doubtful Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 σε προτιμω με χτεσινο ντυσιμο,παντως εμενα με τα μουσια και τα μαυρα γιαλια δεν τολμανε να με κοιταξουν ,οχι στον ενικο να με μιλησουν χαχα
Jethro Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Προφανως και μετραει, αν δω καμια ωραια στο δρομο την αφηνω να περασει...αν ειναι καμια αστα να παν δεν δινω σημασια, να περιμενει το φαναρ. 1
*nenya* Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Προφανως και μετραει, αν δω καμια ωραια στο δρομο την αφηνω να περασει...αν ειναι καμια αστα να παν την πατάω. fixed 2
Jethro Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Για μερικους ανθρωπους το εχω σκεφτει για την αναισθησια τους..δεν φτανει που τους αφηνεις ενω διασχιζουν τον δρομο αντικανονικα..πανε και με το πασο τους. fixed
doubtful Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Προφανως και μετραει, αν δω καμια ωραια στο δρομο την αφηνω να περασει...αν ειναι καμια αστα να παν δεν δινω σημασια, να περιμενει το φαναρ. αν σοβαρολογεις τοτε απλα εισαι τραγικος. 1
Jethro Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Καυστικος με οσα διαβαζω ! αν σοβαρολογεις τοτε απλα εισαι τραγικος.
Vapir Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 έχει τύχει γκόμενα να σταματάει στη μέση του δρόμου και να της κορνάρουν απο πίσω για να περάσω (δεν είχα βγει στο δρόμο να πεις οτι έκοψε μη με πατήσει) , περνώντας κοίταγε τον γκώλο μου άκουσε παναγίες απ τους πίσω αλλα δεν φάνηκε να την νοιάζει
8elwADSL Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 αν σοβαρολογεις τοτε απλα εισαι τραγικος. Πάντως μερικοί φίλοι μου το κάνουν αν δουν καλή γκόμενα την αφήνουν να περάσει.
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Πάντως μερικοί φίλοι μου το κάνουν αν δουν καλή γκόμενα την αφήνουν να περάσει. Μερικοί μπορεί να μην το κάνουν είναι πιο σωστό....
Jethro Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Υπαγεται στην ανδρικη ψυχολογια, πολλοι νομιζουν οτι αν δειξουν μια στιγμιαία ιπποτική κινηση θα τους κατσει η αλλη ακομα και αν ειναι περαστικη στο δρομο. Πάντως μερικοί φίλοι μου το κάνουν αν δουν καλή γκόμενα την αφήνουν να περάσει. 3
doubtful Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Πάντως μερικοί φίλοι μου το κάνουν αν δουν καλή γκόμενα την αφήνουν να περάσει. Οι φιλοι σου ειναι σκλαβοι και απλος σκαβουν το λακο τους. Μπορει να το καταλαβουν σε μερικα χρονια. Πες τους, ο doubtful λεει οτι ειστε αξιολυπητοι. Επισης. Για να αποδειξετε το ποσο αντρες ειστε σας προτεινει να επισκεφθειτε την αμερικη κολυμπωντας.
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Πολλα ψωνια ρε πστ μου Το κουβάλημα σκέφτεσαι ε; 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα