Liverpool89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Εμενα μερικες φορες μου λεει η κοπελα μου με γκ@υλωνει η μυρωδια της ανασας σου. Εγω απορω πως γινεται αυτο...αλλα μ αρεσει. 1
doubtful Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Λοιπον μισογυνη μαθε ορθογραφια.Τα παραπονα σου στο υπουργειο μεταφορων που δινει διπλωμα στις γυναικες. Ολα τα αλλα που ειπες ειναι απλα ελεεινα. Οι φεμινιστριες τι ειναι δηλαδη? μισο-αντρυ ??? αλλα αυτο δεν φενετε να ειναι κακο???? αχχχ το ξεχασα, ειναι αποδεκτο να εισαι μισο-αντυ αλλα οχι μισο-γυνη. Νομικα αποδεκτη διαφοροποιηση/ρατσιμος αναμεσα στα δυο φύλα??? μμμμ ισοτητα???? μπααα απλα privileged women. Που εχουν δικαιωμα και θρασος να παιζουν με λεξεις (οπως γουσταρουν) οπως εσυ τωρα. Μιλαμε για πολυ θρασος ομως.
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Εμενα μερικες φορες μου λεει η κοπελα μου με γκ@υλωνει η μυρωδια της ανασας σου. Εγω απορω πως γινεται αυτο...αλλα μ αρεσει. Αν σου αρέσει ο άλλος όλα ωραία και σέξυ τα βρίσκεις...
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Οι φεμινιστριες τι ειναι δηλαδη? μισο-αντρυ ??? αλλα αυτο δεν φενετε να ειναι κακο???? αχχχ το ξεχασα, ειναι αποδεκτο να εισαι μισο-αντυ αλλα οχι μισο-γυνη. Νομικα αποδεκτη διαφοροποιηση/ρατσιμος αναμεσα στα δυο φύλα??? μμμμ ισοτητα???? μπααα απλα privileged women. Που εχουν δικαιωμα και θρασος να παιζουν με λεξεις (οπως γουσταρουν) οπως εσυ τωρα. Μιλαμε για πολυ θρασος ομως.Μισανδρος. Η λεξη ειναι μισανδρος. 2
doubtful Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μισανδρος. Η λεξη ειναι μισανδρος. γιατι θες να διαστρεβλωσης την ουσια?
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 γιατι θες να διαστρεβλωσης την ουσια? Γιατι ειμαι ακριβολογος.
doubtful Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατι ειμαι ακριβολογος. και ομως δεν εισαι. οταν χανεις την ουσια ολα τα αλλα ειναι αχρηστα.
g_alkis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατι ειμαι ακριβολογος. Μου αρέσει που απάντησες 3
Mau-Maus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 H δημοσίευση του defacer πήρε αρκετά likes Νομιζεις !! το like του triantatosapoulakiakathontan είναι που μοιάζει για 5 likes 2
defacer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Θα προτιμούσα να έχουμε να ασχολούμαστε με απαντήσεις και όχι με likes της δημοσίευσής μου, ευχαριστώ.
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Θα προτιμούσα να έχουμε να ασχολούμαστε με απαντήσεις και όχι με likes της δημοσίευσής μου, ευχαριστώ. Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν κατάλαβα από που πιάστηκες για να γράψεις όλα αυτά...η ίδια που θα ντυθεί πολύ προκλητικά ξέρει ότι οι περισσότεροι θα την χαρακτηρίσουν "χαμηλών ηθών" ας πούμε. Από τη στιγμή που το ξέρει ή δεν τη νοιάζει ή το κάνει επίτηδες για να προκαλέσει και να ασχοληθούν μαζί της έστω και χαρακτηρίζοντάς τη έτσι ή είναι όντως "χαμηλών ηθών" (μπορεί να συνδυάζεται με τα δύο πρώτα) Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον
Baator Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μου αρέσει η λογική σου. Αν ένα ολόκληρο φόρουμ προσπαθεί να σου εξηγήσει ότι είσαι βλάκας, εσύ θα πειστείς ότι είσαι βλάκας; Θα μ' έκανε σίγουρα να προβληματιστώ. Το κακό είναι ότι ο βλάκας πολύ δύσκολα μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι είναι βλάκας. Υπάρχουν αρκετά καθημερινά μικροπραγματάκια βέβαια που μπορούν και θα έπρεπε να σε κάνουν να την ψυλλιαστείς την δουλειά. Όταν συχνά πυκνά αναφέρει κάποιος για τον εαυτό του "πόσο έξυπνος είναι", πως "συνέχεια όλοι είναι εναντίον του ενώ αυτός έχει δίκιο και αυτοί άδικο", όταν προσπαθεί με αναφορές να πείσει τους άλλους ότι ασχολείται με ποιοτικά πράγματα και άλλα πολλά, είναι καμπανάκια. Ο έξυπνος δεν έχει λόγο να αναφέρει συνέχεια το πόσο έξυπνος είναι. Το καταλαβαίνουν οι άλλοι μόνοι τους. Τα λάθη επίσης είναι ανθρώπινα. Κάπου κόλλησε το μυαλό, κάτι πήραμε στραβά, καταλάβαμε κάτι λάθος. Ανθρώπινο. Το πρόβλημα και η σοβαρή ένδειξη για κοινωνική αδεξιότητα (ή μέχρι και αυτισμό) είναι όταν για ένα πολύ απλό πράγμα μας λένε όλοι ότι κάνουμε λάθος, αλλά επιμένουμε σε βαθμό παραληρήματος απλά γιατί εμείς...είναι αδύνατο να κάνουμε ποτέ λάθος. Δεν ξέρω τι ηλικία έχεις, ελπίζω να είσαι μικρός (δυστυχώς φοβάμαι ότι δεν είσαι όμως), αλλά αυτά τα ειρωνικά σχόλια τύπου "είσαι λίγος εσύ για να καταλάβεις Shakespeare" κάνουν τον άλλο να ανατριχιάζει διαβάζοντας τα. Πρώτα απ' όλα, δεν ξέρεις τίποτα για τον συνομιλητή σου. Μπορεί να έχω κάνει διδακτορικό εγώ πάνω στο θέμα. Δεύτερον, τί ακριβώς θες να μας πεις; Τί σχέση έχουν όλα αυτά με κάτι που για τον Α, Β λόγο δεν έπιασες; Η ώριμη αντίδραση θα ήταν ή να μην απαντήσεις καθόλου ή να κάτσεις να το σκεφτείς και να πεις "μάλλον δίκιο έχετε, παρανόησα". Δεν θα σου 'λεγε κανείς τίποτα και θα τελείωνε εκεί το θέμα. Ούτε να στήνεις άκυρα "επιχειρήματα" με φραπέδες και νεκροκεφαλές για τα οποία υπάρχουν όροι (attacking straw men), ούτε να μας λες πόσο είναι το IQ σου, ούτε να κάθεσαι να μετράς likes. Αυτά από μένα. Δεν θα ασχοληθώ άλλο, δεν έχει κανένα νόημα γιατί είσαι ικανός να μαλώνεις μέχρι του χρόνου από το να παραδεχτείς ότι έκανες λάθος για κάτι. Ελπίζω να μην με προσκαλέσεις σε αγώνα σκάκι αυτή την φορά ως αντίδραση (γιατί εξάλλου ως γνωστόν, σκάκι και περιστέρια κτλ.) 1
Liverpool89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο που θελουμε τις κοπελες/γυναικες μας σεμνες και μολις δουμε την αλλη με κολαν να σκαναρουμε σαν το μηχανημα στα αεροδρόμια δεν μπορω να το καταλαβω. Οτι στερεις απο την κοπελα σου ειναι μεγαλη μακακια να το ψαχνεις αλλου, γιατι μετα και αυτη θα ψαξει καποιον που θα την αφησει να το κανει
Valerie_ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο που θελουμε τις κοπελες/γυναικες μας σεμνες και μολις δουμε την αλλη με κολαν να σκαναρουμε σαν το μηχανημα στα αεροδρόμια δεν μπορω να το καταλαβω. Οτι στερεις απο την κοπελα σου ειναι μεγαλη μακακια να το ψαχνεις αλλου, γιατι μετα και αυτη θα ψαξει καποιον που θα την αφησει να το κανει Νομίζω είναι πιο πολύ αυθόρμητη αντίδραση. όπως κοιτάμε κι εμείς κάτι που θα μας τραβήξει την προσοχή. επειδή το κοιτάμε δεν σημαίνει ότι υγραινόμαστε ταυτόχρονα (ή τελος πάντων όχι πάντα) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα