Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους

Εχω δει σε εντονο βαθμο οτι πολλοι παντρευονται  η συζουν η ακομα χειροτερα κανουνε και παιδια απο πολυ νωρις. Βλεπω ηλικιες 18-26 χρονων αγορια κοριτσια που η εχουνε παντρευετει η συζουνε η ακομα χειροτερα εχουνε παιδια και ας μην εχουνε κλεισει 1-2 χρονια συμβιωση μεταξυ τους. Mια γνωστη μου ειχε παιδι απο το 1ο γαμο χωρισμενη και πηγε και εκανε και 2ο με αλλον. Φιλοι μου με παιδια το ιδιο πραγμα με παιδια απο νωρις.!!!! 25αρηδες απο απροσεξια. Στο τελος θα την πληρωσουνε τα παιδακια. Προσωπικα 25αρης ειμαι και την καλυτερη δουλεια του κοσμου να ειχα πατερας δεν θα γινομουν για κανενα λογο. Δεν ειναι δυνατον 25αρης να θελει οικογενεια. Πιο πολυ αντρικης φυσεως. Ηθελα να ηξερα τι μυαλα κουβαλανε.... Ακουω αποψεις :)

Υ.Γ Και οι γονεις μου τα ιδια μυαλα ειχανε και 13 χρονια μετα μετανιωσανε πολλα.

• Like 2
  • Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάθε κατάσταση είναι διαφορετική. Ξέρω πχ ζευγάρια που παντρεύτηκαν σε μικρή ηλικία συνειδητά και μετά έκαναν οικογένεια και είναι ακόμα μια χαρά (5 χρόνια μετά και ηλικίες 20-25), και άλλες που προέκυψε εγκυμοσύνη και είναι ακόμα μαζί. Είναι στο τι άνθρωπος είσαι, με ποιον είσαι και τι μυαλά κουβαλάτε. Την πρώτη φορά που αρραβωνιάστηκα ήμουν 20-21 και το διέλυσα επειδή ήθελα να ζήσω λιγουλάκι. Τώρα μερικά χρόνια αργότερα, είμαι πολύ καλά, και δεν έχω καθόλου στο μυαλό μου παιδιά. Κάνα σκυλί ναι :P

• Like 4
Δημοσ.

Εγω οσους ξερω απο ηλικιες 22-26 παντρεμένοι με παιδι εχουν χωρισει μετα το γαμο απλα...

Η μαναδες των γυναικων μεγαλωνουν το εγγονι τους

• Like 3
Δημοσ.

Είναι προνόμιο κάποιος να είναι σοβαρός σήμερα. Παλιά ηταν μέχρι τα 25 πάντρεμα τώρα ισχύειτο αντίθετο κακό δεν είναι. Εγώ διαφωνώ βέβαια με το μότο να πάρει κάποιος τα φύλλα κ τα δέντρα κ να το βαφτίζει ζωή αυτό. Ζωή είναι να έχουμε το μυαλό στο κεφάλι και να μην έχουμε χαρακτήρα από τα λιντλ και να τα φορτώνουμε στους άλλους ενώ ειμαστε λοκωπαιδια..

Από εκεί και πέρα λόγω της παραπάνω κατάστασης λογικό να μην είναι κατασταλαγμενοι οι μικροί για να κάνουν οικογένεια όχι ότι αποκλείεται κιολας..

Υπάρχει μεγαααααλη τρελα εκεί έξω μάγκες προσεχτε...

• Like 1
Δημοσ.

Εγγυημένη αποτυχία. Ελάχιστες "επιτυχημένες" περιπτώσεις είναι απλά εξαιρέσεις που επιβεβαίωνουν τον κανόνα.

Είναι προνόμιο κάποιος να είναι σοβαρός σήμερα. Παλιά ηταν μέχρι τα 25 πάντρεμα τώρα ισχύειτο αντίθετο κακό δεν είναι. Εγώ διαφωνώ βέβαια με το μότο να πάρει κάποιος τα φύλλα κ τα δέντρα κ να το βαφτίζει ζωή αυτό. Ζωή είναι να έχουμε το μυαλό στο κεφάλι και να μην έχουμε χαρακτήρα από τα λιντλ και να τα φορτώνουμε στους άλλους ενώ ειμαστε λοκωπαιδια..

Από εκεί και πέρα λόγω της παραπάνω κατάστασης λογικό να μην είναι κατασταλαγμενοι οι μικροί για να κάνουν οικογένεια όχι ότι αποκλείεται κιολας..

Υπάρχει μεγαααααλη τρελα εκεί έξω μάγκες προσεχτε...

Εγω οσους ξερω απο ηλικιες 22-26 παντρεμένοι με παιδι εχουν χωρισει μετα το γαμο απλα...

Η μαναδες των γυναικων μεγαλωνουν το εγγονι τους

Πριν το Ιnternet και πολυ περισσοτερες δεκαετιες πριν δεν γινοντουσταν αυτα διοτι δεν τους επαιρνε να μιλησει κανεις. Αλλα πλεον εχουνε ξεφυγει. Και να βρεις λογικο 25αρη δεν ξερω.....Προσωπικα τα κορδονια μου δεν ξερω που λεει ο λογος να δεσω θα κανω και παιδια? Καλυτερα να πεσω στην θαλασσα να πνιγω παρα να κανω παιδια και να υποφερουν επειδη εμενα μου την βαρεσε να κανω .. χωρις προφυλαξη η γτ την επαιξα μαγκας η οτι αλλη εκφραση θες. Αποτυχια και παλι αποτυχια για να μην πω εγκλημα

Δημοσ.

Ε για αυτό θεωρώ φυσιολογική ηλικία τα 25.Και τα 30 πολλά είναι για να ξεκινήσεις να κάνεις παιδιά. Το αν έχουν δουλειά για να συντηρήσουν παιδιά είναι άλλο θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Κάπου διάβασα πρόσφατα ότι έκανε προσφυγή στη δικαιοσύνη ένας οικογενειάρχης (δημόσιος υπάλληλος) ώστε να παίρνει κανονικά επιδόματα για 16(!!!) παιδιά.. Πιο φθηνά θα τους έβγαινε μία τηλεόραση σε κάθε γωνιά του σπιτιού.

• Like 1
Δημοσ.

Η πλακα ειναι με αυτους που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα, γεννοβολανε και μετα φταιει η ανεργια, το κρατος και η γερμανια...

Για ολα αυτοι φταινε

• Like 1
Δημοσ.

Οι Γυναίκες ευθύνονται πιο πολύ,εχουν χάσει τα μυαλά τούς τα τελευταία χρόνια και θέλουν να ειναι ντίβες

Δημοσ.

Οι Γυναίκες ευθύνονται πιο πολύ,εχουν χάσει τα μυαλά τούς τα τελευταία χρόνια και θέλουν να ειναι ντίβες

Ενώ εμείς αγνά παιδιά, σταντααααρ 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...