Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 268
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πραγματικος επαγγελματισμος απο το καναλι.Προσπαθει να καλυψει ολα τα τηλεοπτικα γουστα.Το στυλ αφεντρας ετοιμης να σε αρχισει τα βυζοσκαμπιλα,το ξανθο αγγελικο με τα βυζακια 

• Like 4
Δημοσ.

βασικά strip club On air πριν αρχίζουν να χορεύουν. εμένα με κέρδισε. αμα είναι τελείως γυμνές χάνεται το παιχνίδι ρε παιδί μου

• Like 3
Δημοσ.

παίζει κάποιο ρόλο και το εξωτερική εμφάνιση ας μην εστιάσει στην ομορφιά. Πχ θα δώσω ένα παράδειγμα. Όταν είμαι σε bulk mode (δεν έχω πρόχειρο παράδειγμα , απλά κάπως έτσι +++++++++ μερικά kg

και πάω σε δημόσιες υπηρεσίες εξυπηρετούμαι ποιο γρήγορα και με απόλυτη ευγένεια απότι όταν πχ είχα σταματήσει για ιατρικούς λόγους πριν καιρό κ είχα πέσει σε kg και εμφάνιση. Τότε με αντιμετώπιζαν όπως όλους, τώρα όχι. 
Όσο για δουλειά ναι έχει παίξει ρόλο για να δουλέψω σε γυμναστήρια κατα καιρούς χωρίς να έχω τελειώσει γυμναστική ακαδημία ή κάτι παρόμοιο. 

• Like 1
Δημοσ.

Οσο υπαρχουν λυγουριδες που τους πεφτουν τα σαλια με κατι τετοιες ξεδιαντροπες που νομιζουν οτι επειδη πεταξαν τα βυζια τους εξω εχουν και ταλεντο και ομορφια,μα εδω δεν μιλαμε για εξωτερικη εμφανιση αλλα για ξετσιπωμα... εξωτερικη εμφανιση και αξιοπρεπεια στην ειδησεογραφεια πανε μαζι ,οποτε μαλλον καπως αλλιως επρεπε να θεσεις την απορια σου ,οπως πχ αν εχει ωραιο ντεκολτε, αν οταν την βλεπατε προσεχατε την εκφωνηαη της η το μπουστο της,κτλ

Φανταζομαι η αγορ διαμορφωνεται απο τη ζητηση....

Αν την αγνοουσαν ολοι και δεν την αποθεωναν, το κριτηριο θα ηταν η ικανοτητα της και οχι τα προσοντα της.

Το ιδιο ισχυει και για την Πετρουλα. Ειδε οτι το ναζι και το σεξυ εχει περαση και το εκμεταλλευτηκε/εμπορευτηκε, επειδη υπηρξαν ανοιχτα περιθωρια να το κανει.

• Like 3
Δημοσ.

παίζει κάποιο ρόλο και το εξωτερική εμφάνιση ας μην εστιάσει στην ομορφιά. Πχ θα δώσω ένα παράδειγμα. Όταν είμαι σε bulk mode (δεν έχω πρόχειρο παράδειγμα , απλά κάπως έτσι +++++++++ μερικά kg

attachicon.gif14429991448161.jpg

και πάω σε δημόσιες υπηρεσίες εξυπηρετούμαι ποιο γρήγορα και με απόλυτη ευγένεια απότι όταν πχ είχα σταματήσει για ιατρικούς λόγους πριν καιρό κ είχα πέσει σε kg και εμφάνιση. Τότε με αντιμετώπιζαν όπως όλους, τώρα όχι. 

Όσο για δουλειά ναι έχει παίξει ρόλο για να δουλέψω σε γυμναστήρια κατα καιρούς χωρίς να έχω τελειώσει γυμναστική ακαδημία ή κάτι παρόμοιο.

Σ αυτο συμφωνω. Στα ινστιτουτα αισθητικης αν σε προσλαβουν( που για να το κανουν πρπει να σαι τουλαχιστον εμφανισιμη) αν εχεις ωραιο προσωπο σε βαζουν στις περιποιησεις προσωπου κι αν εχεις ωραιο σωμα σε βαζουν στις περιποιησεις σωματος, αγνοωντας πως μια κοπελα πιο γεροδεμενη και ψηλη θα αντεπεξελθει καλυτερα στο σωμα κι ας μην πληροι τις εμφανισιακες προυποθεσεις.

Αυτο που χω παρατηρησει εγω κι αλλα ατομα με παρομοιο σωμα σαν εμενα ειναι οτι στο πληθος περναμε αορατοι, λογω υψους και κιλων. Πολλες φορες εχουν πεσει πανω μου αλλοι,ή πιο ψηλοι ανθρωποι κινουνται χωρις να αντιλαμβανονται το χωρο τους και το δικο μου( συμβαινει πολυ και στο μετρο). Το χαμηλο αναστημα δινει μια εικονα πιο παιδικη, με οτι αυτο συνεπαγεται( ευρεση εργασιας κλπ)

• Like 1
Δημοσ.

Αποτελεί ξεπεσμό και διαστρέβλωση στις ανθρώπινες σχέσεις, να κοιτάζουμε μονο την εξωτερικη εμφανιση.

Φυσικα, ειδικα οι γυναικες, πρεπει να φροντιζουν με σεμνο ντυσιμο οντως να δινουν στον αλλον την ευκαιρία να εκτιμησει τον χαρακτήρα και την προσωπικοτητα τους.

Αλλιως το κεντρο της προσοχης μετατοπιζεται αλλου, και σιγουρα μετα δεν φταινε οι αντρες, αλλα οι ίδιες.

• Like 1
Δημοσ.

Αποτελεί ξεπεσμό και διαστρέβλωση στις ανθρώπινες σχέσεις, να κοιτάζουμε μονο την εξωτερικη εμφανιση.

Φυσικα, ειδικα οι γυναικες, πρεπει να φροντιζουν με σεμνο ντυσιμο οντως να δινουν στον αλλον την ευκαιρία να εκτιμησει τον χαρακτήρα και την προσωπικοτητα τους.

Αλλιως το κεντρο της προσοχης μετατοπιζεται αλλου, και σιγουρα μετα δεν φταινε οι αντρες, αλλα οι ίδιες.

Ελπιζω να τρολλαρεις.

Το πως ντυνεται καθενας ειναι ζητημα προσωπικης αισθητικης.

Το πως αμτιμετωπιζεις καποιον ομως, αφορα εσενα και τις αντιληψεις σου και κανεναν αλλο.

Αν προεκτεινουμε αυτο που ειπες θα δικαιολογησουμε πολλα αδικηματα εις βαρος ανθρωπων που εγιναν επειδη το προκαλεσε το ντυσιμο τους.

Φταει η γυναικα που ντυνεται ετσι για να τραβηξει την προσοχη, φταιει κι α αντρας που δινει στο ντυσιμο περισσοτερη σημασια απ οσο πρεπει και κανει συνειρμους βασει αυτου.

Δημοσ.

Προφανής η απάντηση αλλά η εξωτερική εμφάνιση επηρεάζει συνεχώς την day to day προσωπική ζωή μας, δουλειά μας και συναναστροφές μας. Είναι το μόνο στοιχείο που έχουν δύο άγνωστοι πριν προχωρήσουν σε οποιοδήποτε internaction.

Θεωρώντας ως εξωτερική εμφάνιση και τις παραμέτρους ντύσιμο, χτένισμα, στυλ σε συνδυασμό με την εξωτερική ομορφιά και posture θα έλεγα ότι επηρεάζει 

• Πάρα πολύ τις ερωτικές σχέσεις με το άλλο φίλο
  • Αρκετά τις τυχαίες συναναστροφές έξω
  • Μέτρια τις επαγγελματικές σχέσεις και απόδοση (με εξαίρεση τις δουλειές που πατάνε πολύ στην εμφάνιση) 
  • σχεδόν καθόλου τις συναναστροφές που έχουν να κάνουν με κάποια στάνταρ αγοραπωλησία (τσιγάρα στο περίπτερο πχ)

Τέλος καλώς η κακώς η εξωτερική εμφάνιση των γυναικών έχει μεγαλύτερο effect (και ως αποτέλεσμα περισσότερη σημασία) στα άνω από την εξωτερική εμφάνιση των ανδρών.

Ένα τελευταίο, είναι πολύ λίγοι οι άνθρωποι που είναι τόσο άσχημοι ωστε να μην μπορούν να κάνουν την εξωτερική τους εμφάνιση να δουλεύει υπέρ τους (μέσω καλού ντυσίματος, posture / γυμναστικής, αρώματος και χτενίσματος), αλλά οι περισσότεροι επιλέγουν να μην δίνουν σημασία. 

• Like 11
Δημοσ.

Τελικά πόσο σημαντική είναι η εξωτερική σου εμφάνιση ?

Με βάση την παρακάτω είδηση οπου  η κυρία  κέρδισε την δουλειά της με τα προσόντα της ...

Ας συζητήσουμε για το εάν και πόσο ρόλο τελικά παίζει η εξωτερική εμφάνιση σε όλους τους τομείς της ζωής μας ...

girl.jpg

Η μαντάμ είναι απλά ένα παράδειγμα,  ας γενικεύσουμε την συζήτηση μην μείνουμε σε αυτήν ..

αυτη τωρα παρουσιαζει σοβαρες ειδησεις ή τιποτα ειδησεις τυπου star/κουτσομπολια;

το ρουχο ειναι το λιγοτερο ανεκδιηγητο

• Like 3
Δημοσ.

Ελπιζω να τρολλαρεις.

Το πως ντυνεται καθενας ειναι ζητημα προσωπικης αισθητικης.

Το πως αμτιμετωπιζεις καποιον ομως, αφορα εσενα και τις αντιληψεις σου και κανεναν αλλο.

Αν προεκτεινουμε αυτο που ειπες θα δικαιολογησουμε πολλα αδικηματα εις βαρος ανθρωπων που εγιναν επειδη το προκαλεσε το ντυσιμο τους.

Φταει η γυναικα που ντυνεται ετσι για να τραβηξει την προσοχη, φταιει κι α αντρας που δινει στο ντυσιμο περισσοτερη σημασια απ οσο πρεπει και κανει συνειρμους βασει αυτου.

Μαλλον παρανοησες τα λεγομενα μου.

Πολλες παραπονιουνται οτι δεν εχουν καλες επαφες με αλλους, δεν τις παιρνουν στα σοβαρα, αλλα ειναι ετοιμες οπως εσυ να ριξουν τα φταιξιματα στους αλλους, και οχι να κανουν την αυτοκριτικη τους για το πως ντυνονται.

Αμα κυρα μου(γενικα το λεω, οχι για σενα) ντυνεσαι σαν @@@@, φταιει ο αλλος που σε βλεπει ετσι?

Κοντα στο νου κι η γνωση.

Το οτι 'ντυνομαι σαν @@@@α, αλλα θελω να με αντιμετωπιζουν σαν κυρία' δεν μπορει να παιξει.

Αν θες σεβασμο, βγαλε προς τα εξω, και με την εμφανιση σου, μια εικονα αξιοπρεπη.

Αλλιως πρωτα δεν σεβεσαι εσυ τον εαυτο σου, και μετα οι αλλοι.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...