Mau-Maus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 όποιος κρίνει τον άλλον με βάση την εξωτερική του εμφάνιση , εχει σοβαρό θεμα και πρέπει να το κοιτάξει 2
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Τα λάθη επίσης είναι ανθρώπινα. Κάπου κόλλησε το μυαλό, κάτι πήραμε στραβά, καταλάβαμε κάτι λάθος. Ανθρώπινο. Αυτό λέω κι εγώ. Απλά επειδή δεν βλέπω τον συνομιλητή μου να παραδέχεται το λάθος του, ας ξεκινήσω από μένα. Τελικά είχες δίκιο, διαβάζεις μεγάλα έργα όπως του William αλλά προσωπικά θεωρώ ότι κανείς δεν νοιάζεται. Καλή συνέχεια με το παραλήρημα Θα προτιμούσα να έχουμε να ασχολούμαστε με απαντήσεις και όχι με likes της δημοσίευσής μου, ευχαριστώ. Δεν ξέρω τι νόημα έχει να απαντήσω για να πω ότι συμφωνώ (που το έχω κάνει ήδη). Προς το παρόν δεν έχω κατι να προσθέσω, ούτε υπάρχει κομμάτι που να διαφωνώ αυτή τη στιγμή. Αυτό που είπα νωρίτερα είναι ότι εγώ προσωπικά θεωρώ το περιεχόμενο της δημοσίευσης σου να είναι ανώτερο από άλλες δημοσιεύσεις. Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο
Liverpool89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Νομίζω είναι πιο πολύ αυθόρμητη αντίδραση. όπως κοιτάμε κι εμείς κάτι που θα μας τραβήξει την προσοχή. επειδή το κοιτάμε δεν σημαίνει ότι υγραινόμαστε ταυτόχρονα (ή τελος πάντων όχι πάντα) Ναι αλλα μερικες απο σας κοιτατε τα ματια μας που θα πανε. Εχει τυχει να κοιταω καπου, να βλεπει η κοπελα μου μια ομορφη, να τσατιζεται. Λες και εχω ορεξη να μαλακιζομαι.. Γελασα μια φορα προχωρουσαμε χερι χερι μεσα σε πληθος, σε μια στιγμη αραιωνει το πληθος, μπροστα μας μια γυναικαρα με κ@λαρα, φορωντας ασπρο παντελονι. Μετα προχωρουσα μονος συν τα νευρα 1
Valerie_ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι αλλα μερικες απο σας κοιτατε τα ματια μας που θα πανε. Εχει τυχει να κοιταω καπου, να βλεπει η κοπελα μου μια ομορφη, να τσατιζεται. Λες και εχω ορεξη να μαλακιζομαι.. Γελασα μια φορα προχωρουσαμε χερι χερι μεσα σε πληθος, σε μια στιγμη αραιωνει το πληθος, μπροστα μας μια γυναικαρα με κ@λαρα, φορωντας ασπρο παντελονι. Μετα προχωρουσα μονος συν τα νευρα
Iris_89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Όταν είμαι με τον άντρα και είναι μπροστά μας μια γυναίκα, πιο πολύ την κοιτάω εγώ παρά εκείνος. Ειδικά αν είναι ωραία, ουυυυυ, ολόκληρο σχολιασμό κάνω 1
Liverpool89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Όταν είμαι με τον άντρα και είναι μπροστά μας μια γυναίκα, πιο πολύ την κοιτάω εγώ παρά εκείνος. Ειδικά αν είναι ωραία, ουυυυυ, ολόκληρο σχολιασμό κάνω Παραξενο συνηθως βρισκεται τα λαθη της
george_gr1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Καμια σχεση με καμια φυση. Η διακριση/διαφοροποιηση διδασκετε στις μαζες.Στις μαζες διαδασκετε οτι οσο πιο ομορφος ειναι ο/η αλλος/η τοσο καλυτερα θα περασεις. ΛΑΘΟΣ.Στην φυση μας ειναι να μας ελκει το ομορφο. Σαν εικονα μονο, τιποτε αλλο, αλλα η εικονα ειναι συνηθως η πρωτη επαφη. Μην επιμενετε οτι δεν υπαρχει ομορφο και ασχημο. Απλα οποιος βασιστει μονο στην ομορφια του αν την διαθετει, εχει χασει απο χερι.
Iris_89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Παραξενο συνηθως βρισκεται τα λαθη της Όλες το κάνουν αυτό. Όταν όμως είναι πολύ όμορφη, προσεγμένη και όχι σαν καρνάβαλος, ε, πρέπει να το παραδεχτείς, εκεί κολλάμε οι γυναίκες ως προς τις υπόλοιπες. Να παραδεχτούμε πως η άλλη είναι σε κάτι καλύτερη από μας.
defacer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν κατάλαβα από που πιάστηκες για να γράψεις όλα αυτά...η ίδια που θα ντυθεί πολύ προκλητικά ξέρει ότι οι περισσότεροι θα την χαρακτηρίσουν "χαμηλών ηθών" ας πούμε. Από τη στιγμή που το ξέρει ή δεν τη νοιάζει ή το κάνει επίτηδες για να προκαλέσει και να ασχοληθούν μαζί της έστω και χαρακτηρίζοντάς τη έτσι ή είναι όντως "χαμηλών ηθών" (μπορεί να συνδυάζεται με τα δύο πρώτα) Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον Το "δεν τη νοιάζει" είναι ΟΚ δηλαδή; Εγώ ας πούμε αν πιάσω στο φόρουμ του προγραμματισμού και τα χώνω όπως μου έρχονται (πράγμα που με τις τραγικές ερωτήσεις που γίνονται συνήθως είναι κάθε άλλο παρά δύσκολο), και παρόλα αυτά κάποιοι συνεχίζουν και ρωτάνε επειδή σκλήρυνε το πετσί τους και δεν τους νοιάζει τι θα ακούσουν, αυτό σημαίνει πως όλα καλά; Το ότι, για να μην το παραξηλώσω, υπάρχουν πολλές θρησκευτικές μειονότητες που είναι αναγκασμένες να ζουν ως πολίτες Β' ή και Γ' κατηγορίας σε χώρες ντεμεκ ανεξίθρησκες σημαίνει ότι δεν τους νοιάζει και όλα καλά; Και στις δύο περιπτώσεις αυτό που αντιλαμβάνομαι ότι λες "δε με νοιάζει" εγώ θα το βάφτιζα "δεν έχω άλλη επιλογή αν θέλω να διατηρήσω την ελευθερία της βούλησής μου".
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Το "δεν τη νοιάζει" είναι ΟΚ δηλαδή; Εγώ ας πούμε αν πιάσω στο φόρουμ του προγραμματισμού και τα χώνω όπως μου έρχονται (πράγμα που με τις τραγικές ερωτήσεις που γίνονται συνήθως είναι κάθε άλλο παρά δύσκολο), και παρόλα αυτά κάποιοι συνεχίζουν και ρωτάνε επειδή σκλήρυνε το πετσί τους και δεν τους νοιάζει τι θα ακούσουν, αυτό σημαίνει πως όλα καλά; Το ότι, για να μην το παραξηλώσω, υπάρχουν πολλές θρησκευτικές μειονότητες που είναι αναγκασμένες να ζουν ως πολίτες Β' ή και Γ' κατηγορίας σε χώρες ντεμεκ ανεξίθρησκες σημαίνει ότι δεν τους νοιάζει και όλα καλά; Και στις δύο περιπτώσεις αυτό που αντιλαμβάνομαι ότι λες "δε με νοιάζει" εγώ θα το βάφτιζα "δεν έχω άλλη επιλογή αν θέλω να διατηρήσω την ελευθερία της βούλησής μου". Το "δεν τη νοιάζει" εγώ edit: δεν το βλέπω σωστό αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη. Δεν συμφωνώ δηλαδή γενικά με την άποψη "μη σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι, κάνε ό,τι γουστάρεις" κλπ. Αν μείνουμε στο θέμα και μιλάμε για κάποια που θα ντυθεί ιδιαίτερα προκλητικά σε μια κοινωνία όπως η ελληνική (για να μη μπλέξουμε μειονότητες και θρησκείες) για μένα συμβαίνει ένα από τα τρία που έγραψα (ή και δύο μαζί όπως έγραψα επίσης)
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Το "δεν τη νοιάζει" εγώ edit: δεν το βλέπω σωστό αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη. Δεν συμφωνώ δηλαδή γενικά με την άποψη "μη σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι, κάνε ό,τι γουστάρεις" κλπ. Αν μείνουμε στο θέμα και μιλάμε για κάποια που θα ντυθεί ιδιαίτερα προκλητικά σε μια κοινωνία όπως η ελληνική (για να μη μπλέξουμε μειονότητες και θρησκείες) για μένα συμβαίνει ένα από τα τρία που έγραψα (ή και δύο μαζί όπως έγραψα επίσης) Εγώ συμφωνώ και παρασυμφωνώ, δεν θα χαλάω την ζαχαρένια μου με τα σχόλια ή τις απόψεις άλλων για εμένα που είτε μπορεί να μην ξέρουν κάτι για εμένα είτε να έχουν πρόβλημα είτε να τα λένε κακοπροαίρετα για να με μειώσουν και να με στεναχωρήσουν. Η μόνη περίπτωση να ενδιαφερθώ και να προβληματιστώ κι εκεί οχι πάντα, είναι αν μιλάμε για μερικούς από τους κολλητούς μου και τους στενούς μου φίλους που νοιάζονται για εμένα. 1
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ συμφωνώ και παρασυμφωνώ, δεν θα χαλάω την ζαχαρένια μου με τα σχόλια ή τις απόψεις άλλων για εμένα που είτε μπορεί να μην ξέρουν κάτι για εμένα είτε να έχουν πρόβλημα είτε να τα λένε κακοπροαίρετα για να με μειώσουν και να με στεναχωρήσουν. Η μόνη περίπτωση να ενδιαφερθώ και να προβληματιστώ κι εκεί οχι πάντα, είναι αν μιλάμε για μερικούς από τους κολλητούς μου και τους στενούς μου φίλους που νοιάζονται για εμένα. Το δέχομαι, έγραψα άλλωστε ότι είναι προσωπική μου άποψη!
doubtful Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Στις μαζες διαδασκετε οτι οσο πιο ομορφος ειναι ο/η αλλος/η τοσο καλυτερα θα περασεις. ΛΑΘΟΣ. Στην φυση μας ειναι να μας ελκει το ομορφο. Σαν εικονα μονο, τιποτε αλλο, αλλα η εικονα ειναι συνηθως η πρωτη επαφη. Μην επιμενετε οτι δεν υπαρχει ομορφο και ασχημο. Απλα οποιος βασιστει μονο στην ομορφια του αν την διαθετει, εχει χασει απο χερι. :-(
vsl Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Απολύθηκε η τόπλες παρουσιάστρια της Αλβανίας http://masternews.gr/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B7-%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%AC%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82/
Pankar95 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μην μας το θυμίζεις. PS. Η κοπέλα μπορούσε εκεί που είναι να βγάζει τίμια το ψωμί της, και δεν ενοχλούσε κανένα(κάθε άλλο). Τώρα ίσως αναγκαστεί να γίνει αυτό που την κατηγορούσατε ότι είναι. ΜΠΡΆΒΟ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα