gamanos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Να ναι καλα το λαπιτοπι και το tablet με το outlook και τις υπενθυμίσεις οπως και τα αγαπητά μου minios. Οσο και να βαριεμαι, αλλα εχω το κεφαλι μου ησυχο. Για να μπαίνουμε σε πιο τεχνικά θέματα. Υπάρχει άρθρο, how to να είσαι πιο παραγωγικός με το outlook? Εσένα με ποιο τρόπο σε βοηθάει; Τα Minios τι είναι; Από εφαρμογές/προγράμματα τι χρησιμοποιείτε και σας βοηθάει;
Jethro Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Το outlook έχει καρτέλα ημερολόγιο και tasks/εργασίες εκτός από email client. Το έχω βάλει στην δουλειά με auto startup. Minions οι κατώτεροι, αν ξεχάσουν να μου υπενθυμίσουν πράγματα είναι υπαίτιοι αυτοί για ότι δεν κάνω και όχι εγώ ! Για να μπαίνουμε σε πιο τεχνικά θέματα. Υπάρχει άρθρο, how to να είσαι πιο παραγωγικός με το outlook? Εσένα με ποιο τρόπο σε βοηθάει; Τα Minios τι είναι; Από εφαρμογές/προγράμματα τι χρησιμοποιείτε και σας βοηθάει; 1
slipknot Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Για καταστάσεις εκτός εργασίας, που είναι αυτό που ενδιαφέρει και τον OP, η λύση είναι να μην έχεις συγκεκριμένο πρόγραμμα. Έτσι ασχολείσαι αυτόματα και επιτόπου με ό,τι προκύψει, που μπαίνει αυτόματα στο αφηρημένο πρόγραμμα εκείνης της στιγμή και καταφέρνεις να μένεις πάντα εντός προγράμματος.
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Για καταστάσεις εκτός εργασίας, που είναι αυτό που ενδιαφέρει και τον OP, η λύση είναι να μην έχεις συγκεκριμένο πρόγραμμα. Έτσι ασχολείσαι αυτόματα και επιτόπου με ό,τι προκύψει, που μπαίνει αυτόματα στο αφηρημένο πρόγραμμα εκείνης της στιγμή και καταφέρνεις να μένεις πάντα εντός προγράμματος. Σωστά, αν δεν έχεις πρόγραμμα μένεις πάντα εντός προγράμματος! Όπως αν δεν έχεις προορισμό δεν χάνεσαι ποτέ! 1
Gtr34 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Προγραμματίζω τα περισσότερα αλλά τα αφήνω όλα για το τέλος.Λειτουργώ καλύτερα υπό πίεση.
FilipposMD Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Σ'εμένα λειτουργούν δύο πράγματα: 1. Να βάζω αυθαίρετα deadlines και να "εκτίθεμαι" σε άτομα που η γνώμη τους μετράει. Π.χ. πάω στον διευθυντή και του λέω "θα σας έχω έτοιμο το τάδε την Τρίτη" κι ας μην είναι απαραίτητο. Έτσι αναγκάζομαι να στρωθώ και να το κάνω μέχρι την Τρίτη για να μη γίνω ρεζίλι. Σε προσωπικά ζητήματα, μπορείς να το κάνεις με γονείς, φίλους κτλ. 2. Όταν βαριέσαι να κάνεις κάτι, κάνε μεν κάτι άλλο, αλλά χρήσιμο. Δηλαδή μην χαζεύεις στο ίντερνετ, αλλά κάνε καμιά ψιλοδουλειά που είναι λιγότερο βαρετή. Έτσι σιγά σιγά καθαρίζεις από τα μικροπράγματα και όταν φτάσεις στα όρια, μπορείς να αφιερωθείς στο σημαντικό που βαριόσουν να κάνεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 1. Να βάζω αυθαίρετα deadlines και να "εκτίθεμαι" σε άτομα που η γνώμη τους μετράει. Π.χ. πάω στον διευθυντή και του λέω "θα σας έχω έτοιμο το τάδε την Τρίτη" κι ας μην είναι απαραίτητο. Έτσι αναγκάζομαι να στρωθώ και να το κάνω μέχρι την Τρίτη για να μη γίνω ρεζίλι. Σε προσωπικά ζητήματα, μπορείς να το κάνεις με γονείς, φίλους κτλ. Αυτό με έχει βοηθήσει και πιστεύω λειτουργεί για όλους Το άλλο που επίσης βοηθάει είναι η απληστία (όχι απαραίτητα με την χρηματική έννοια)
kathytherion Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Για καταστάσεις εκτός εργασίας, που είναι αυτό που ενδιαφέρει και τον OP, η λύση είναι να μην έχεις συγκεκριμένο πρόγραμμα. Έτσι ασχολείσαι αυτόματα και επιτόπου με ό,τι προκύψει, που μπαίνει αυτόματα στο αφηρημένο πρόγραμμα εκείνης της στιγμή και καταφέρνεις να μένεις πάντα εντός προγράμματος. Δεν ξερω φιλε, εγω σε περιοδους ανεργιας εκανα λιγοτερες δουλειες δικες μου απ οτι οταν δουλευω, επειδη με τη δουλεια εχω σταθερο προγραμμα ενω ως ανεργη δεν ηξερα τι θα προκυψει σε 1 βδομαδα η ενα μηνα. Μοναδικη εξαιρεση τωρα, που εφυγα απο μια δουλεια που δεν υπηρχε προσωπικος χρονος για τιποτα. Οσο ειμαι ανεργη εχω βαλει μπρος για πολλα πραγματα και ζω την καθε στιγμη
warlock9_0 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 την άλλη φορά βαριόμουνα να κάνω δουλειά που έπρεπε για το πανεπιστήμιο λέω δε θα χαζέψω, θα βάλω να δω τίποτα στο youtube, κάνα συνέδριο φάση, για να μην έχω τύψεις οτι χαζολογάω μετά από 6 ώρες είχα καταλήξει να βλέπω τα πιο επικίνδυνα ζώα στο βάθος του ωκεανού και να κλαίγομαι που δεν έχω ξεκινήσει τίποτα αλλά να πατάω και το επόμενο βίντεο :P 1. μια ζωή, σε λίγο ξεκινάω, πάει ξημερώματα 2. αύριο θα ξυπνήσω πρωί για να κάνω αυτό που δεν έκανα σήμερα, ξυπνάω μεσημέρι, back to 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα