Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έστειλα ένα δέμα στην Κίνα πριν λίγες μέρες γι αυτόν τον λόγο.

Παρακολουθώ το tracking number που είναι το VR187541044GR και η τελευταία του ένδειξη είναι "Item being held, addressee being notified". Αυτό σημαίνει πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα?

P3000s_Tracking_result_1.jpg

Είδα τα αποτελέσματα και σε άλλες σελίδες για tracking και δεν έβγαλα άκρη κι απο εκεί.
Γνωρίζει κανείς τι παίζει?

Δημοσ.

Απλά σου λέει ότι η παράδοση απέτυχε (unsuccessful delivery) επειδή π.χ. ο παραλήπτης δεν ήταν παρών τη στιγμή που πήγε ο ταχυδρόμος να του παραδώσει το δέμα.

Το "addressee being notified" σημαίνει ότι του άφησαν ειδοποίηση για να πάει να το παραλάβει από το ταχυδρομείο της γειτονιάς του.

Δημοσ.

Μάλιστα, thanks.

Παράξενο πάντως γιατί πρόκεται για το γνωστό Vickmall.

Δεν είναι ανοιχτό το Vickmall σε ώρες αγοράς στην Κίνα? Λέτε να ανοίγει βράδυ για να συμβαδίζει χρονικά με την δυτική αγορα?

Αλλά ολόκληρη εταιρεία δεν έχουν την μέρα ένα άτομο στα γραφεία?

Επίσης αυτό έγινε από τις 19/9 και δεν έχει αλλάξει ακόμα η ένδειξη. Γιατί δεν πήγαν να παραλάβουν ακόμα?

Δημοσ.

Βλέπω τώρα πως στις 19 που πήγε να παραδοθεί ήταν Σάββατο που ίσως η εταιρία ήταν κλείστή ενώ τα ταχυδρομεία λειτουργούσαν (παράξενο). Οπότε είτε δεν πήγαν ακόμα να το πάρουν, είτε δεν βρήκαν την ειδοποίηση, είτε το πήραν και δεν ενημερώθηκε το σύστημα.

• Like 1
Δημοσ.

Ολα αυτα που λες ισχυουν σαν ενδεχομενα.

Επισης επειδη στελνουν μαζικες αποστολες μια φορα την εβδομαδα,εχω την εντυπωση,να πρεπει να ρθει εκεινη η μερα για να παραλαβουν το αντικειμενο σου.

Δημοσ.

Εγώ το vickmall δεν το φαντάζομαι και κανένα μεγαθήριο πολυκατάστημα πάντως...σαν τα δικά μας σκρουτζομάγαζα πρέπει να είναι...

Δημοσ.

Στο τελωνειο τους ειναι, πρεπει να παει απο κει να το παρει.....

Τελωνείο? Παίζει να χρειαστεί να πληρώσουν και να υπάρξει θέμα?

Εγώ το vickmall δεν το φαντάζομαι και κανένα μεγαθήριο πολυκατάστημα πάντως...σαν τα δικά μας σκρουτζομάγαζα πρέπει να είναι...

ε καλά μεγαθήριο δεν είναι αλλά έναν υπάλληλο το πρωί περίμενα να έχει.

Δημοσ.

Καμιά φορά αυτό το μήνυμα βγαίνει κατά λάθος στις μηχανοργανώσεις με την παράδοση στο Ελληνικό τελωνείο. Μου έχει τύχει 2-3 φορές σε αντικείμενα τα οποία έπρεπε να τα παραλάβω από ΕΛΤΑ ούτως ή άλλως, δηλαδή το μήνυμα ήταν άστοχο μιας και δεν μιλάμε για παράδοση στο σπίτι.

Δημοσ.

Εμένα μου ήρθαν κανονικά μια βδομάδα μετά χωρίς να κάνω τίποτα. Αν έχεις θέμα με το τελωνείο λογικά θα σου έρθει χαρτί των ΕΛΤΑ με χρέωση επάνω.

Δημοσ.

Εμένα μου ήρθαν κανονικά μια βδομάδα μετά χωρίς να κάνω τίποτα. Αν έχεις θέμα με το τελωνείο λογικά θα σου έρθει χαρτί των ΕΛΤΑ με χρέωση επάνω.

Εγώ έστειλα το δέμα σε αυτούς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...