lepaterious Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 έξι χρόνια με έναν άνθρωπο και μαλώσατε μόλις μια φορά? πλάκα κάνεις? εσύ το βρίσκεις φυσιολογικό αυτό? Άγιο άνθρωπο να έχεις για σύντροφο κάτι θα βρεις για να τσακωθείς. δε λέω να παίξεις μπουνιές, αλλά όπως και να το κάνεις το μάλωμα είναι στο πρόγραμμα σε μια σχέση Που το περίεργο ακριβώς? Και εγώ μια από τα ίδια μόνο μια φορά έχουμε τσακωθεί.... Αντί να γκαρίζουμε σαν τα μουλάρια χρησιμοποιούμε λογική στην συζήτηση και επιχειρήματα και όχι φωνές και επιβολή γνώμης. Βέβαια έχει να κάνει και με την μόρφωση κάθε ανθρώπου πρέπει ένα ζευγάρι και οι 2 να είναι μορφωμένοι ώστε να χρησιμοποιούν λογική στο πρόβλημα που προκύπτει. Τώρα αν σφάζεσαι για μικροπράγματα κάτι πάει λάθος. 2
Iris_89 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Ένα έχω να πω πάντως... Όσες ξέρω με παιδί/ά, μου λένε, σχεδόν με ικετεύουν να μην κάνω παιδί. Πως κάθε μέρα είναι ένας άθλος, πάρα πολλές ευθύνες, όλα τους τα λεφτά πηγαίνουν εκεί κτλ κτλ. Και σκέφτομαι (γιατί αν τους τα πω θα θεωρηθώ περισσότερο κακιά απ΄ ότι ήδη είμαι) Γιατί κυρίες μου δεν τα σκεφτόσασταν αυτά πριν? Δεν νοείται άνθρωπος να νομίζει πως ένα παιδί είναι... αξεσουάρ. Ή μήπως νόμιζαν πως θα έχουν την ίδια ζωή με πριν? Και κλείνω με το κορυφαίο που συναντώ κυρίως σε μαμαδοφόρουμ και η πίεση σκαρφαλώνει στο 20. "Τα παιδιά θέλουν μόνο αγάπη" 2
bluesattack Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Συμφωνω με τα 1000 σε αυτο που ειπε ο Φωτης13 οτι για να φερεις παιδι στο κοσμο, αντιστοιχα οπως κανουν για τα υιοθετημενα, πρεπει να εχεις καλες βασεις, σπιτι, δουλεια, οικονομικη ανεση και το βασικοτερο: να ειναι οι γονεις ψυχολογικα καλα. Βλεπω στο συγγενικο μου περιβαλλον τι γινεται. Ειμαστε ανεργοι αλλά οκ μωρε, εφτασε η γυναικα τα 32 και ηρθε η καψα για παιδι. Και μετα τους ταϊζουν οι γονεις και κλαινε που ναι ανεργοι. Ενα γενικο σχεδιο ναι αλλα μην το παρακανουμε ε .Δηλαδη ενταξει, δεν θα περιμενει ο αλλος να φτιαξει το εμπορικο ισοζυγιο η να παρακολουθει τα spreads για να γινει γονιος. Ουτε εχει υπογραψει καμμια συμφωνια με το συμπαν οτι αφου πλεον ειναι τακτοποιημενος δεν μπορει να βρεθει ξαφνικα ανεργος. Γιατι μετα παμε στο αλλο ακρο,οπου μερικοι δεν γουσταρουν ουτε να βλεπουν τους φτωχους, ουτε να συναναστρεφονται με την ''πλεμπα'' .Η κλαιγονται οτι με τα γονικα επιδοματα θα πεσει εξω ο καπιταλισμος 2
idomeneas7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Τώρα αν σφάζεσαι για μικροπράγματα κάτι πάει λάθος. Προετοiμασία για make-up sex. Ένα έχω να πω πάντως... Όσες ξέρω με παιδί/ά, μου λένε, σχεδόν με ικετεύουν να μην κάνω παιδί. Πως κάθε μέρα είναι ένας άθλος, πάρα πολλές ευθύνες, όλα τους τα λεφτά πηγαίνουν εκεί κτλ κτλ. Και σκέφτομαι (γιατί αν τους τα πω θα θεωρηθώ περισσότερο κακιά απ΄ ότι ήδη είμαι) Γιατί κυρίες μου δεν τα σκεφτόσασταν αυτά πριν? Δεν νοείται άνθρωπος να νομίζει πως ένα παιδί είναι... αξεσουάρ. Ή μήπως νόμιζαν πως θα έχουν την ίδια ζωή με πριν? Και κλείνω με το κορυφαίο που συναντώ κυρίως σε μαμαδοφόρουμ και η πίεση σκαρφαλώνει στο 20. "Τα παιδιά θέλουν μόνο αγάπη" Μπορεί στις συγκεκριμένες να μην ταίριαζε, να ήταν επιπόλαιες, να μην το ήθελαν πραγματικά, χίλια δύο. 'Οταν σε κάποιον δεν ταιριάζει κάτι, καλό είναι απλά να μην το κάνει και όχι να το υποβιβάζει ή να προτρέπει άλλους να μην το κάνουν.
Iris_89 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 ^ Συμφωνώ. Απλά ξέρεις πως γίνεται καμιά φορά. Ενθουσιάζονται πως θα γίνουν και αυτές μαμάδες, θα το ντύνουν θα το στολίζουν, πως θα είναι όλα οκ, ήσυχα και φρόνιμα. Αμ δε...
lepaterious Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Προετοiμασία για make-up sex. Αυτό είναι fake τσακωμός με αφορμή..... 1
defacer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Ένα έχω να πω πάντως... Όσες ξέρω με παιδί/ά, μου λένε, σχεδόν με ικετεύουν να μην κάνω παιδί. Πως κάθε μέρα είναι ένας άθλος, πάρα πολλές ευθύνες, όλα τους τα λεφτά πηγαίνουν εκεί κτλ κτλ. Και σκέφτομαι (γιατί αν τους τα πω θα θεωρηθώ περισσότερο κακιά απ΄ ότι ήδη είμαι) Γιατί κυρίες μου δεν τα σκεφτόσασταν αυτά πριν? Δεν νοείται άνθρωπος να νομίζει πως ένα παιδί είναι... αξεσουάρ. Ή μήπως νόμιζαν πως θα έχουν την ίδια ζωή με πριν? Η μητρότητα και οι συνέπειές της είναι κάτι για το οποίο όσα κι αν σου έχουν πει, όση λογική σκέψη και να έχεις κάνει, δεν είναι δυνατό να καταλάβεις από πριν τι συνέπειες θα έχει με το βαθμό λεπτομέρειας που καταλαβαίνω από το μήνυμα σου. Προσωπικά θα μπορούσα στο παραπάνω να διαβάζω τον εαυτό μου 10 χρόνια πριν, τώρα που έχω παιδιά απλά μου βγαίνει συγκαταβατικό χαμόγελο "κάνε παιδιά κι έλα μετά να τα ξαναπούμε". Εναλλακτική τοποθέτηση, το μόνο πράγμα με το οποίο μπορώ να παρομοίασω όσον αφορά την "προετοιμασία" είναι ο χαμός αγαπημένου προσώπου. Καμία τύχη δηλαδή. Just my two cents.
zio10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό είναι fake τσακωμός με αφορμή..... Και απώτερο σκοπό 1
Runner25 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 οταν βρεις τον ανθρωπο σου τοτε παντρευεσαι η ηλικια δεν εχει καμια σημασια 1
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Ενα γενικο σχεδιο ναι αλλα μην το παρακανουμε ε .Δηλαδη ενταξει, δεν θα περιμενει ο αλλος να φτιαξει το εμπορικο ισοζυγιο η να παρακολουθει τα spreads για να γινει γονιος. Ουτε εχει υπογραψει καμμια συμφωνια με το συμπαν οτι αφου πλεον ειναι τακτοποιημενος δεν μπορει να βρεθει ξαφνικα ανεργος. Γιατι μετα παμε στο αλλο ακρο,οπου μερικοι δεν γουσταρουν ουτε να βλεπουν τους φτωχους, ουτε να συναναστρεφονται με την ''πλεμπα'' .Η κλαιγονται οτι με τα γονικα επιδοματα θα πεσει εξω ο καπιταλισμος Συγνώμη αλλά εντελώς άσχετο και άκυρο το συμπέρασμα με τον καπιταλισμό και το μίσος για τους φτωχούς. Η οικογένεια και ο ερχομός παιδιού απαιτούν και προϋποθέτουν πολλά πράγματα από πριν. Αν δεν έχεις κάνει αυτά τα πράγματα για εμένα και μέσα σε αυτά και το θέμα του να είσαι οικονομικά τακτοποιημένος τότε μην κάνεις οικογένεια, αν κάνεις και με το καλημέρα προκύψουν οι οικονομικές δυσκολίες ο φόβος και το άγχος μετά μην κλαίγεσαι από δω και από κει. Και όταν λεω οικονομικά άνετος για να μην αφήσω υπόνοιες περι εφοπλιστή ιδιοκτήτη εμπορικού κέντρου και διάφορα κλισέ, για τον μέσο οικογενειάρχη μιλάω να έχουν και οι 2 γονείς την δουλειά τους και να έχουν συγκεντρώσει ένα σεβαστό ποσό στην τράπεζα ως αποταμίευση ο καθένας ώστε αν απολυθεί κάποιος να τους φτάσουν μέχρι να μπορέσει να βρει άλλη δουλειά, για εμένα τουλάχιστον 4-5k στην τράπεζα ο καθένας ή και όσο παραπάνω μπορούν, και αυτά με την προϋπόθεση οτι ο μισθός από την δουλειά και των 2 φτάνει για τα έξοδά τους οχι να παίρνεις και από τα υπόλοιπα στην τράπεζα. Χωρίς οικονομικό νοικοκύρεμα και οικογενειακό προϋπολογισμό προκοπή δεν υπάρχει. Το οτι μπορεί να συμβεί στον καθέναν μας το α,β,γ δεν λέει κάτι, μπορεί και ένα ατύχημα να πάθεις ή πρόβλημα υγείας και να ξοδέψεις όλη την περιουσία σου για τους γιατρούς σε θεραπείες, αυτό δεν αναιρεί οτι αν δεν έχεις φροντίσει να κοιτάξεις κάποια πράγματα πριν παντρευτείς ή πολύ περισσότερο πριν αποκτήσεις παιδί τότε δεν πρέπει να κάνεις τίποτα. 4
kathytherion Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Που ζείτε όλοι εσείς? Ο ένας τα ρίχνει στις γυναίκες γιατί το παίζουν ντίβες (τρομέρο επιχείρημα γουαου). Αλλά δεν περιμένω κάτι καλύτερο σε μια τόσο σάπια σεξιστική κοινωνία όπως η ελληνική. Άλλοι λένε πριν τα 25 να κάνεις παιδιά γιατί μετά υπάρχουν γενετικές ανωμαλίες... Γιατί υπάρχουν οι προγεννητικές εξετάσεις? Για να προληφθούν αυτά τα προβλήματα. Βρείτε μου νέους πριν τα 25 που να έχουν σοβαρές εργασίες και να μπορούν να φέρνουν βόλτα τα έξοδα ενός μωρού. Εκτός,αν τα κάνουμε, και τα παρκάρουμε στους γονείς μας, όσο εμείς θα δίνουμε φυλλάδια ή θα κάνουμε άλλες δουλειές του ποδαριού. Να συνέλθετε λίγο, ξεκαβαλάτε από το ροζ συννεφάκι σας Θα συμφωνησω εδω. Βασικα το θεμα αυτο με απασχολησε εντονα τις τελευταιες μερες, ενοψει της βαπτισης της ανιψιας μου. Πιο συγκεκριμενα: ειμαι 24 και εχω ενα δεσμο 4 χρονια. Υπαρχει αγαπη και τα βρισκουμε μεταξυ μας, δεν ζουμε μαζι αλλα περασαμε αρκετες καταστασεις μαζι κι εχουμε δεθει. Υπαρχει ενττονη επιθυμια απο τους γονεις του να επισημοποιησουμε τη σχεση και μετα φυσικα γαμος και μετα παιδι κλπ κλπ. Τους δικους μου δεν τους χαλαει να γινει γαμος αλλα δεν πιεζουν οτι θελω ας κανω μου λενε. Προσωπικα , θα προχωρουσα σε αρραβωνα και γαμο με την προυποθεση να μην αλλαξει κατι στις προτεραιοτητες και στη ζωη μου. Αυτο σημαινει πως θα ξαναμπω στο πανεπιστημιο, θα ξαναγινω φοιτητρια και πως θα επιδιωξω να κανω καποια πραγματα στη ζωη μου οσο ειμαι νεα ( ταξιδια, χομπυ και δημιουργικες ενασχολησεις). Επισης, δε θα ριξω μαυρη πετρα στις παρεες μου και ισως κανω καινουριες. Με αυτο τον ανθρωπο ειναι κατι που μπορει να γινει, πιστευω κι αυτο μου χει δειξει. Παιδια δε σκοπευω να κανω ποτε και συντρεχει και γυναικολογικο προβλημα, ομως πως να το πεις στα πεθερικα αυτο? Γι αυτο δεν λεω πολλα περι τεκνοποιιας. Πολλοι με παραδεχονται σ αυτο το ζητημα γιατι απλα ειμαι ειλικρινης. Δε θελω να επενδυσω χρονο και ενεργεια σε παιδια, προτιμω να τα διοχετευσω σε αλλα πραγματα. Φυσικα, δεν υπαρχουν και λεφτα για να αναλαβω τετοια ευθυνη αλλα αν ηθελα παιδια ισως εβρισκα τροπο να τα φερω βολτα. Καταληγω λοιπον, πως ενα αρραβωνας-γαμος με εναν ανθρωπο που σεβεται τον προσωπικο σου χρονο και το γεγονος πως ισως εχετε διαφορετικα χομπυ και μεθοδους εκτονωσης ( αυτος πχ γουσταρει βιβλια και φωτογραφια ενω εγω γουσταρω ταξιδια και κατασκευες) ισως να ειναι καλη ιδεα, αν αγαπιεστε, ακομη και στην ηλικια των 20+, απο τη στιγμη που δεν στεκεται εμποδιο στην προσωπικη σου αναπτυξη. Γιατι εχω δει και περιπτωσεις που οχι μονο στεκεται εμποδιο αλλα τα 2 ατομα της σχεσης συγχροτιζονται τοσο που χανουν την προσωπικοτητα τους και τους φιλους τους εντελως. Οπως το βλεπω εγω, αν γινει κατι τετοιο και μπουν απο την αρχη καποια ορια, τοτε ενας γαμος θα ειναι ενα level up στη ζωη και των 2, ειδικα αν πριν τη συμβιωση τα ατομα μενουν με γονεις λογω οικονομικων. Προυποθεση βεβαια, να εχουν την ιδια ματια σχετικα με τις σχεσεις, να υπαρχει ισοτητα και εμπιστοσυνη. Και να μην αποθεωνει καποιος απ τους δυο τη σεξουαλικη επαφη με χ αριθμο συντροφων ( γιατι καμια φορα βλεπω πως θεωρειται μαγκια να εχει πολλους παρτενερ στη ζωη σου, χωρις να προστιθεται κατι ωφελιμο στη ζωη σου) 1
Iris_89 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Θα συμφωνησω εδω. Βασικα το θεμα αυτο με απασχολησε εντονα τις τελευταιες μερες, ενοψει της βαπτισης της ανιψιας μου. Πιο συγκεκριμενα: ειμαι 24 και εχω ενα δεσμο 4 χρονια. Υπαρχει αγαπη και τα βρισκουμε μεταξυ μας, δεν ζουμε μαζι αλλα περασαμε αρκετες καταστασεις μαζι κι εχουμε δεθει. Υπαρχει ενττονη επιθυμια απο τους γονεις του να επισημοποιησουμε τη σχεση και μετα φυσικα γαμος και μετα παιδι κλπ κλπ. Τους δικους μου δεν τους χαλαει να γινει γαμος αλλα δεν πιεζουν οτι θελω ας κανω μου λενε. Προσωπικα , θα προχωρουσα σε αρραβωνα και γαμο με την προυποθεση να μην αλλαξει κατι στις προτεραιοτητες και στη ζωη μου. Αυτο σημαινει πως θα ξαναμπω στο πανεπιστημιο, θα ξαναγινω φοιτητρια και πως θα επιδιωξω να κανω καποια πραγματα στη ζωη μου οσο ειμαι νεα ( ταξιδια, χομπυ και δημιουργικες ενασχολησεις). Επισης, δε θα ριξω μαυρη πετρα στις παρεες μου και ισως κανω καινουριες. Με αυτο τον ανθρωπο ειναι κατι που μπορει να γινει, πιστευω κι αυτο μου χει δειξει. Παιδια δε σκοπευω να κανω ποτε και συντρεχει και γυναικολογικο προβλημα, ομως πως να το πεις στα πεθερικα αυτο? Γι αυτο δεν λεω πολλα περι τεκνοποιιας. Πολλοι με παραδεχονται σ αυτο το ζητημα γιατι απλα ειμαι ειλικρινης. Δε θελω να επενδυσω χρονο και ενεργεια σε παιδια, προτιμω να τα διοχετευσω σε αλλα πραγματα. Φυσικα, δεν υπαρχουν και λεφτα για να αναλαβω τετοια ευθυνη αλλα αν ηθελα παιδια ισως εβρισκα τροπο να τα φερω βολτα. Καταληγω λοιπον, πως ενα αρραβωνας-γαμος με εναν ανθρωπο που σεβεται τον προσωπικο σου χρονο και το γεγονος πως ισως εχετε διαφορετικα χομπυ και μεθοδους εκτονωσης ( αυτος πχ γουσταρει βιβλια και φωτογραφια ενω εγω γουσταρω ταξιδια και κατασκευες) ισως να ειναι καλη ιδεα, αν αγαπιεστε, ακομη και στην ηλικια των 20+, απο τη στιγμη που δεν στεκεται εμποδιο στην προσωπικη σου αναπτυξη. Γιατι εχω δει και περιπτωσεις που οχι μονο στεκεται εμποδιο αλλα τα 2 ατομα της σχεσης συγχροτιζονται τοσο που χανουν την προσωπικοτητα τους και τους φιλους τους εντελως. Οπως το βλεπω εγω, αν γινει κατι τετοιο και μπουν απο την αρχη καποια ορια, τοτε ενας γαμος θα ειναι ενα level up στη ζωη και των 2, ειδικα αν πριν τη συμβιωση τα ατομα μενουν με γονεις λογω οικονομικων. Προυποθεση βεβαια, να εχουν την ιδια ματια σχετικα με τις σχεσεις, να υπαρχει ισοτητα και εμπιστοσυνη. Και να μην αποθεωνει καποιος απ τους δυο τη σεξουαλικη επαφη με χ αριθμο συντροφων ( γιατι καμια φορα βλεπω πως θεωρειται μαγκια να εχει πολλους παρτενερ στη ζωη σου, χωρις να προστιθεται κατι ωφελιμο στη ζωη σου) Συμφωνώ, συμφωνώ απόλυτα. Έχεις pm Όσο για το τι θα πουν τα πεθερικά... Από τη στιγμή που εσύ τα έχεις βρει σε αυτά με τον σύντροφο σου, οι λοιπές κουβέντες περισσεύουν.
JohnConstantine Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί σχολιάζεις γεγονότα επειδή το είδες σε κάποιον φίλο ή γνωστό σου; Δεν είναι η πλειοψηφία έτσι. Και εμείς γνωρίζουμε μια κοπέλα που παντρεύτηκε στα 21 και έκανε παιδι στα 22. Η πλειοψηφία των ατόμων παντρεύονται σε όλο και μεγαλύτερες ηλικίες, αποκτούν παιδί σε όλο και μεγαλύτερες ηλικίες σε σύγκριση με παλαιότερα. Τώρα το έτσι βλέπω ή έτσι νομίζω επειδή το κάνουν γωστοί και φίλοι χαίρω πολύ. Συμφωνώ οτι ο γάμος και η απόκτηση παιδιού σε μικρή ηλικία καλό είναι να αποφεύγεται και για τους περισσότερους δεν θα τους βγει σε καλό μελλοντικά, βαρεμάρα μετά από χρόνια, έλλειψη άλλων σχέσεων, χωρισμός και κλάψτα χαράλαμπε μετά για το παιδί οτι θα περάσει. Eννοειται οτι εχω γραμμενους τους γονεις. Το παιδι ειναι που την πληρωνει ξεσπασματα νευρων, ελλειψεις σε διαφορα ειδη πρωτης αναγκης αγαπης οικογενειακου περιβαλλοντος εφοσον οι γονεις ειναι ανισσοροποι διοτι πολλες φορες κανουνε του κεφαλιου τους βαζουνε το παιδι στην μεση η θα κανουνε οτι μπορουνε για να βγουνε πρωτοι στη κοντρα. Η στην χειροτερη να το γραψουνε.Απλα ολα τα προβληματα ξεκινανε απο το γαμο. Δυστυχως σπανια κραταει ενας γαμος σε μικρη ηλικια. Ποσο μαλλον με το οτι αντρες γυναικες εχουνε ξεφυγει και υπαρχουνε και τα μεσα μαζικης δικτυωσης. Απο μια πλακα ξεκινανε ολα και χαλανε σπιτια...
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια δε σκοπευω να κανω ποτε και συντρεχει και γυναικολογικο προβλημα, ομως πως να το πεις στα πεθερικα αυτο? Γι αυτο δεν λεω πολλα περι τεκνοποιιας. Ούτε εγώ θέλω να κάνω παιδιά λόγω θεμάτων υγείας και έχω συμβιβαστεί οτι δεν πρόκειται και να παντρευτώ, γιατί τα πεθερικά σίγουρα θα ασκήσουν τεράστιες πιέσεις σε αυτό σε όποια γυναίκα και να έχω και θα χωρίσουμε αργά ή γρήγορα, η μοναδική περίπτωση είναι να έχει και η γυναίκα πρόβλημα τεκνοποίησης ή απλά να συζώ με μια γυναίκα χωρίς γάμους επισημότητες κια τίποτα τέτοια. 1
ΜίλαμουγιαΜήλα Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) @ kathytherion Μακάρι να σου έρθουν όπως τα σχεδιάζεις, γνώμη μου είναι πάντως ότι αν δεν συγκατοικήσεις με τον άλλον, κατά προτίμηση σε καθεστώς μη επισημοποίησης, δεν ξέρεις αν τα όρια που βάζεις θα κρατηθούν, αν θα σέβεται τον προσωπικό σου χρόνο-χώρο, αν θα συνεχίσετε αν είστε κοινωνικοί ή θα λιώνετε κάθε βράδυ οι δυο σας μπροστά στην οθόνη, και όλα αυτά που αναφέρεις. Στη θεωρία (ειδικά νέοι) είμαστε σίγορυοι για πολλά που στην πορεία δεν πραγματοποιούνται Το άλλο που θα σχολίαζα για το κείμενό σου είναι ότι η γνώμη των πεθερικών ιδανικά θα έπρεπε να μείνει έξω από τη σχέση σας. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2015 από ΜίλαμουγιαΜήλα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα