Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις συνδυάζω πάντα με ψάρι κονσέρβα ή παστό (γαύρο, σαρδέλα, σκουμπρί, αντζούγιες κλπ) και είναι μια χαρά! (για φακές :P  ) 

• Like 2
Δημοσ.

Και εγω το ιδιο θεμα εχω αλλα μετα παιρνω zantac και ειμαι κομπλε

Αν είναι να παίρνω φάρμακο για ένα φαγητό.. nope :P

Δημοσ.

Γαμάνε οι φακές.... αλλά δημιουργούν πολύ καούρα στο στομάχι.... Φταίει η ντομάτα μου έχουν πει... Ισχύει ;

Δημοσ.

Τις συνδυάζω πάντα με ψάρι κονσέρβα ή παστό (γαύρο, σαρδέλα, σκουμπρί, αντζούγιες κλπ) και είναι μια χαρά! (για φακές :P  ) 

Ξεχασες την ρεγγα zio 

Έγραψα κλπ :P

Δημοσ.

στην κατηγορια κανω φρισμπι το πιατο και αποκληρωνω την μανα θα επρεπε να ανηκει ενα και μονο ενα φαγητο.Ενα φαγητο που κανονικα θα επρεπε να γινει ban απο τον γαλαξια μας.

Οι μπαμιες

+1000 ποσο δικιο ρε συ...Με συγκινησες!

• Like 1
Δημοσ.

Φασολαδα ή φακες και συνοδευτικο ρεγγα! Μιαμ μιαμ!!!

ΥΓ. Χωρις πλακα ενω παλια δεν μου αρεσαν αρκετα φαγητα τωρα μου αρεσουν τα παντα! Οχι τα τρωω απλα. Μου αρεσουν! Το τελευταιο φαι που δεν μου αρεσε ηταν τα ρεβυθια. Τωρα πλεον τα τρωω ευχαριστα και αυτα (απαραιτητο tabasco οπως και στην φασολαδα... Τα απογειωνει!)

• Like 1
Δημοσ.

Φασολαδα ή φακες και συνοδευτικο ρεγγα! Μιαμ μιαμ!!!

ΥΓ. Χωρις πλακα ενω παλια δεν μου αρεσαν αρκετα φαγητα τωρα μου αρεσουν τα παντα! Οχι τα τρωω απλα. Μου αρεσουν! Το τελευταιο φαι που δεν μου αρεσε ηταν τα ρεβυθια. Τωρα πλεον τα τρωω ευχαριστα και αυτα (απαραιτητο tabasco οπως και στην φασολαδα... Τα απογειωνει!)

Τα ρεβύθια είναι το πιο νόστιμο όσπριο για μένα

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...