Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλα ο Γιωργάκης διαβάζει,εσυ τι κανεις;

βρε άλλαξες τα ονόματα; εννοούσα ότι ο Γιωργάκης διαβάζει για αυτό και του πήραν δώρο μηχανάκι

τώρα είδα ότι ο Νίκος πήρε το μηχανάκι

ο Νίκος ήταν καλός μαθητής τουλάχιστον;

Δημοσ.

άμα ζήταγα από την μάνα μου μηχανάκι θα ξαπλωνόταν από τα γέλια και ήταν ένας καλός λόγος που είχα το ολόδικό μου μηχανάκι από πολύ μικρός. Μου θύμισες όμως αυτό:

- πέρασαν οι φίλοι σου με τα μηχανάκια και σ' έψαχναν
- είπαν που θα πάνε;
- να κουρευτούν και να αγοράσουν κανονικά ρούχα
:-D

Δημοσ.

-Κουστακη γτ δεν διαβάζεις? 

-Διαβάζω ρε μαμά.

-Που διαβάζεις μωρε αφού σε βλέπω δεν διαβάζεις.

-Οχουυυυ...

-Όχου κ οχου είσαι δες τον Γιωργάκη όμως σε όλα άριστα-άριστα !!

Την επόμενη μέρα...

-Μαμά  μαμά ο μπαμπας του Νίκου του πήρε μηχανάκι θα μ πάρεις κ μένα??

-Οοοοοοοααα δεν με νοιάζει τι κάνουν τα άλλα τα παιδιά, εμένα το δικό μου το παιδί με νοιάζει...

- :huh:

(Αυτό το επιφώνημα έκπληξης και αντίρρησης πως το κανουυυυν)

Ασε τους να κάνουν λίγο κράτει γιατί έχουν χρεώσει εσένα και τις επόμενες γενιές με δεκάδες χιλιάδες ευρώ (καλά για τα παιδιά που γεννιούνται τώρα δε το συζητάω καν)

Δημοσ.

στο δικό μου το σπίτι οι ρόλοι είναι ανάποδα 

Έγω κάνω παρατήρηση στη μάνα μου.Εγώ της λέω μη πατάς με τα παπούτσια μέσα,μη λερώνεις,μη καπνίζεις,μη κάνεις το ένα το άλλο και τα λοιπα.....

Εγώ πετάω τη σαβούρα από το σπίτι,εγώ καθαρίζω,εγώ μαγειρεύω

Από μικρός έτσι ήμουν πάντα.....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμένα αποφεύγει να μου κάνει παρατηρήσεις επειδή είμαι λίγο απότομος 

Επεξ/σία από Vapir
  • Like 1
Δημοσ.

εμένα αποφεύγει να μου κάνει παρατηρήσεις επειδή είμαι λίγο απότομος

Ωχ μου θυμησες το άλλο. Μιλάς απότομα?

-Τι έγινε νευρακια, ποιος σε πείραξε πάλι κ μπουρ μπουρ..

Δημοσ.

Η δικιά μου είναι ο ορισμός .οτι έχετε αναφέρει ως τώρα το έχει κάνει. Το καλό όμως είναι πως μπορείς να βασίζεσαι πάνω της για τα πάντα

• Like 1
Δημοσ.

Ωχ μου θυμησες το άλλο. Μιλάς απότομα?

-Τι έγινε νευρακια, ποιος σε πείραξε πάλι κ μπουρ μπουρ..

εμένα ποτέ δεν θα έλεγε κάτι τέτοιο γιατι 

1) ξέρει οτι πάντα έχω νεύρα , ακόμα κ όταν είμαι χαρούμενος είμαι έτοιμος για καυγά αν υπάρχει λόγος

2) αν με τσαντίσει καλά καλά παίζει να τραβήξω κανα μπουνίδι σε καμια πόρτα(ή ότι άλλο αντικείμενο έχω γύρω μου) για να βγάλω το θυμό μου κ μετά θα googlάρω τρόπους να καλύψω την τρύπα

Δεν είμαι αλάνθαστος αλλα 99,9% των περιπτώσεων που θα άκουγα γκρίνια θα ήταν αδικία , πάντα κάνω αυτό που θεωρώ σωστό και δεν ανέχομαι να μπλέκονται στις αποφάσεις μου για τη ζωή μου οι άλλοι , το έχω ξεκαθαρίσει χρόνια τώρα ,απο τότε που ήμουν ανήλικος και δούλευα πρωί κ μετά είχε σχολείο , αν δεν έχω απόλυτη ελευθερία στις επιλογές μου θα προτιμούσα να ψόφαγα εδώ κ τώρα να τελειώνουμε. <-- δεν είμαι suicidal, emo κ κολοκύθια τούμπανα, απλά δεν ανέχομαι περιορισμούς  :-)  

Η δικιά μου είναι ο ορισμός .οτι έχετε αναφέρει ως τώρα το έχει κάνει. Το καλό όμως είναι πως μπορείς να βασίζεσαι πάνω της για τα πάντα

επίσης :P

Δημοσ.

στο δικό μου το σπίτι οι ρόλοι είναι ανάποδα 

Έγω κάνω παρατήρηση στη μάνα μου.Εγώ της λέω μη πατάς με τα παπούτσια μέσα,μη λερώνεις,μη καπνίζεις,μη κάνεις το ένα το άλλο και τα λοιπα.....

Εγώ πετάω τη σαβούρα από το σπίτι,εγώ καθαρίζω,εγώ μαγειρεύω

Από μικρός έτσι ήμουν πάντα.....

Γι' αυτό και είσαι το big boss της οικογένειας  :P

• Like 1
Δημοσ.

εμένα ποτέ δεν θα έλεγε κάτι τέτοιο γιατι 

1) ξέρει οτι πάντα έχω νεύρα , ακόμα κ όταν είμαι χαρούμενος είμαι έτοιμος για καυγά αν υπάρχει λόγος

2) αν με τσαντίσει καλά καλά παίζει να τραβήξω κανα μπουνίδι σε καμια πόρτα(ή ότι άλλο αντικείμενο έχω γύρω μου) για να βγάλω το θυμό μου κ μετά θα googlάρω τρόπους να καλύψω την τρύπα

Δεν είμαι αλάνθαστος αλλα 99,9% των περιπτώσεων που θα άκουγα γκρίνια θα ήταν αδικία , πάντα κάνω αυτό που θεωρώ σωστό και δεν ανέχομαι να μπλέκονται στις αποφάσεις μου για τη ζωή μου οι άλλοι , το έχω ξεκαθαρίσει χρόνια τώρα ,απο τότε που ήμουν ανήλικος και δούλευα πρωί κ μετά είχε σχολείο , αν δεν έχω απόλυτη ελευθερία στις επιλογές μου θα προτιμούσα να ψόφαγα εδώ κ τώρα να τελειώνουμε. <-- δεν είμαι suicidal, emo κ κολοκύθια τούμπανα, απλά δεν ανέχομαι περιορισμούς  :-)  

επίσης :P

Χωρίς να ξέρω την προσωπική σας σχέση θα έλεγα ότι γενικά καλό είναι να μην είμαστε τόσο απότομοι και έτοιμοι να αρπαχτούμε, ειδικά με τη μάνα μας ή με τους γονείς μας γενικά!

Ας είμαστε λίγο πιο ελαστικοί...για την πλειοψηφία των γονιών είμαστε ό,τι καλύτερο υπάρχει στον κόσμο!

• Like 1
Δημοσ.

Ποτανα όλα ο Νικοτσ. Πόσο χρεώνει την ώρα να μας πει να πάρουμε κάνα μάθημα :P

Δημοσ.

Αυτό το thread σε συνδυασμό με το άλλο για την εμφάνιση, είναι μία καλή περίλιψη της σημερινής Ελληνικής κοινωνίας.

Σε σύγκριση με Nordic λαούς, είναι 2 ΠΟΛΥ καλοί λόγοι για να φασκελώσει κανείς την Ελλάδα και την νοοτροπία της.

• Like 1
Δημοσ.

Χωρίς να ξέρω την προσωπική σας σχέση θα έλεγα ότι γενικά καλό είναι να μην είμαστε τόσο απότομοι και έτοιμοι να αρπαχτούμε, ειδικά με τη μάνα μας ή με τους γονείς μας γενικά!

Ας είμαστε λίγο πιο ελαστικοί...για την πλειοψηφία των γονιών είμαστε ό,τι καλύτερο υπάρχει στον κόσμο!

Η καλύτερη και μάλιστα οι φίλοι μ με ζηλεύουν π δεν έχω μάνα σαν τη δική τους που τους τα κάνει τσουρέκια και δεν μπορούν να κάτσουν πάνω απο 2 ώρες σπίτι χωρίς να τσακωθούν. 

όχι , δεν είμαι απότομος στη μάνα μου ,σε όλους , δεν ανέχομαι να με κατακρίνουν για τις επιλογές μου , μόνο συμβουλές δέχομαι κ τις επικροτώ γιατι είναι για καλό.  

Αυτό το thread σε συνδυασμό με το άλλο για την εμφάνιση, είναι μία καλή περίλιψη της σημερινής Ελληνικής κοινωνίας.

Σε σύγκριση με Nordic λαούς, είναι 2 ΠΟΛΥ καλοί λόγοι για να φασκελώσει κανείς την Ελλάδα και την νοοτροπία της.

αν δεν σου αρέσει η Ελλάδα και η νοοτροπία της μπορείς να πας να ζήσεις ή να συνεχίσεις να ζεις με nordic λαούς , μη σκοτίζεσαι για κάτι που δεν μπορείς να αλλάξεις 

Ποτανα όλα ο Νικοτσ. Πόσο χρεώνει την ώρα να μας πει να πάρουμε κάνα μάθημα :P

δεν θα το έλεγα , ο χαρακτήρας μου ποιο πολλά προβλήματα μου έχει δημιουργήσει παρά μου έχει λύσει. Το καλό ειναι οτι προσαρμόζομαι κ γλυτώνω απο άσχημες καταστάσεις :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...