veteranos123 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Προσπαθώ να φτιάξω ένα multi boot flash και θέλω να περιέχει τα εξής: 1)Window 7 aio 2)Windows 8.1 3)Hirens 4Ubunty x32 5)Ubunty x64 Κατεβάζω τα .iso, κάνω τις διαδικασίες όπως πρέπει με το xboot ξεκινάω την διαδικασία και μετά από 10 λεπτά μου βγάζει κάποιο error. Βάζω ένα video να δείτε πως το έκανα μήπως κάνω κάτι λάθος Το error φαίνεται από το 10:32 και μετά δηλαδή λίγο πριν το τέλος. Το usb stick είναι 16gb fat 32 Τι μπορεί να φταίει? Είναι η πρώτη φορά που κάνω record την επιφάνεια εργασίας και δεν ξέρω γιατί είναι θολό, αλλά φαίνεται. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Το βίντεο μπορείτε να το δείτε και εδώ πιστεύω κάπως πιο καθαρά.
TheELF Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξέρω για τα ubuntu αλλά για τα windows δεν γίνεται να βάλεις δυο εκδώσεις αφού της βλέπει με τον ίδιο τρόπο και θα ξεκινάει πάντα αυτήν που έβαλες πρώτη στο usb. Για το error δώσε εδώ το log αν θες μπας και καταλάβει κανείς κάτι.
veteranos123 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Για τα Windows θα το ψάξω και άλλο. Ορίστε το error. Ευχαριστώ για την απάντηση
TheELF Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δες εδώ #6 μάλλον π΄ροβλημα με το .net είναι http://reboot.pro/topic/15337-error-when-creating-usb-with-win-xp-erd/
veteranos123 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστώ. Θα το κοιτάξω αύριο με ησυχία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα