agrio.imeros Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Φακές με τουρσί , ταραμά , ατζούγιες , ελιές , φρέσκο κρεμύδι και τσίπουρο ... 7
stefant24 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΦΟΔΕΥΣΩ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ !!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΕ
kathytherion Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Πάλι φακές έκανε η μάνα μου!!! να τες: Τι κι αν λέω ότι δεν μου αρέσουν, τι κι αν λέω ότι δεν θα τις φάω Η μάνα μου εκεί τις κάνει και μετά κάθετε και με κοιτάει ενώ τις τρώω και δακρύζει. Ελα ρε φιλε κι εγω φακες ειχα σημερα.πεντανοστιμες κριμα που δεν εφτασε να βαλω 2ο πιατο!!! Έλεος ρε μάνα Ελα ρε φιλε κι εγω φακες ειχα σημερα.πεντανοστιμες κριμα που δεν εφτασε να βαλω 2ο πιατο!!!
dimitrisOP Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Εμενα παλι μου αρεσουν πολυ οι φακες... 1
bluesattack Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Γαματες οι φακες.Θα μπορουσε να εχει και μια βουτηγμενη παπαρα απο ψωμοτυρι μεσα αλλα λογω περασμενης ωρας ας ειμαστε εγκρατεις. Τα 5 θαυμαστικα του τιτλου ,δηλαδη στην κατηγορια κανω φρισμπι το πιατο και αποκληρωνω την μανα θα επρεπε να ανηκει ενα και μονο ενα φαγητο.Ενα φαγητο που κανονικα θα επρεπε να γινει ban απο τον γαλαξια μας. Οι μπαμιες 3
opera Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Εκτός τού παραδοσιακού σερβιρίσματος του φίλου agrio.imeros υπάρχει και ο γερμανικός. Ρίχνεις μέσα λουκάνικα φρανκφούρτης και τις απογειώνεις,αν και ο συνδυασμός για πλήρες προφίλ αμινοξέων είναι το φακόρυζο. 1
kathytherion Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί ρε παιδιά; Μια χαρά είναι οι φακές. Επίσης μου αρέσουν πολύ και τα ρεβίθια. Από την άλλη δεν μου αρέσει καθόλου η φασολάδα και τα φασολάκια. Εγω αγανακτησει με τους δικους μου γι αυτο το λογο. Καθε βδομαδα φασολαδα με μπολικο λαδι μαλιστα! Αντι να φαμε καμια μακαροναδα μπολοναιζ με κιμα κ τυρι....
Iris_89 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μου αρέσουν οι μπάμιες, ειδικά κοκκινιστές, αλλά μου γ*****ε το στομάχι οπότε... γιοκ.
cococrops Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 λουκουμι οι μπαμιες!!εμας στο παιδικο σταθμο καποτε μας εδιναν φακες και ενα μπιφτεκι!
Mikeasdf Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Οποτε εχουμε φακες, 1 κατσαρολα ειναι για μενα και 1 για την υπολοιπη οικογενεια.. 2
dimitrisOP Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μου αρέσουν οι μπάμιες, ειδικά κοκκινιστές, αλλά μου γ*****ε το στομάχι οπότε... γιοκ. Και εγω το ιδιο θεμα εχω αλλα μετα παιρνω zantac και ειμαι κομπλε
11demian111 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μια χαρά φαγητό. Σούπα ή χυλωμένες, όπως και να'ναι φεύγουν άνετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις