Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξελίξεις:

hello again,
i never meet a customer like you,i am not a  idiot 
if your cellphone was under warranty time,
the factory will fix it free,
why we make trouble by ourself to remove the screw of your cellphone???
we just found the phone was opened and the factory lable lost when we open your parcel
so i contacted with you asap,
i dont believe you do nothing for your phone,
and i dont believe the screw and the factory lable disappear by itself.the 2 of the screws all lost
so please think about it twice,
i remembered that your cellphone has problem on March,you have contacted with us,
we suggested you send it back to test and fix,but you reject,
you also sent me a link told me that many people had the same problems as yours,

I leart some people had opened the phone body to fix their phone by themselves
and please dont tell me you dont know the phone lost warranty if the factory lable and screw lost 
you can ask from your forum.i believe everyone know about it,
we have no reason to cheat you,and have no reaason to open your cellphone body to remove the screws
we are not a enginner,we dont know how to fix cellphone
we Known the policy of the factory,so i contacted with you at first when i found it
becuase the factory will give us a same answer after they see it
So hope you can understand,

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι σκατά συνέβει.

Τα ενδεχόμενα είναι δύο: ή αυτός με δουλεύει ή εγώ υπνοβατώ και το άνοιξα στον ύπνο μου.

Έτσι όπως τα λέει έχει δίκιο, δεν έχει συμφέρον να μου κάνει σαμποτάζ αφού αναλαμβάνει το εργοστάσιο.

Εκτός κι αν παίρνει αυτός τα επιπλέον λεφτά που θα του έστελνα αν ψάρωνα και ξαναβάζει τις βίδες και το αυτοκόλητο και το στέλνει στον κατασκευαστή να το φτιάξουν τζάμπα.

Αλλά είναι δυνατόν να του έστελνα κινητό για επισκευή υπό εγγύηση με βιδες να λείπουν?

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απο οτι φαινεται οι κινεζοι κανουν τους κινεζους οποτε το δικαιο σου δεν θα το βρεις κανε τους δυσφημηση στο myphone και σε αλλα site να δουν τις δυο οψεις του νομισματος

Δημοσ.

απο οτι φαινεται οι κινεζοι κανουν τους κινεζους οποτε το δικαιο σου δεν θα το βρεις κανε τους δυσφημηση στο myphone και σε αλλα site να δουν τις δυο οψεις του νομισματος

Έγραψαν και αυτοί εκεί. Έφαγαν κράξιμο

Τί να πω, δεν μπορώ να το διανοηθώ αυτό που έγινε, ούτε να καταλάβω την τακτική τους, ξέρω μόνο ότι δεν είμαι τρελός και δεν το άνοιξα εγώ.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει περιπτωση να ξεκολησε απο καποια απροσεκτη κινηση σου χωρις να το αντιληφθεις? Συνεβει σε ενα φιλο ακριβως το ιδιο αλλα ευτυχως τροπος του λεγειν ειχε ληξει η εγγυηση και το πεταξε...για να σου εκαναν αυτοι την παπαρια δεν το πολυνομιζω,παντως και εγω πιστευω μαλλον δεν θα βγει ακρη,απτην στιγμη που υπαρχουν καποια στανταρς,μιλαω εκ πειρας...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπαρχει περιπτωση να ξεκολησε απο καποια απροσεκτη κινηση σου χωρις να το αντιληφθεις? Συνεβει σε ενα φιλο ακριβως το ιδιο αλλα ευτυχως τροπος του λεγειν ειχε ληξει η εγγυηση και το πεταξε...για να σου εκαναν αυτοι την παπαρια δεν το πολυνομιζω,παντως και εγω πιστευω μαλλον δεν θα βγει ακρη,απτην στιγμη που υπαρχουν καποια στανταρς,μιλαω εκ πειρας...

Ναι κι εγώ μαζί σου είμαι, μου φαίνεται παράξενο κι εμένα αλλά ποιος ξέρει μπορεί να υιοθέτησαν τέτοιες τακτικές.

Το να βγήκε το αυτοκόλητο καταλάθος 1/100000000000000 αντε να πω οκ, τις 2 βίδες που λείπουν όμως ποιος σκατά τις έβγαλε? Εγώ στον ύπνο μου?

Δημοσ.

Οκ ,σε πιστευω ,και εγω δεν νομιζω οτι θα ησουν τοσο αφελης ωστε και να το ανοιγες λεμε τωρα , να το εστελνες χωρις βιδες...τελος παντων...οτι και να ισχυει στην τελικη δεν θα βγαλεις ακρη...αχ αν σε κυνηγαει η αρχιγκανεμια καπου θα σε πετυχει...

Δημοσ.

Εγώ δεν γνώριζα καν για το κόλπο με το αυτοκόλητο αλλά αν είχα σκοπό να το ανοίξω και μετά το έστελνα, και τις βίδες θα φρόντιζα να ξαναβάλω και το αυτοκόλητο θα έβλεπα ότι υπάρχει και ότι καλύπτει βίδα και θα κοιτούσα να το ξανακολήσω.

Είναι τελείως ηλίθιο αυτό το θέαμα στην photo και δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο πέρα απ το ότι με δουλεύουν για να βγάλουν λεφτά.

Δημοσ.

το παιρνες πισω εβαζες τις βιδες και το αυτοκολλητο του φιλου σου και το ξαναστελνες απευθειας στην μαμα εταιρια!

ειναι χαζο να στεκονται σε απλα εξωτερικα αυτοκολλητα...οι βιδες ναι ειναι ενα θεμα(μηπως δεν κουμπωσαν ποτε καλα ?γιατι στην φωτο φαινετε λιγο περιεργα το πλαστικο με την τρυπα δηλ.μηπως δεν ηταν σωστα το frame housing case /screw hole

για να μην κατηγορουμε τον κινεζο με το φτηνο κινητο ,η gr αρβατο κανει το ιδιο χρονια τωρα σε ολες τις μαρκες με φωτος απο ταινια υγρασιας που βρισκεται μεσα στο κινητο.σου στελνει φωτο ή βαζει λιγο νερο και βγαινει εκτος εγγυησης και σου λεει μονο αντικατασταση π.χ. iphone 300e και refurbished.  το ανοιγεις "σβηνεις"την ταινια υγρασιας αν ειναι ροζ και το στελνεις εξωτερικο..

σε ολα δηλ.αν θελουν και οι 2 μεριες το κουραζουν οσο παει...

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νεο θεμα ας πω εδω τι μου έτυχε αυτόν τον καιρό που μιλάμε  ..

αγόρασα απο πολυ γνωστή αλυσίδα εδω στην Ελλάδα ενα προϊόν  το οποίο ηταν ελαττωματικό ,  την  επομενη μερα κι ολας το πηγα πισω για αντικατάσταση , εκείνοι ισχυρίστηκαν   οτι το προϊόν ίσως το χάλασα εγω κατα την εγκατάσταση (κατι απολύτως ψευδές) και οτι πρέπει να πάει στο σερβις να ελεγχθεί κτλ κτλ !

εγω λοιπόν  φώναξα επιτόπου την αστυνομία , ουτε συνήγορους του  πολίτη ουτε τιποτα , ηρθαν τα οργανα και κατέγραψαν το γεγονός πηραν τα στοιχεια του διευθυντή  οπως επρεπε να γινει ..

τωρα περιμένω απάντηση απο το κατάστημα  , αν ισχυριστούν οτι προκάλεσα εγω την ζημιά και επειδη το θεμα ειναι ηθικό κ οχι χρηματικό θα παω στο κατάστημα με την αστυνομία με αυτόφωρη διαδικασία αυτήν την φορά , και με την κατηγορια της απατης θα παρουν τον διευθυντή μεσα με το κουστουμάκι του και την επόμενη μερα στο δικαστήριο θα δουμε ποιος λεει αλήθεια κ ποιος κανει απατεωνιά ! μήνυση και αγωγή για τον χρονο που έχασα απο την δουλεια μου !

το θεμα το ειχα γράψει αναλυτικά  για να το ανεβάσω εδω , εστειλα μηνυμα και στον snoob για το αν επιτρέπεται να το ανεβασω δω , πηρα το οκ   , αλλα τελευταία στιγμή επικοινώνησε μαζι μου ο υπεύθυνος του νομικού τμήματος του καταστήματος κ μου ειπε να κάνω υπομονή μια μερα και οτι θα το διευθετήσει εκείνος !

αν υπάρξουν αρνητικές εξελίξεις  εννοείται οτι θα ανέβουν εδώ ολα ..

• Like 5
Δημοσ.

αν διαβασεις το απο πανω ποστ και οι 2 μεριες μπορουν να πουν τα "δικα" τους...

επιπλεον τις δικες μπορουν  να τραβηχτουν οσο θελει ο ενας απο τους 2.αντε το μαγαζι θα χει κανα συμβολαιο νομικης προστασιας ,εσυ εχεις δικηγορο-νομικη προστασια για ειρηνοδικειο,μονομελες +πολυμελες πρωτοδικειο ,εφετείο,αρειο παγο ;P

και καπου εκει καταλαβαινεις οτι δεν εχει νοημα για μερικες εκατονταδες ευρω να κανεις τιποτα...Kαι εκει στηριζονται ολα τα λαμογια...

Δημοσ.

γι αυτο ειπα στον απο πανω οτι  δεν πρόκειται να βγαλει ακρη στην κινα με τίποτα !

εδω σε εμενα  η μόνη λεπτομέρεια ειναι οτι πρώτον εχω 100% δίκιο και δεύτερον εμπλέκεται εισαγγελέας ! 

στο όνομα του  ειναι η αγορα , τα στοιχειά του ειναι στην απόδειξη  κτλ κτλ οπότε ξερει λιγο καλύτερα πως να το χειριστεί .. 

πάντα με τα νόμιμα έτσι , δεν το συζητάμε αυτό  .. 

έχεις ακούσει το ''θα σας φέρω τον εισαγγελέα''??  ε αυτοί πέσαν στην περίπτωση ....

γι αυτό κ με πήρε τηλ ο νομικός εκπρόσωπος όταν τον ενημέρωσαν και μου είπε  οτι θα το λύσει , οτι φταίει το σέρβις κτλ  .. 

• Like 1
Δημοσ.

εδω σε εμενα  η μόνη λεπτομέρεια ειναι οτι πρώτον εχω 100% δίκιο και δεύτερον.. 

έχεις ακούσει το ''θα σας φέρω τον εισαγγελέα''?? 

Το εχεις παρακανει ομως με την γνωστη σου που ειναι "spoiler"..

Mου θυμιζεις μια σκεψη μου που ειχα κανει μια φορα.. να ειχα υποθετικα για κολλητο φιλο εναν μεγαλοδικηγορο.. και οπου εβλεπα κατι που με στραβωνε να επεφτε μυνηση. Αν ειχα και λεφτα βεβαια να καλυπτω και τα εξοδα των δικαστηριων. Ετσι για χομπι.. να υποκαθιστω την αδικια που βλεπω..

Δοξα το θεο τοσα χρονια που αγοραζα οτιδηποτε ηλεκτρονικο δεν χρειαστηκε επισκευη εντος εγγυησης. Ειναι να μην σου τυχει. Ελπιζω να βρειτε το δικιο σας. 

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νεο θεμα ας πω εδω τι μου έτυχε αυτόν τον καιρό που μιλάμε  ..

αγόρασα απο πολυ γνωστή αλυσίδα εδω στην Ελλάδα ενα προϊόν  το οποίο ηταν ελαττωματικό ,  την  επομενη μερα κι ολας το πηγα πισω για αντικατάσταση , εκείνοι ισχυρίστηκαν   οτι το προϊόν ίσως το χάλασα εγω κατα την εγκατάσταση (κατι απολύτως ψευδές) και οτι πρέπει να πάει στο σερβις να ελεγχθεί κτλ κτλ !

εγω λοιπόν  φώναξα επιτόπου την αστυνομία , ουτε συνήγορους του  πολίτη ουτε τιποτα , ηρθαν τα οργανα και κατέγραψαν το γεγονός πηραν τα στοιχεια του διευθυντή  οπως επρεπε να γινει ..

τωρα περιμένω απάντηση απο το κατάστημα  , αν ισχυριστούν οτι προκάλεσα εγω την ζημιά και επειδη το θεμα ειναι ηθικό κ οχι χρηματικό θα παω στο κατάστημα με την αστυνομία με αυτόφωρη διαδικασία αυτήν την φορά , και με την κατηγορια της απατης θα παρουν τον διευθυντή μεσα με το κουστουμάκι του και την επόμενη μερα στο δικαστήριο θα δουμε ποιος λεει αλήθεια κ ποιος κανει απατεωνιά ! μήνυση και αγωγή για τον χρονο που έχασα απο την δουλεια μου !

το θεμα το ειχα γράψει αναλυτικά  για να το ανεβάσω εδω , εστειλα μηνυμα και στον snoob για το αν επιτρέπεται να το ανεβασω δω , πηρα το οκ   , αλλα τελευταία στιγμή επικοινώνησε μαζι μου ο υπεύθυνος του νομικού τμήματος του καταστήματος κ μου ειπε να κάνω υπομονή μια μερα και οτι θα το διευθετήσει εκείνος !

αν υπάρξουν αρνητικές εξελίξεις  εννοείται οτι θα ανέβουν εδώ ολα ..

Πως εμπλέκεται στην αστυνομία σε κάτι τέτοιο; Μου κάνει εντύπωση!

(εννοείται ότι δεν λέω πως δεν σε πιστεύω, απλά δεν ήξερα ότι μπορείς να φωνάξεις αστυνομία σε τέτοια περίπτωση και να ασχοληθεί!)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...