Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάλι φακές έκανε η μάνα μου!!!

να τες:

fakes-660x330.jpg

Τι κι αν λέω ότι δεν μου αρέσουν, τι κι αν λέω ότι δεν θα τις φάω

Η μάνα μου εκεί τις κάνει και μετά κάθετε και με κοιτάει ενώ τις τρώω και δακρύζει.

Ελα ρε φιλε κι εγω φακες ειχα σημερα.πεντανοστιμες κριμα που δεν εφτασε να βαλω 2ο πιατο!!!

Έλεος ρε μάνα :(

Ελα ρε φιλε κι εγω φακες ειχα σημερα.πεντανοστιμες κριμα που δεν εφτασε να βαλω 2ο πιατο!!!

Δημοσ.

Γαματες οι φακες.Θα μπορουσε να εχει και μια βουτηγμενη παπαρα απο ψωμοτυρι μεσα αλλα λογω περασμενης ωρας ας ειμαστε εγκρατεις.

Τα 5 θαυμαστικα του τιτλου ,δηλαδη στην κατηγορια κανω φρισμπι το πιατο και αποκληρωνω την μανα θα επρεπε να ανηκει ενα και μονο ενα φαγητο.Ενα φαγητο που κανονικα θα επρεπε να γινει ban απο τον γαλαξια μας.

Οι μπαμιες

• Like 3
Δημοσ.

Εκτός τού παραδοσιακού σερβιρίσματος του φίλου agrio.imeros υπάρχει και ο γερμανικός.

Ρίχνεις μέσα λουκάνικα φρανκφούρτης και τις απογειώνεις,αν και ο συνδυασμός για πλήρες προφίλ αμινοξέων είναι το φακόρυζο.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί ρε παιδιά; Μια χαρά είναι οι φακές. Επίσης μου αρέσουν πολύ και τα ρεβίθια. Από την άλλη δεν μου αρέσει καθόλου η φασολάδα και τα φασολάκια.

Εγω αγανακτησει με τους δικους μου γι αυτο το λογο. Καθε βδομαδα φασολαδα με μπολικο λαδι μαλιστα! Αντι να φαμε καμια μακαροναδα μπολοναιζ με κιμα κ τυρι....

Δημοσ.

Μου αρέσουν οι μπάμιες, ειδικά κοκκινιστές, αλλά μου γ*****ε το στομάχι οπότε... γιοκ.

Και εγω το ιδιο θεμα εχω αλλα μετα παιρνω zantac και ειμαι κομπλε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...