Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 268
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λογικο να δινουν σημασια στην εξωτερικη εμφανιση αφου ειμαστε η γενια του φαινεσθαι και οχι του ειναι....αλλα τελος παντων..δε θελει και τοση πολυ αναλυση το θεμα μιας και η ομορφια ειναι υποκειμενικο ετσι και η εξωτερικη εμφανιση,σε αλλους αρεσει σε αλλους οχι.Για τη κυρια τι να πω μαλλον εκανε τα σωστα "χατηρια" στο σωστο προισταμενο και πηρε τη προαγωγουλα της.

Δημοσ.

τωρα που ξαναβλεπω τη φωτο μετα απο μερικες γουλιες καφε η αποτυχημενη πλαστικη ειναι η photoshop απο tablet αλλα παλι δεν ειμαι και σιγουρος γιατι η οθονη μου ειναι TN 

Δημοσ.

@Hellaslover

το τι επιστρεφει το google στην αναζητηση συμφωνα με τα keywords Που θετεις δεν εχει να λεει κατι. Ειναι σαν να μου θεωρεις εγκυρη πηγη τα hashtags στο instagram για να μου αποδειξεις οτι κατι ειναι σωστο. Αν ειναι ετσι να αρχισω να βαζω tags σεξυ σε φωτογραφιες που βγαζω ασχετα πραγματα και να σου πω μετα ψαξε στο ινσταγκραμ τη λεξη σεξυ και δες οτι τα τοπια εινα κατι σεξυ!

Σεξυ μπορει να ειναι οτιδηποτε. Να στο πω αλλιως. Βγες μια μερα με φαρδια τρυπια φορμα, παντοφλα , μπλλουζακι απο τη ψησταρια του μπαμπη και μαλλι αχτενιστο και μετα βγες προσεγμενος , πχ με ενα κασκολ, γυαλι κτλ! Και πες μου αν θα σε θεωρουν πιο σεξυ!

καταρχην συμφωνω οτι το τι θεωρει σεξι ο καθενας μας διαφερει, αλλα αυτο εχει να κανει με προσωπικο γουστο.   Στην ενδυμασια, το τι ειναι σεξι δεν ειναι κατι το αποδεδειγμενο αλλα ειναι κατι σαν μοδα, και στη σημερινη κοινωνια το σεξι ειναι να δειχνεις κατι το παραπανω-για αυτο και ασχολουμαστε με την αλβανιδα δημοσιογραφο γιατι το παρακανε, δε θα της διναμε σημασια αν εβγαινε με μεγαλα στρογγυλα σκουλαρικια (που εγω το θεωρω σεξι).  Αν μπει μια κοπελα σ'ενα μαγαζι και ζητησει βοηθεια να διαλεξει κατι σεξι να φορεσει για ενα ραντεβου, ο υπαλληλος θα της προτεινει γυαλια και κασκολ η κανα κοντο φορεμα;  Τα hashtags και το γοογλε ισα ισα που αποδεικνειουν τι θεωρειτε σεξι.

Μην μας το θυμίζεις.

PS. Η κοπέλα μπορούσε εκεί που είναι να βγάζει τίμια το ψωμί της, και δεν ενοχλούσε κανένα(κάθε άλλο).

Τώρα ίσως αναγκαστεί να γίνει αυτό που την κατηγορούσατε ότι είναι. ΜΠΡΆΒΟ

δε κατηγορουσαμε οτι ειναι, ηταν φως φαναρι οτι ειναι-και το ηξερε και η ιδια οπως αποδειχτηκε.  Γυναικες που βλεπεις να ντυνονται τοσο προκλητικα στη τηλεοραση κατα βαθος ψαχνουν να κανουν καριερα σα πορνοσταρ η φωτογραφιση στο playboy-και να μη ντυνονται ετσι βασικα αν τους ερθει προταση δε θα πουνε οχι.  Ειναι πολλα τα λεφτα για να παραμεινουν κυριες.

Δημοσ.

Μην μας το θυμίζεις.

PS. Η κοπέλα μπορούσε εκεί που είναι να βγάζει τίμια το ψωμί της, και δεν ενοχλούσε κανένα(κάθε άλλο).

Τώρα ίσως αναγκαστεί να γίνει αυτό που την κατηγορούσατε ότι είναι. ΜΠΡΆΒΟ

Και αυτο το επαγγελμα ν ακολουθησει, παλι τιμια θα βγαζει το ζωμι της και δεν θα ενοχλει κανεναν.

Ουτε κλεφτης θα γινει,ουτε απατεωνας

• Like 1
Δημοσ.

βαλτε ρε καμια φωτο να ανοιξει το ματι

αν δεν σε ενδιαφερει η κορη

requiem-for-a-dream-poster.jpg

γιατι?

εχεις δει στη Ελλαδα δικηγορο που να μην καλυπτει τα τατουαζ του μεσα στο δικαστηριο;

ξερεις κανενα τραβελι που για νομιμη δουλεια εχει κατι αλλο εκτος απο κομμωτηριο/νυχαδικο;

εχεις δει πουθενα αναπηρο ταμια (εστω);

και γω αυτό αναρωτιέμαι ... στις αεροπορικές εταιρίες δεν θέλουν σε εμφανή σημείο ταττουάζ 

μεχρι να δημιουργηθει ενα νεο brand αεροπορικης (απο αυτες τις πολυεθνικες, αλλος εχει το αεροπλανο, αλλος το συντηρει, αλλος το μισθωνει, αλλος το εκμισθωνει, αλλος το συντηρει, και τελικα κανεις δεν ξερει για ποιον δουλευει/εται) που θα εχει target group ηλικιες 15-25. Θα εχει και "free welcome 2l vodka" το ατομο  και θα εχει και DJ's live...

Ώρα να σπάνε τα (ανόητα imho) στερεότυπα

δεν ειναι θεμα τυχης...

https://en.wikipedia.org/wiki/Braigo

(την γυναικα μου την γνωρισα σαν σερβιτορα σε σουβλατζιδικο, ενα βραδυ που ειχα βγει για πιω, τσακωμενος με την παρτη μου και με το συμπαν ολοκληρο. Μεχρι να με παρει ο υπνος αναρωτιομουν τι θα μπορουσα να λεω με εναν ανθρωπο με υπερβολικα καλοφτιαγμενα νυχια... Εχει τελειωσει διοικηση επιχειρησεων)

Καποιες φιγουρες ειναι ποιο εκφοβιστικες απο αλλες αυτο δεν στο διδασκει κανεις ειναι ενστικτο επιβιωσης.

"αν δεν φας ολο σου το φαι, θα φωναξω τον μπατσο να σε παρει"

Με ενοχλεί λίγο που η δημοσίευση του defacer δεν πήρε likes αλλά αυτή η αηδία πήρε αρκετά likes

Από την άλλη πλευρά, θυμήθηκα τι μου είχε πει κάποιος πιο παλιά. Ο άνθρωπος για να καταλάβει William Shakespeare χρειάζεται ένα υψηλό πνευματικό επίπεδο

Σιγά σιγά συνειδητοποιώ πόσο δίκιο είχε

ενω τo πχ graffiti και D'n'B μουσικη δεν χρειαζονται επιπεδο για να τα καταλαβεις ε;

και οι αντρες εχουμε φαει αντιστοιχη πλυση εγκεφαλου

Ακομη και μονο καταλληλα γυαλια μυωπιας να βαλεις για πολλες/ους ειναι σεξυ! 

κυκλοφορουνε και λευκα γυαλια χωρις μυωπια, εντελως ισια... Ποιοι τα αγοραζουν; Ανθρωποι οπως οι πυραμιδακηδες κτλ κτλ κτλ

αν βγω εγω με κολλητο παντελονι και μια γυναικα με ιδιο παντελονι η κοντη φουστα, οι 9 στους 10 θα με πουνε πουστη, ενο αυτη αντε ενας να την αποκαλεσει πουτανα.  Το σεξι ειναι κατι που δειχνει το κατι παραπανω, δηλαδη περισσοτερο γυμνο η τη ψευδαισθηση του γυμνου, ειναι μια σκαλα πανω απο το συντηριτικο και μια κατω απο το πουτανε.  Τωρα επειδη εχουμε συνηθησει ολες να δειχνουν κατι παραπανω εχει γινει σεξι και το να μη δειχνουν και να "αφηνουν κατι στη φαντασια", αλλα δεν ειναι αυτος ο ορος του σεξι.   Κανε γκογκλ sexy woman και δε θα δεις μια ντυμενη. Ισως μπερδευεις λιγο το fetish με το σεξι.

Οταν βγηκες στη παραλια με στρινκ πουστη θα σε λεγανε ολοι πισω απο τη πλατη σου, αντρες και γυναικες, αλλα μαγκια σου, αν ησουν γυναικα θα πεφτανε σαλια.

ξερεις πως δουλευει το google?

Σέξυ μπορεί να χαρακτηριστεί και η αύρα ενός ατόμου, μόνο το βλέμμα του, τα γυαλια του, οι κινήσεις του. Η αυτοπεποίθηση είναι σέξυ. Άλλο το σεξυ ντύσιμο που μπορεί να φαίνεται λίγο πόδι, και άλλο το προκλητικό που φαίνεται πόδι/στήθος. Μάλλον δεν έχεις συναντήσει πολλές γυναίκες που ντύνονται σωστά, ή περιτριγυρίζεσαι από γυναίκες που στηρίζονται μόνο στο προκλητικό ντύσιμο που μετά μανίας αναφέρεις, χωρίς να μπορούν να προσφέρουν κάτι άλλο.

αυτο που εχει φαει τον κοσμο ειναι το πως ερμηνευει αυτην την εννοια

όλοι νεκροί θα καταλήξουμε κάποια στιγμή οπότε ας πιω ένα μπάφο να ξεχαρμανιάσω

και να μην εχεις εναν μπαφο για να βγαλεις το ταξιδι;

Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν κατάλαβα από που πιάστηκες για να γράψεις όλα αυτά...η ίδια που θα ντυθεί πολύ προκλητικά ξέρει ότι οι περισσότεροι θα την χαρακτηρίσουν "χαμηλών ηθών" ας πούμε. Από τη στιγμή που το ξέρει ή δεν τη νοιάζει ή το κάνει επίτηδες για να προκαλέσει και να ασχοληθούν μαζί της έστω και χαρακτηρίζοντάς τη έτσι ή είναι όντως "χαμηλών ηθών" (μπορεί να συνδυάζεται με τα δύο πρώτα)

Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον

και αν το κανει μονο και μονο για να ξεχωρισει αυτους που βιαζονται να κρινουν;

Νομίζω είναι πιο πολύ αυθόρμητη αντίδραση. όπως κοιτάμε κι εμείς κάτι που θα μας τραβήξει την προσοχή.

επειδή το κοιτάμε δεν σημαίνει ότι υγραινόμαστε ταυτόχρονα (ή τελος πάντων όχι πάντα)

και να υγραινομαστε, δεν σημαινει οτι θελουμε να παιξουμε τον βιασμο

όποιος κρίνει τον άλλον με βάση την εξωτερική του εμφάνιση  , εχει σοβαρό θεμα και πρέπει να το κοιτάξει

οχι, να εφαρμοσουμε θανατικη ποινη, γιατι αυτος και μονο φταιει και δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξει

• Like 1
Δημοσ.

και αν το κανει μονο και μονο για να ξεχωρισει αυτους που βιαζονται να κρινουν;

Απλά έγραψα τους λόγους που θεωρώ εγώ πιθανότερους. Για οτιδήποτε μπορεί να το κάνει!

(Τι παράθεση ήταν αυτή ρε συ;! :P )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...