tecnologygeek Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω δει κάτι έντομα με φτερά στο ντουλάπι που έχουμε το ψωμί και τις φρυγανιές. Τι είναι και πως αντιμετώπιζε?
ΜίλαμουγιαΜήλα Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Ωωωωχ μάλλον εχεις food moths, δεν ξέρω πώς τα λέμε στα ελληνικά. Αναπαράγονται σαν τρελά και είναι δύσκολο το ξεφόρτωμα. Στο νετ γρήγορα, how to get rid of food moths ή περίμενε απαντήσεις ομοιοπαθούντων (εμείς είχαμε εγκαταλείψει μετά από κάνα χρόνο το ενοικιαζόμενο, όταν το φαινόμενο στα ντουλάπια της κουζίνας είχε αρχίσει να παίρνει τα πάνω του, οπότε δεν ασχολήθηκα με κάποια λύση)
pappous_soulis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Τι είναι Έντομο. και πως αντιμετώπιζε? Φωτιά. 3
tony81 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Όλα τα έντομα φτερά εχουν. Ήμαρτον ρε αδερφέ που θες να ξέρουμε τι είναι...
ΜίλαμουγιαΜήλα Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή είπε στα ντουλάπια με το ψωμία, συμπέρανα το συγκεκριμένο έντομο (τώρα βλέπω λέγεται και pantry moth) που συχνάζει όπου υπάρχουν δημητριακά. ετσι ήταν τα δικά μου
tecnologygeek Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή είπε στα ντουλάπια με το ψωμία, συμπέρανα το συγκεκριμένο έντομο (τώρα βλέπω λέγεται και pantry moth) που συχνάζει όπου υπάρχουν δημητριακά. ετσι ήταν τα δικά μου ναι αυτα ειναι
saxos55 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Διάβασε από αυτό το ποστ και κάτω τις περιπέτειες της idomeneas7
xristos97 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.wikihow.com/Get-Rid-of-Pantry-Moths εδώ είσαι. καθάρισμα τα ντουλάπια και πέταμα ότι τροφή υπάρχει μέσα. εγώ όσες φορές τα έβλεπα να αράζουν τα έριχνα ένα τύναγμα με το δάχτυλο και τα έβλεπα να πέφουν κάτω σαν αεροπλανάκια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα