zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Όντως! Πιο "εύκολο" είναι νομίζω να σκοτώσεις κάποιον (λέμε τώρα) πάνω στα νεύρα ή την "κακιά στιγμή" παρά να βιάσεις...δεν υπάρχει κάποια δικαιολογία για τον βιασμό (Δεν στη λέω φίλε Βασίλη, έτσι το βλέπω απλά ) 1
Mikeasdf Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μηπως με το "ξαφνικα" εννοει οτι καποιου μπορει να του "βγει" αυτο το ενστικτο του να γουσταρει να βιασει μια, αλλα να μην εχει περασει ποτε απο το μυαλο του προηγουμενως ? Λεω ενστικτο γιατι ετσι το περιγραφουν συνηθως
kathytherion Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Σώπα κοπέλα μου αν δεν θες να μπεις στην διαδικασία γέννας να βρεις και έναν άνδρα που να μην θέλει να αποκτήσετε παιδί, αν φοβάσαι μην γίνει κάτι να παίρνεις προφυλάξεις και να προσέχεις τον εαυτό σου. Κυριολεκτικά οτι να ναι απαντάς, μήπως απαντάς σε λάθος άτομο. Μήπως αναφέρεσαι στις περιπτώσεις που έχει υπάρξει βιασμός και έχει γίνει κάτι χωρίς την θέληση της γυναίκας? Την περίπτωση να έχει πάθει κάτι ψυχολογικό μια έγκυος γυναίκα σε κανονικό γάμο και ξαφνικά να θέλει να ρίξει το παιδί επειδή έτσι της ήρθε στο κεφάλι την σκέφτηκες? Και μην ακούσω η λογική γυναίκα δεν θα κάνει το ένα και το άλλο και μπλα μπλα. Οχι και δεν έχει λόγο ο άνδρας όταν βρίσκεται σε γάμο για την έκτρωση, μην τρελαθούμε δηλαδή. Δεν σου φταίει σε τίποτα το παιδί που κυοφορείς επειδή έτσι γουστάρεις. Παιζει να απαντησα σε λαθος μυνημα απο κεκτημενη ταχυτητα. Απαντουσα σ αυτον που υπονοησε πως θα πρεπει να χει ο αντρας ισο λογο πανω στη γεννα ενος παιδιου( νομιζω το παλικαρι που θεωρει πως οι γυναικες εχουμε υπερβολικα πολλα προνομια λογω γεννας) Σ αυτο λοιπον, εγω προσωπικα, δε συμφωνω, καθως καλως ή κακως, απο τη στιγμη της συλληψης μεχρι τη γεννα ολο το λουκι το περναει η μητερα, σωματικα και ψυχικα. Οποτε δε γινεται πχ η γυναικα να μην επιθυμει εγκυμοσυνη και επειδη ο αντρας θελει, να κανει αυτη η γυναικα παιδι. Οπως αντιστοιχα ειναι το ιδιο λαθος να θελει η γυναικα παιδι, ο αντρας να μη θελει και αυτη να μην παιρνει προφυλαξεις επιτηδες. Αυτα ειναι βασικες κουβεντες που πρεπει να γινονται αναμεσα στο ζευγαρι. Οπως ειπαν και πιο πανω μετα απο ενα χρονικο διαστημα απαγορευεται η αμβλωση. Η ουσία του post δεν αλλάζει, μπορεί να το αποφασίσει πριν τους 3 μήνες. Αν ειναι οντως επιθυμια της να κανει παιδι, και αν ειναι συνειδητοποιημενη γι αυτο που παει να κανει δε νομιζω να υπαρξουν τετοια απροοπτα. Γι αυτο καλο ειναι να το σκεφτεται ενα ζευγαρι διπλα ή τριπλα πριν βαλει μπρος. Η μάνα μου ήταν 20 και πατέρας μου 22 και είχαν ήδη έμενα και τον αδερφό μου. 19 χρόνια αργότερα, παρόλα τα όλα προβλήματα που είχαμε, είμαστε μαζί χωρίς χωρισμούς και διαζύγια. Η μανα μου 20, ο πατερας 32 και ειχε ηδη το μεγαλο μου αδερφο. 32 χρονια μετα και σπανια βλεπω τοσο αγαπημενο ζευγαρι. Καταρχήν για τι περιπτώσεις αναφέρεσαι. Να είμαι σε κανονικό γάμο και να συμβεί αυτό; Να πάω με μια οποιαδήποτε χωρίς τις απαραίτητες προφυλάξεις και να την αφήσω έγκυο; Να με πιάσει κάτι και να βιάσω καμιά κοπέλα και να μείνει έγκυος; Εγώ στα παραπάνω post μιλάω για την πρώτη περίπτωση και οτι να θέλει η μάνα και οτι και να μου συμβεί σε εμένα από την στιγμή που θα μείνει έγκυος το παιδί πρέπει να γεννηθεί και να κόψω τον λαιμό μου και θα κινήσω ουρανό και γη για να μεγαλώσω το παιδί μου εγώ όσο ποιο καλά μπορώ. Το ίδιο κανονικά πρέπει να κάνω και στην 2η περίπτωση και το ίδιο πρέπει να κάνει και η κοπέλα, γιατί αν δεν το κάνω δεν είμαι άντρας αλλά ανεύθυνη αδερφή και δεν μας φταίει το παιδάκι επειδή δεν πρόσεχα ούτε εγώ ούτε η κοπέλα κατά την σεξουαλική επαφή. Στην 3η περίπτωση πάλι το ίδιο πρέπει να κάνω αλλιώς να παω να αυτοκτονήσω. Τα παραπάνω τα λέω για τον εαυτό μου, στην 1η περίπτωση πάντα πρέπει να έχει λόγο ο άνδρας, στις άλλες 2 αν δεν το θέλει το παιδί ούτε ο άνδρας που μπορεί να έχει εξαφανιστεί και 1002 πράγματα ούτε η γυναίκα ας προχωρήσει σε έκτρωση. Σορρυ αλλα σε αυτες τις περιπτωσεις μονο στην πρωτη περιπτωση εντος γαμου μπορει να αποφασισει ο αντρας. Στη δετερη περιπτωσγ που ειναι ενα φλερτακι/σεξακι, αν δεν θελει ο ενας , αμβλωση. Στην περιπτωση βιασμου, αν θελει η γυναικα κρατει το παιδι, αν κ δεν το συνιστω Αν και... Σε περιπτωση βιασμου αν ο αλλος διεκδικουσε δικαωματα για το παιδι θα ειχε να λυσει αλλα προβληματα, οπως δικαστηρια, καταδικασμο και ,σε περιπτωση που την εβγαζε ετσι, αυτοδικια. Οποτε δεν νομιζω να χαιροταν πολυ την εμπειρια της πατροτητας...
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 OK, sorry που στην είπα τότε. Για τις περιπτώσεις το είπα και εγώ μόνο στην 1η πρέπει να έχει σίγουρα λόγο ο άνδρας. Μηπως με το "ξαφνικα" εννοει οτι καποιου μπορει να του "βγει" αυτο το ενστικτο του να γουσταρει να βιασει μια, αλλα να μην εχει περασει ποτε απο το μυαλο του προηγουμενως ? Λεω ενστικτο γιατι ετσι το περιγραφουν συνηθως Αυτό εννοώ.
kathytherion Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 OK, sorry που στην είπα τότε. Για τις περιπτώσεις το είπα και εγώ μόνο στην 1η πρέπει να έχει σίγουρα λόγο ο άνδρας. Αυτό εννοώ. No problem. Στην πρωτη περιπτωση υποτιθεται οτι τα χουν μιλησει. Εγω απο πολυ νψρις κατεστην σαφες στο φιλο μου, επειδη ειναι αρκετα μεγαλυτερος μου, πως δεν ειναι στα αμεσα πλανα μου να κανω παιδι και αν μια συο εκατομμυριο προκυψει κατι τετοιο θα κανω διακοπη, ωστε να μαι ενταξει, μη νομιζει αλλα.
doubtful Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 @Βασιλη. Μην μπαινεις στη διαδικασια να εξηγησεις. Δεν χρειαζετε. Ξερουν καλα τι ηθελες να πεις απλα κανουν πως δεν καταλβαινουν για να πεις κατι αλλο απο το οποιο να πιαστουν και να πανε αλλου τη συζητηση, εκει που τους συμφερει.
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Ωχ ασε μας κι εσύ. Ο βιασμός μπορεί να είναι κάτι ξαφνικό δεν είναι ανάγκη να το έχεις προμελετήσει από πριν. Μην το ξαναπείς αυτό.. Τουλάχιστον δημόσια. Ο βιασμός δεν είναι κόψιμο για να σε πιάσει ξαφνικά. Δηλαδή αν ο άλλος έχει προβλήμα στον εγκέφαλο, είναι τρελός ψυχοπαθής και κάτι έχει βρε παιδί μου, δεν υπάρχει πιθανότητα να το κάνει ξαφνικά επειδή έτσι του' ρθε στο κεφάλι; Δεν μιλάω για περιπτώσεις βιαστών κατ' εξακολούθηση. Καταλαβαίνω οτι υπάρχει κάποια λογική σε αυτό που λες αλλά μου είναι λίγο δύσκολο να το πιστέψω οτι αποκλείεται η περίπτωση που λεω. No problem. Στην πρωτη περιπτωση υποτιθεται οτι τα χουν μιλησει. Εγω απο πολυ νψρις κατεστην σαφες στο φιλο μου, επειδη ειναι αρκετα μεγαλυτερος μου, πως δεν ειναι στα αμεσα πλανα μου να κανω παιδι και αν μια συο εκατομμυριο προκυψει κατι τετοιο θα κανω διακοπη, ωστε να μαι ενταξει, μη νομιζει αλλα. Πολύ καλά έκανες και του είσαι εξηγημένη, σου έχει πει και ο ίδιος οτι και αυτός δεν θέλει παιδί;
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτοι θα επρεπε να διωκονται αυταπαγγελτα ,δεν κανω πλακα θα επρεπε να ειναι ποινικο αδικημα αν φερνεις παιδια στον κοσμο χωρις να εχεις αντικειμενικες προυποθεσεις διοτι αυτα δεν τα ρωτησε κανεις αν θελουν να γεννηθουν σε τετοιες δυσκολες καταστασεις. και ο Χιτλερ ανθρωπιστης νομιζε ο,τι ηταν... 1
Iris_89 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Άλλο να υπάρχει πρόβλημα, που στους βιαστές φαίνεται από νωρίς και άλλο ξαφνικά σε μια άλφα ηλικία να ξυπνήσει και να πει "θα βγω και θα βιάσω την πρώτη που θα δω". Διαφορετικό είδος ψυχοπάθειας, μην τα μπλέκουμε.
Iris_89 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Πήγαινε και διάβασε κάνα βιβλίο Ψυχολογίας/Εγκληματολογίας και έλα μετά να πεις "ότι να' ΝΑΙ". Τουλάχιστον πες κάτι, γράψτο σωστά.
doubtful Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 εγω σωστα το γραφω εσυ δεν το γραφεις σωστα.
Yperaspisths Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Σύμφωνα με τα στατιστικά 1 στους 2 γάμους διαλύεται, οπότε δεν νομίζω οτι παιζει ρόλο η ηλικία. Απλά είναι δύσκολο να ζεις με κάποιον επι δεκαετιες. Ο χρόνος και η καθημερινή ρουτίνα δημιουργουν τριβές. Φυσικά είναι δικαίωμα του καθενός να παντρεύεται στα 18 ή στα 88. Και δικαίωμα του να κάνει και 200 παιδιά έχει δεν έχει δουλειά. Ο καθένας να κοιτάει τον εαυτό του και ας αφήσει την κριτική
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Σύμφωνα με τα στατιστικά 1 στους 2 γάμους διαλύεται, οπότε δεν νομίζω οτι παιζει ρόλο η ηλικία. Απλά είναι δύσκολο να ζεις με κάποιον επι δεκαετιες. Ο χρόνος και η καθημερινή ρουτίνα δημιουργουν τριβές. Φυσικά είναι δικαίωμα του καθενός να παντρεύεται στα 18 ή στα 88. Και δικαίωμα του να κάνει και 200 παιδιά έχει δεν έχει δουλειά. Ο καθένας να κοιτάει τον εαυτό του και ας αφήσει την κριτική Αυτό συζητιέται...
Mau-Maus Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 όπως τα λεει ειναι είναι ! όπως και δικαίωμα των παιδιών του είναι να τον κρεμάσουν όταν μεγαλώσουν .. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα