης στη μεση ανατολη (ποτε στα υπολοιπα μερη του πλανητη ομως που δεν εμπλεκεται η δυση..) , για τον καρλο τζουλιανι, για το καθε ασχετο με το πανεπιστημιο θεμα. 

Αυτοι που θελουν να αγωνιστουνε στα αληθεια ας ενοχλησουν αυτους που πρεπει στα αληθεια να ενοχλουνε ,κυβερνηση,αστυνομια κτλ, και οχι τους ασχετους που μπηκανε σε μια σχολη στην ελλαδα με την ψευδαισθηση οτι θα σπουδασουν ανενοχλητοι. Αυτοι που δε γουσταρουν την αμερικη αμα εχουν τα κοχονας και δε φορανε γοβες ας πανε εξω απο την αμερικανικη πρεσβεια και να αρχισουν να μουτζουρωνουν τους τοιχους της με σπρευ να δουμε αν μπορουνε να υποστουνε τις συνεπειες. Τελευταια φορα που σε μια συνελευση-τσιρκο που ετυχε να ειμαι ενας φουκαρας ρωτησε ποτε θα ανοιξει η σχολη επειδη θελει να παρει πτυχιο κτλ και αρχισαν ολοι να τον λενε φασιστα, να γιουχαρουν κτλ. 

ΝΑΙ στον αγωνα λοιπον, αλλα στον σωστο αγωνα...

• Like 7
Δημοσ.

Πήρα στην άλλη σχολή που πέρασα και τους είπα για το θέμα της κατάληψης και οτι δεν μπορώ να διαγραφώ.

Μου είπαν μαζί με τα χαρτιά, να στείλω και μια υπεύθυνη δηλωση οτι θα τους πάω τη διαγραφή όταν τελειώσει η κατάληψη.

Για να δούμε. Μόνο μη χάσω τη εγγραφή, θα γίνει χαμός.

Δημοσ.

Μην τους κράζετε γιατί μπορεί κάποια στιγμή να τους χρειαστείτε.

Οι σημερινοί καταληψίες και αιώνιοι φοιτητές είναι οι μελλοντικοί ηγέτες, πολιτικοί και συνδικαλιστές της Ελλάδας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...