Vapir Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά από εξαιρέσεις και παραδείγματα , χιλιάδες !!! ο κάνονας όμως ειναι ενας , και ειναι αυτός ακριβώς που είπε κάποιος λίγες σελίδες πίσω .. η γυναικά 'σπάει' πολύ πιο γρήγορα απο τον άντρα ! this is the fact πως να το κάνουμε τώρα .. ισχύει , κ αν παίζουν τα προηγούμενα χρόνια κ με το τσουβάλι οι καταχρήσεις , τσιγάρα ποτά κ ξενύχτια τότε δε θέλει μακιγιάζ αλλα μάσκα για να βγει έξω....... 2
kathytherion Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Ισχυει πολυ για τις γυναικες, λιγοτερο για τους αντρες και γι αυτο δεν θα πρεπε να εμμενουμε στην εξωτερικη εμφανιση και μονο 1
doubtful Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Αλλιώς θα μιλήσεις σε κάποιον εμφανίσιμο και αλλιώς σε κάποιον κουασιμόδο έτσι είναι η φύση δεν μπορείς να το ελέγξεις. Καμια σχεση με καμια φυση. Η διακριση/διαφοροποιηση διδασκετε στις μαζες. 1
defacer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Ο καθενας εχει δικαιωμα να ντυνεται οπως θελει, αλλα και ο καθενας εχει διακαιωμα να κρινει τον αλλον οπως θελει. αν εγω οταν βλεπω βυζαροντεκολτε τη θεωρω πουτανα ειναι δικο μου θεμα, (απο τη στιγμη που δε θα της πω κατι) Φυσικά είναι δικό σου θέμα. Εδώ πραγματικά χαμογελάω άθελά μου, γιατί σχεδόν έχεις φτάσει στην κλασική ατάκα "it is my opinion and I have the right (to free speech) to say it". Ναι φυσικά έχεις δικαίωμα να το κάνεις, αλλά το καλύτερο που έχεις να πεις για την άποψή σου είναι πως δεν είναι παράνομη; Επίσης αν κάποιος βλέπει Εβραίο και τον θεωρεί σαπούνι κι αυτό είναι δικό του θέμα. Και γω και οποιοσδήποτε άλλος βέβαια με τον ίδιο τρόπο έχουμε δικαίωμα να τον κρίνουμε μαλάκα, κι από τη στιγμή που δε θα του πούμε κάτι κιόλας κανένα πρόβλημα. Σιγα ρε politically correct, που θα μας πεις ο αλλος φταιει. Οταν προκαλεις, δεν μπορεις να το παιζεις κινεζα οτι δεν προκαλεις, και να τεσταρεις τα αντανακλαστικα των αντρων. Σιγουρα ειναι υποκειμενικο, δεν λεω, κι αλλος αμα εχει καλο, θα φανταζεται οτι κι αν γινει. Αλλα μη λεμε οτι δεν ξερει μια γυναικα ποτε προκαλει, δεν θελω αηδιες. Σιγά ρε καβλιάρη με τα αντανακλαστικά σου που θα μας πεις ότι τα τεστάρουμε. Δηλαδή άμα αφήσω το αμάξι μου με τα κλειδιά στη μηχανή και τεστάρω τα αντανακλαστικά άλλης μερίδας αντρών θα φταίω εγώ αν φύγει το αμάξι ή ο άλλος που τελείως αντανακλαστικά μπήκε μέσα έβαλε μπρος και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση; Ρητορική ερώτηση. Σαφώς και υπάρχουν γυναίκες που προκαλούν (και όταν λέω "προκαλούν" το εννοώ πάντα εσκεμμένα, όχι σαν τη θεωρία του κώλου ότι άμα δείχνει κρέας προκαλεί), απλά υπάρχουν και άντρες που δυσκολεύονται να καταλάβουν το εξής: Δεν περιστρέφεται όλο το σύμπαν γύρω από την πούτσα σου. Ούτε καν γύρω από τη δική μου. Ελα μη λέμε ότι θέλουμε. Αμα προκαλείς, προκαλείς. Ούτε και ο άλλος έχει "δικαίωμα" να φοράει ότι θέλει. Αν είναι έτσι θα πάω δουλειά κάνοντας μια τομή στο παντελόνι μου εκεί κάτω ίσα ίσα να βγούν τα @@ μου απέξω (εντάξει δεν θα δείξω το πουλί μου, μόνο τα @@ μου, κάτι σαν τις γυναίκες που δεν πετάνε όλο το βυζί έξω, μόνο το 80%) και θα το παίζω ιστορία αν βλέπω τύπους και τύπισες να το σχολιάζουν ή να μου λένε διάφορα. Ελεος ρε συ Defacer, από τη στιγμή που κάτι έκανες πάνω σου κάτι "extreme" και το δείχνεις πάει να πει ότι θες κάτι να πεις στους γύρω σου. Λογικό λοιπόν να έχεις και αντιδράσεις από όλες τις κάστες και είναι ΟΛΕΣ αυτές οι αντιδράσεις απόλυτα δικαιολογημένες. Πρώτον φυσικά και έχει δικαίωμα να φοράει ο,τι θέλει εφόσον δεν προσβάλλει τη δημόσια αιδώ. Μην ακούσω τώρα μαλακίες ότι με το ξώβυζο π.χ. προσβάλλεται η δημόσια αιδώς, γιατί π.χ. δε βλέπω κανέναν να διαμαρτύρεται στα τσιφτετελάδικα ούτε να μαζεύονται υπογραφές για να μη κυκλοφορεί το playboy στα περίπτερα. Εσύ αν βγάλεις τα @@ σου απέξω, σόρι που στο λέω αλλά θα προσβάλλεις τη δημόσια αιδώ. Δε με πιστεύεις; Κάντο και πες μας τι συνέβη. Η τελευταία παράγραφος είναι τόσο άκυρη που σχεδόν δε μπορώ να τη σχολιάσω. Οπωσδήποτε πάει λες να πει ότι κάτι θέλω να πω στους γύρω μου. Και είναι λογικό να έχω αντιδράσεις, και όλες αυτές οι αντιδράσεις είναι απόλυτα δικαιολογημένες. Πρώτον δεν έχεις ιδέα τι είναι αυτό το "κάτι" εφόσον δε διαβάζεις τη σκέψη μου και ούτε με ρωτάς. Επομένως το συμπέρασμα που θα βγάλεις είναι ήδη πιθανότατα λάθος, όπως είναι του πατέρα μου που λέει τσογλάνι όποιον κάνει σούζα και των γονέων όταν έβλεπαν το συμμαθητή μου το Μιχάλη να γυρνάει με μπλούζα Deicide και τον έλεγαν σατανιστή. Σε όλες τις περιπτώσεις η μαλακία είναι όπως λένε in the eye of the beholder. Δεύτερον δεν είναι καθόλου λογικό να αντιδράει κανείς υποθέτοντας σε θέμα το οποίο επιδέχεται πολλές ερμηνείες. Ανθρώπινο ναι, λογικό όχι. Αυτό σημαίνει πως αν σφυρίξεις στο μανάρι που περνάει δε θα σε κρεμάσω επειδή το έκανες (ανθρώπινο), αλλά αν μετά που σου πιάσω την κουβέντα επιμένεις πως η γκόμενα σου έδωσε το δικαίωμα να σφυρίξεις, μη πω της έκανες χάρη κιόλας γιατί αυτό ήθελε απο σένα, τότε ναι θα πω ότι είσαι μαλάκας. Γιατί εκεί έχεις δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις λογική αλλά δεν το κάνεις. Και τέλος, από το υποθετικό "είναι λογικό να υπάρχουν διάφορες αντιδράσεις" μέχρι το "όλες οι αντιδράσεις είναι απόλυτα δικαιολογημένες".... ε μόνο εσύ ξέρεις πως πάμε εκεί. Τις προάλλες έλεγες ότι αν κάποιον τον πούνε χρυσαυγίτη επειδή τον δούνε με ελληνική σημαία, δεν έχουν άδικο αλλά φταίνε οι χ.α. που τις κουνάνε συνέχεια και έχει γίνει πλέον αυτή η σύνδεση. Αν αυτό δεν είναι δύο μέτρα και δύο σταθμά τότε δεν ξέρω τι είναι Καταρχήν ευχαριστώ για το έμμεσο κοπλιμάν. Αν κατά την άποψή σου πριν έλεγα άσπρο και τώρα λέω μαύρο και η δριμύτερη κριτική που έχεις να κάνεις είναι ότι αντιφάσκω, σημαίνει πως αν τελικά δεν αντιφάσκω έχω δίκιο σε όλα. Για να δούμε λοιπόν. Για μένα υπάρχει μια θεμελιώδης διαφορά ανάμεσα στο συμπέρασμα "ελληνική σημαία => ΧΑ" και το "βυζγιά => πουτάνα", είτε είναι λάθος το συμπέρασμα είτε όχι σε κάθε περίπτωση (δε μας ενδιαφέρει στα πλαίσια της κουβέντας). Στην πρώτη περίπτωση της σημαίας, αυτός που βγάζει το συμπέρασμα δεν κάνει ταυτόχρονα και κρίση πάνω στο υποκείμενο. Κουβαλάει 4 ελληνικές σημαίες => είναι χρυσαυγίτης, κουβαλάει 4 σημαίες του ΠΑΟΚ => είναι ΠΑΟΚτσής. Απλά βγάζεις ένα συμπέρασμα. Το αν στη συνέχεια έχεις θέματα με τους χρυσαυγίτες ή τους ΠΑΟΚτσήδες είναι άλλο ζήτημα, το σημαντικό είναι πως όταν λες "άρα μάλλον είναι Χ" δεν πραγματοποιείς ταυτόχρονα κρίση. Στην περίπτωση των βυγζιών όμως, αυτό που κάνεις από την πρώτη στιγμή είναι να πραγματοποιείς ηθική κρίση (κατα την άποψή μου του χειρότερου είδους). Διότι αυτό που συμβαίνει δεν είναι βέβαια πως είδες αληθινές πουτάνες ντυμένες έτσι και γι' αυτό έκανες τη σύνδεση (οι πουτάνες ντύνονται πολλές φορές πολύ πιο σεμνά από τις "πουτάνες", και επίσης αν κάθε "πουτάνα" ήταν και πουτάνα τότε θα μιλούσαμε για κανα 10% του πληθυσμού). Αυτό που συμβαίνει είναι ότι βλέπεις τα βυζγιά, βγάζεις το συμπέρασμα (και αυτό το αφήνω ασχολίαστο σε πρώτη φάση) πως δεν υπάρχει άλλος λόγος να φανούν βυζγιά εκτός αν η ιδιοκτήτριά τους διψάει για σπέρμα, και στη συνέχεια κάνεις την ηθική κρίση (σύμφωνα με τη δική σου ηθική, όχι με κάτι που είδες από την ιδιοκτήτρια) πως αφού διψάει για σπέρμα είναι εξώλης και προώλης και άρα "πουτάνα". Και για να τονίσω το ότι εδώ το συμπέρασμα βγαίνει καθαρά από το μυαλό σου και όχι από κάποια εγγενή ιδιότητα αυτού που βλέπεις, σκέψου τη φάση να βγαίνει Σπαλιάρας καβλωμένος με τις φέτες έξω για να γαμήσει. Θα τον πεις κάγκουρα ή οτιδήποτε; Ναι. Θα τον πεις πόρνο; Φυσικά και όχι. Γιατί; Επειδή η δική σου προσωπική άποψη περί ηθικής κλπ. Γι' αυτό λοιπόν το λόγο πιστεύω ότι οι φάσεις με την ελληνική σημαία και το ντεκολτέ είναι μόνο επιφανειακά παρόμοιες και στην πραγματικότητα δεν αντιφάσκω λέγοντας και το μεν και το δε. Έχω κάπου λάθος; Μπορεί. Θα χαρώ πάντως πολύ περισσότερο αν μου το υποδείξεις παρά αν συνεχίσεις να υποθέτεις ότι το κάνω εσκεμμένα. 7
manzah80 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Καμια σχεση με καμια φυση. Η διακριση/διαφοροποιηση διδασκετε στις μαζες. Καποιες φιγουρες ειναι ποιο εκφοβιστικες απο αλλες αυτο δεν στο διδασκει κανεις ειναι ενστικτο επιβιωσης. 1
doubtful Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Καποιες φιγουρες ειναι ποιο εκφοβιστικες απο αλλες αυτο δεν στο διδασκει κανεις ειναι ενστικτο επιβιωσης. ναι.... το ενστικτο επιβιωσης σου λεει επισης για το ντυσιμο. 1
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Πιστεύω πως όλοι κι όλες ξέρουμε ποτε προκαλούμε και τι προκαλούμε επιλέγοντας μια συγκεκριμένη αμφίεση, αφού μιλάμε για το ντύσιμο. Κάποιους δεν τους νοιαζει, κάποιοι άλλοι κάνουν ότι δεν τους νοιαζει και κάποιοι το κάνουν απλά επίτηδες γιατί τους αρέσει να προκαλούν. οι κοπέλες που θα βγουν ντυμένες προκλητικά συνήθως είναι στην τρίτη κατηγορία... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Με ενοχλεί λίγο που η δημοσίευση του defacer δεν πήρε likes αλλά αυτή η αηδία πήρε αρκετά likes Από την άλλη πλευρά, θυμήθηκα τι μου είχε πει κάποιος πιο παλιά. Ο άνθρωπος για να καταλάβει William Shakespeare χρειάζεται ένα υψηλό πνευματικό επίπεδο Σιγά σιγά συνειδητοποιώ πόσο δίκιο είχε
Valerie_ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Καποιες φιγουρες ειναι ποιο εκφοβιστικες απο αλλες αυτο δεν στο διδασκει κανεις ειναι ενστικτο επιβιωσης. welcome back!!
manzah80 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 welcome back!! Να σαι καλα.Εχεις χαιρετισματα απο τον γατο.Εδω διπλα ειναι κοιμαται. 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Καποιες φιγουρες ειναι ποιο εκφοβιστικες απο αλλες αυτο δεν στο διδασκει κανεις ειναι ενστικτο επιβιωσης. Γω φοβόμουν τη φιγούρα action man πυροσβέστης, είχε μεγάλη μάνικα. 2
manzah80 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω συμπαθουσα παντα τους κακους στις φιγουρες απο τοτε ψυχανωμαλο ημουνα. 1
Hellaslover Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Τι σχεση εχει η ενδυμασια με την γυμνια;Αν το πας ετσι και η γυναικα αν αφησει μουστακι και τριχα στην μασχαλη θα γινει ρεζιλι! εχει μεγαλη σχεση, γιατι λετε οτι δεν εχετε τα ιδια δικαιωματα και εγω σου λεω οτι η γυναικα μπορει να δειξει πολυ περισσοτερο σκιν χωρις να γινει ρεζιλι, ενο ο αντρας γινετε. Η μονη διαφορα ειναι το στηθος, και πιο συγκεκριμενα η ρογα που θεωρειτε ακαταλληλο να δειχνει η γυναικα, αλλα και γυμνοστηθες να πατε στη παραλια δε θα σου πει κανεις τιποτα. Ποιο πολυ εχει να κανει με το κομπλεξ παρα με το δικαιωμα που εχουν οι γυναικες (γιατι φορανε οι χοντρες ολοσωμα ενο οι αντρες με κοιλια στα @ @τους) Παλι καλα να λες που δε ζειτε μεση ανατολη γιατι μονο να γκρινιαζετε ξερετε και να ζητατε δικαιωματα-εδω ολοκληρο διπλωμα οδηγησης εχετε δικαιωμα να παρετε και ουτε να παρκαρετε τις προκοπης δε μπορειτε. Αν εγω βαλω κολλητο παντελονι και μασκαρα και βγω εξω θα με πουνε πουστη, ενο εσενα θα σε κερασουν και θα πιεις και ενα ποτακι τζαμπα. Με αλλα λογια, εσεις μπορειτε να ντυθειτε και σεξι, και κυριλε και νορμαλ, ενο εμεις μονο κυριλε η νορμαλ. Mια ρογα δε μπορειτε να δειξετε-so what. Δεν ειναι δικαιωματα των γυναικων αυτα, ειναι τεχνικες καλλωπισμου και προσελκυσης των βλεμματων του αλλου φυλου, επειδη τα προτυπα ομορφιας το οριζουν. Καλο θα ηταν να περιοριζομασταν μονο στα ζητηματα υγιεινης (ξυρισμα, αρωμα κλπ) και να μη μεταμορφωναμε πληρως την εμφανιση μας για να αρεσουμε στους αντρες και στον περιγυρο. Επισης, κοστιζει πολυ και θεωρεοται απο πολλους απαραιτητο, χωρις να ειναι. Εχω δεχτει πολλες φορες κριτικη ας πουμε γιατι τρωω τα νυχια μου και δεν ειναι μακρια και καλοβαμμενα, παρολο που φροντιζω να εχω μια προσεγμενη εμφανιση. δεν ειναι παντα τεχνικες καλλωπισμου και πρσελκυσης, τις περισσοτερες φορες το κανετε απο πουτανια και ντυνεστε ετσι, για να σας κορναρει κανεις η να σας τη πεσει και να νιωσετε λιγο καλυτερα αλλα κατα βαθος δεν ειναι για να αρεσετε στους αντρες. Αν ηταν ετσι οι παντρεμενες δε θα φοραγανε ποτε μακε υπ. Απλα σας εχουν κανει πλυση εγκεφαλους ολα τα celebrities, τα περιοδικα κτλ και μονο ετσι νιωθετε ωραιες, τους αντρες δεν ειναι τοσο δυσκολο να τους ριξετε και δε χρειαζετε να αλλαζετε την εμφανιση σας απο το κορυφη μεχρι τα νυχια. Για τα νυχια σου που τρως δε νομιζε να σου κανε παρατηρηση αντρας, καμια φιλη σου θα ταν ετσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα